Przesunięty przez: janusz 2017-07-10, 22:10 |
Dyskusja po zmianie terminu zlotu nad morzem. |
Autor |
Wiadomość |
Mirekmat
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2017-03-02, 20:51
|
|
|
Szanowni Państwo.
Jako sprawca całego zamieszania chcę i przepraszam Was.Zgoda na zmianę terminu zlotu nie była przeze mnie dokładnie przemyślana.Wasze uwagi są zasadne i przekonywujące.Nie było i nie jestmoim celem wprowadzenie na forum "kwasu" i niesnasek czy też innych "wycieczek"
WAŻNE
Po konsultacjach z właścicielami kempingu PRZYWRACAMY początkowo podany termin zlotu tj. 19-21 maja2017.Program pozostaje bez zmian.Od 01.04.2017 rozpoczniemy oficjalne zgłoszenia poparte wpłatami za uczestnictwo oraz określeniem w czym chcemy brać udział dodatkowo.Konto , formę opłat i tel. do osoby kompetentnej podamy w ostatnim tygodniu marca.
Jeszcze raz przepraszam myśląc,że nie będziecie zniechęceni do naszego zlotu.Bez Państwa udziału nasz zlot nie ma racji bytu. Zapraszam Mirekmat |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2017-03-02, 20:54
|
|
|
Mirekmat napisał/a: | Po konsultacjach z właścicielami kempingu PRZYWRACAMY początkowo podany termin zlotu tj. 19-21 maja2017. |
O i teraz możemy posprzątać |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2017-03-02, 20:56
|
|
|
Mirek ...uratowałeś honor POMORZAN super !!!
...a wichrzycielom stanowcze NIE |
|
|
|
 |
Roberto
weteran

Twój sprzęt: EuraMobil 555 + Jumper H3L3 (w budowie)
Nazwa załogi: techserwis
Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lip 2013 Piwa: 69/30 Skąd: Elbląg
|
Wysłany: 2017-03-02, 20:56
|
|
|
Czyli przywracamy ostatnią listę sprzed zamieszania |
_________________ pozdrawiam
Robert
PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE...
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2017-03-02, 21:19
|
|
|
Zostawiłem w macierzystym wątku ostatnią listę przed zmianą terminu. Sprawa chyba załatwiona nie ma potrzeby drążyć tematu. |
|
|
|
 |
mrsulki
weteran w średnim wieku

Twój sprzęt: Knaus BoxStar Street 600
Nazwa załogi: SULAKI
Pomógł: 12 razy Dołączył: 06 Gru 2007 Piwa: 44/22 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2017-03-02, 22:32
|
|
|
Mirekmat, i chwała Ci za to. Super że udało się wyjaśnić i rozwiązać problem. Było minęło. Już się nie mogę doczekać spotkania z Wami |
_________________ Radek
Ignavis semper feriae sunt...
 |
|
|
|
 |
KACPERKI 2
weteran Dawniej nick: Agat ;-)

Twój sprzęt: Mercedes Sprinter
Nazwa załogi: Palma na boku ;-)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Lut 2016 Piwa: 60/59 Skąd: z nad morza ;-)
|
Wysłany: 2017-03-03, 07:04
|
|
|
Proszę o potwierdzenie czy w zaistniałej i już wyjaśnionej sytuacji obowiązująca lista z możliwością dopisania do listy rezerwowej jest tu?
http://www.camperteam.pl/...p=635418#635418 |
_________________ Po prostu od dawna lubię Mercedesy... ;-) osobowe i takie... z "Palmą na boku" ;-)
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2017-03-03, 08:17
|
|
|
Tak, tam jest obowiązująca lista na zlot. |
|
|
|
 |
marcinPK
zaawansowany ARCA Integra, 2,0 LPG...

Twój sprzęt: Dethlefs Beduin 1999, Kamper Iveco DIY-2008,
Nazwa załogi: MarcinMariola+7niedorosłych+ czarna Kotka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2016 Piwa: 19/4 Skąd: Prudnik
|
Wysłany: 2017-03-30, 16:07
|
|
|
a Ja byłbym za zmianą terminu na weekend czerwcowy, od 23.06... termin jest możliwy do przyjęcia dla organizatora, dzwoniłem... moje za jest to, że nie pokrywa się za Spiczynem, rozpoczynają się już wakacje, więc z dziećmi nie trzeba wracać po 3 dniach, można zostać na dłużej i cieszyć się latem... o ile nie będzie padać..., nooo co czerwiec to nie maj... |
|
|
|
 |
zibikruk
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki
Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2017-03-30, 17:09
|
|
|
janusz napisał/a: | ... Sprawa chyba załatwiona nie ma potrzeby drążyć tematu. |
Kolego marcinPK lista Zlotowa jest pełna na wyznaczony termin. |
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
 |
|
|
|
 |
moskit
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-C LINE
Nazwa załogi: moskit
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2014 Piwa: 117/43 Skąd: Ożarów Maz.
|
Wysłany: 2017-03-30, 20:21
|
|
|
marcinPK napisał/a: | a Ja byłbym za zmianą terminu na weekend czerwcowy, od 23.06... termin jest możliwy do przyjęcia dla organizatora, dzwoniłem... moje za jest to, że nie pokrywa się za Spiczynem, rozpoczynają się już wakacje, więc z dziećmi nie trzeba wracać po 3 dniach, można zostać na dłużej i cieszyć się latem... o ile nie będzie padać..., nooo co czerwiec to nie maj... |
Chłopie a kto zabrania Tobie jechać 23.06...
Chłopie nie mieszaj, przeczytaj cały wątek jak już to zrobiłeś to przeczytaj jeszcze raz , aż zrozumiesz, do skutku.
Czy wszyscy muszą się dostosować do Ciebie, bo tobie tak pasuje, temat jest już zamknięty, termin potwierdzony, zaliczki wpłacone.
Jeżeli chcesz to dogadaj się z campingiem i zorganizuj zlot w Tobie pasującym terminie na pewno znajdą się chętni |
_________________ Wielkie rzeczy nie powstają w wyniku impulsu, a w wyniku poskładania małych rzeczy w jedną całość
Vincent Van Gogh |
|
|
|
 |
marcinPK
zaawansowany ARCA Integra, 2,0 LPG...

