|
|
Przesunięty przez: janusz 2013-12-31, 13:24 |
Wędkowanie - podstawowe wiadomości |
| Autor |
Wiadomość |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2011-10-08, 20:51
|
|
|
| Yans napisał/a: | | Kilka lat temu byłem bliski podpisania pięcioletniego kontraktu na pracę w Norwegii...Już wtedy kolega opowiadał ,jakie tam rybcie łowi po pracy... |
ja bym chętnie podpisał taki kontrakt, mam nadzieję, że nie żałujesz a widziałes jakie my rybcie łowiliśmy w tym roku w Norwegii?
ps.
ja nie kuszę...ja polecam |
|
|
|
 |
Yans
weteran wielbiciel pieczonych pyrek, grilla i wędzenia

Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Piwa: 111/1837 Skąd: Pobiedziska
|
Wysłany: 2011-10-08, 21:02
|
|
|
Cały czas śledzę wasze dokonania.A z kontraktu wycofałem się ze względów rodzinnych. Na szczęście jeszcze nic straconego. Może kiedyś wrócę do pomysłu emigracji? |
_________________ Praca jest najgorszą formą spędzania wolnego czasu....
A każdy dzień jest raz w życiu...
Każdy, kto porzuci kota w następnym wcieleniu jest myszą.
Tomek
 |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2011-10-08, 21:23
|
|
|
| Yans napisał/a: | Cały czas śledzę wasze dokonania.A z kontraktu wycofałem się ze względów rodzinnych. Na szczęście jeszcze nic straconego. Może kiedyś wrócę do pomysłu emigracji? |
to trzymam kciuki żeby się udało ale do tego żeby powędkować nie trzeba emigrować tylko zaplanować i wyskoczyć na chwilę...oprócz efektywnego wędkowania gwarantuję, że zregenerujesz się psychicznie i fizycznie...ja tak mam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|