|
|
Przesunięty przez: janusz 2012-08-09, 11:10 |
Puchar świata. Planica |
| Autor |
Wiadomość |
WODNIK
weteran

Twój sprzęt: HOBBY 600
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2009 Piwa: 55/234 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-03-23, 23:35
|
|
|
Witam.
Samochód od mechanika odebrałem dopiero w piątek o godzinie 17,oo. Do wyjazdu 3 godz a tu nerwówka, trzeba chociaż trochę posprzątać, popakować sprzęt, ciuchy, jedzenie itp.
Na domiar złego od dwóch godzin pada taki śnieg jakiego nie było przez całą zimę. Dobrze że nie zmieniłem opon na letnie. Jeszcze tylko tankowanie i o godz 21,15 wyruszamy w drogę.
Jedziemy tym razem w trzy osoby ja, moja bratanica Agnieszka i kolega z którym jeżdżę od początku, Rysiek.
Jadę pierwszy, śnieg na przemian z deszczem dawał się we znaki do samego Brna, potem jest już coraz lepiej. Dojeżdżamy do Villach i skręt na Ljublianę, potem tunel ( 6,5 euro) na granicy i jesteśmy w Jesenicy. Dalej drogi nie trzeba znać wystarczy podłączyć się do kolumny samochodów turlających się do Planicy. Po drodze tankujemy po 1,27euro/l olej.
W Austri olej był po 1,49euro/l.
Jako że dzisiaj nie wracamy jedziemy na górny parking i tam zostajemy. Jest godz 6,30 zrobione 765 km. Poranna kawka smakuje jak nigdy, Przebieramy się i pod skocznię.
IMG_1101.jpg gdzie on idzie, tam nie ma skoczni.. |
 |
| Plik ściągnięto 1365 raz(y) 38,43 KB |
IMG_1103.jpg walka z flagą |
 |
| Plik ściągnięto 1365 raz(y) 30,48 KB |
IMG_1112.jpg moje towarzystwo |
 |
| Plik ściągnięto 1365 raz(y) 34,35 KB |
|
_________________ --- B E S K I D N I K ---
Pozdrawiamy Bronia i Janek
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|