Twój sprzęt: Dethlefs Beduin 1999, Kamper Iveco DIY-2008,
Nazwa załogi: MarcinMariola+7niedorosłych+ czarna Kotka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2016 Piwa: 19/4 Skąd: Prudnik
|
Wysłany: 2017-03-30, 22:09
|
|
|
mnie łopatologi wykładać nie trzeba, napisałem, że to byłby lepszy termin, rozmawiałem z kilkoma załogami, oraz z właścicielem Molo Surf( że termin wolny) i gdyby wiedzieli wcześniej że tak jest, zdecydowanie wybrali by czerwiec !!!, to jest mój głos dla organizatorów na przyszłość, że skoro wielu z nas będzie gonić z południa czy zachodu te 650 km, to wolało by zostać na dłużej przy lecie... tylko tego dotyczył mój wpis... my oczywistym w maju nie, tylko w czerwcu... ....................................................... zabrakło w moim wcześniejszym wpisie stwierdzenia, że na przyszłość może lepiej będzie na koniec czerwca... |
|
|
|
|
 |
moskit
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-C LINE
Nazwa załogi: moskit
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2014 Piwa: 117/43 Skąd: Ożarów Maz.
|
Wysłany: 2017-03-31, 09:29
|
|
|
Nikt nie chce odebrać Tobie przyjemności pobytu nad morzem od 23.06.17, jedź.
A przy okazji zorganizuj zlot w czerwcu na pewno wiele załóg załóg będzie zadowolonych i połączysz przyjemne z pożytecznym |
_________________ Wielkie rzeczy nie powstają w wyniku impulsu, a w wyniku poskładania małych rzeczy w jedną całość
Vincent Van Gogh |
|
|
|
 |
KECZER
weteran

Twój sprzęt: Gold Camper/Ford Transit. 2,0 TDCI-2006r.
|
Wysłany: 2017-03-31, 22:25
|
|
|
moskit napisał/a: | termin potwierdzony, zaliczki wpłacone. |
moskit czyżby mi coś uciekło ??? bo niezauważyłem !!
już trzeba płacić zaliczki od załóg? za udzial z powitaniu lata nad morzem???
|
_________________ A teraz chwilowo w kraju ojczystym-
Koniec z ROSJA- ciekawe na jak dlugo.....??? |
|
|
|
 |
salut
weteran

Twój sprzęt: Weinsberg Cara Loft 700 MEH
Nazwa załogi: SALUCIKI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2010 Piwa: 108/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2017-03-31, 22:46
|
|
|
KECZER napisał/a: | już trzeba płacić zaliczki od załóg? za udzial z powitaniu lata nad morzem???
|
Nie trzeba, ale można
Mirekmat napisał/a: | Uwaga uwaga.
Informujemy,że rozpoczęliśmy proces potwierdzania rezerwacji uczestnictwa w zlocie oraz przyjmowania zaliczek i zapisów na atrakcje dodatkowe.Osoby z listy podstawowej prosimy o kontakt z biurem campingu Molo Surf Spot, email: biuro@molosurf.com lub telefonicznie 505 151 105 wpisując w treści maila lub podając hasło Zlot Camper Team oraz swój pseudonim użyty przy zapisach na listę zgłoszeń na forum.Otrzymacie Państwo od nas krótki formularz zgłoszeniowy umożliwiający również zapisy na atrakcje i wycieczki fakultatywne oraz zawierający informacje do przelewu zaliczki za uczestnictwo.
Koszt zlotu to 140pln za załogę/do 4 os./za okres 3 dni zlotu,przy czym istnieje możliwość przyjazdu już w czwartek 18.05.2017 bez dodatkowych opłat.Wartość zaliczki to 50pln oraz dodatkowe 30% wartości kosztów zadeklarowanych atrakcji dodatkowych.
Osoby z listy podstawowej prosimy o wpłaty najpóżniej do dnia 15.04.2017.Tuż po świętach uruchomimy ewentualnie możliwość rezerwacji osobom z listy dodatkowej.
Pozdrawiamy i do zobaczenia! Ekipa Molo Surf SPOT Jastarnia. |
|
_________________ I don't need Google, my wife knows everything !!!
 |
|
|
|
 |
|