Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 341/86 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2017-10-27, 20:57
Endi napisał/a:
Tzw. "wczesny Swarzędz" Na myśl mi nie przyszło, że tak można zbezcześcić gwiazdę.
Dla mnie porażka.
Jak się siedzi trochę w meblach to się coś tam wie.
Twój sprzęt: Citroen c25
Nazwa załogi: Robert - Teresa odeszła z Tekilą.
Wysłany: 2017-10-27, 20:58
Bronek napisał/a:
Może macie jakieś uwagi?
Panowie.
Moja stwierdziła że jak na taki wypas to brak zmywarki jest karygodny, to wprawiło w zakłopotanie szefa, ale zadała pytanie gdzie ukryta jest szafa i ..... dowiedziała się ze jej brak, to odwróciła się na pięcie i odeszła. A już tak dobrze nam się rozmawiało
To poważne mankamenty, zwłaszcza brak zmywarki, oczywiście.
_________________ Ludzie głupieją hurtowo, a mądrzeją detalicznie...
Tzw. "wczesny Swarzędz" Na myśl mi nie przyszło, że tak można zbezcześcić gwiazdę.
Dla mnie porażka.
Jak się siedzi trochę w meblach to się coś tam wie.
Teraz z prawdziwym fornirem byłby w cenie.. Szwagierka kupiła full wypas meble, za full kasę. Z niemiec sprowadzalu, na zamówienie bo wymiary nietypowe...
Postawiła na oszklonym tarasie chwilowo. Porozłaziły się. od s) ońca i średnio wysokiej temperatury.
Swarzędz z dawnych lat, na kleju kostnym by przetrwał przynajmniej do zimy.
Tak to pewien szok w dobie szarego plastiku, taki wystrójn tolerujemy w RR i Bentleyach. Ale moda wraca. Niemniej przyłożyli się, nawet wzorek dobierali
Ostatnio zmieniony przez Bronek 2017-10-28, 06:52, w całości zmieniany 3 razy
Twój sprzęt: Ducato II 2,8JTD 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/428 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2017-10-27, 21:07
Grzesiu (Gino) jestem ciekawy, czy ten autor tego poematu, że zlotowicze są nie halo. Zdobyl się na odwagę, i przeprosił uczestnikow tego Miendzynarodowego zlotu.
Dobre wychowanie tego wymaga.
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
Twój sprzęt: Citroen c25
Nazwa załogi: Robert - Teresa odeszła z Tekilą.
Wysłany: 2017-10-27, 21:15
COMSIO napisał/a:
Grzesiu (Gino) jestem ciekawy, czy ten autor tego poematu, że zlotowicze są nie halo. Zdobyl się na odwagę, i przeprosił uczestnikow tego Miendzynarodowego zlotu.
Niestety nie. Ciął do końca jak szerszeń.
_________________ Ludzie głupieją hurtowo, a mądrzeją detalicznie...
Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2017-10-27, 21:55
Robert K. napisał/a:
COMSIO napisał/a:
Niestety nie. Ciął do końca jak szerszeń.
A ja Wam mówiłem - jak chlać to tak, żeby mieć odlot i zacząć lewitować. Dopiero by się ludziska dziwili - na World Travel Show u Ptaka turystyka podniebna. Poza tym, zawsze można z góry dostrzec tego najcichszego - to sygnalista.
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Wrz 2010 Piwa: 53/3 Skąd: Gorzkowice
Wysłany: 2017-10-28, 08:31
Bronek napisał/a:
Mojej żonie spodobało się wnętrze Mercedesa Balcampa.
Bronek napisał/a:
w tym niby wsiowym wnętrzu i.... robi fajne wrażenie.
Nie dziwię sie żonie Bronka, bo te forniry to teraz największe hity meblowe, powrót mody, ale oczywiście w większej jakości. Monokok ma wiele zalet, a najważniejsza, że nie skrzypi, gdy był z 70 cm dłuższy i posiadał dwie szafy po lewej i prawej stronie.
20171028_091102 (540x304).jpg Moja żona zmieniła kuchnie na forniry już kilka lat temu
Plik ściągnięto 2306 raz(y) 163,58 KB
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym.
ojtam ojtam - idealne rozwiązanie, gdy się chcesz pozbyć niechcianych gości spod markizy - wystarczy iść do kibelka i zadbać o akustykę wykonywanych tam czynności
_________________ Krawat dodaje szyku.
Tadeusz napisał/a:
Jest tak jak mówi krimar.
Brat napisał/a:
(...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ...
Co wy z tym kiblem, czy jak urzędujecie pod markizą to wasi goscie korzystają z waszego kibla? Jak oni wychodza do kempingowego to i wy możecie. Poza tym skorzystajcie z wc przed imprezą a to powinno wystarczyć w tym dniu. No chyba że macie sraczkę to wtedy nie zapraszajcie gości. Siusiu robi sie i tak na siedząco to raczej cicho soę odbywa.
To przy okazji taki instuktaż.
Ps. W Nadarzynie pod moim kiblem ,licząc po zuzytych kieliszkach, przewinęło się ok 60 gości i nikomu to nie przeszkadzało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum