|
|
|
Grudziądz jezioro Rudnik |
| Autor |
Wiadomość |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2013-05-20, 21:41
|
|
|
18 zł to skrajnie wysoka opłata za podłączenie do prądu, ale zasada jest prosta: nie chcę - nie kupuję |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
baja02
weteran "Mała Karawana" CT-Pomorze

Twój sprzęt: Fiat Ducato LMC
Nazwa załogi: baja
|
Wysłany: 2013-05-21, 07:49
|
|
|
| Camper Diem napisał/a: | 18 zł to skrajnie wysoka opłata za podłączenie do prądu, ale zasada jest prosta: nie chcę - nie kupuję |
A to już jest błędne rozumowanie! Z tym nie zgadzam się absolutnie Przecież to jest "nstytucja usługowa". Takie myślenie jest z rodzaju Olej napędowy podrożał o 100% - a dobrze,ja nie mam ropniaka i tak można by w kółko. Nie jest rozwiązaniem - no to nie będę brał energii elektrycznej. |
_________________ O wiele lepiej spotkać się na szczycie niż nad brzegiem przepaści. |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2013-05-21, 09:20
|
|
|
Ja też jestem "instytucja usługowa"...
Gdyby mi klient powiedział, że drogo, że rabat, to zapewne starałbym się negocjować (5-15%).
Gdyby mi powiedział, że coś jest dla niego za drogie, bo przykładowo w Kościerzynie kosztuje dwa razy mniej to wysłałbym go do przykładowej Kościerzyny
Gdyby mi powiedział, że powinno kosztować dziesięć razy mniej to... wysłałbym go raczej do diabła
Od ładnych paru lat mamy wolny rynek i to on decyduje o większości cen. A na wolnym rynku klient ma NIEZBYWALNE prawo nie kupować
PS. dyskusja powinna trafić do innego wątku (nie zniknąć), bo ten traktuje o polecanym miejscu w Grudziądzu, a z krytykowanym kempingiem "134" łączy go jedynie jezioro |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2013-05-21, 09:27
|
|
|
| Camper Diem napisał/a: | , a z krytykowanym kempingiem "134" łączy go jedynie jezioro |
nie tylko jezioro ale i cena za prąd z sezonu 2012 .... cennik przeczytalismy w trakcie wycieczki gdzie Pańśtwo dyrektorstwo głaskało sie po pleckach kariery
Jeśli po naszych sugestiach zmienili tą cenę z kosmosu to dobrze ale jeśli zeszli z 18 zł na 15 zł to niech symbolike sobie wsadzą w raporty przydatności społeczeństwu ...
ma ktoś jakieś aktualne dane odwiedzanego przez nas ośrodka ? |
|
|
|
 |
baja02
weteran "Mała Karawana" CT-Pomorze

Twój sprzęt: Fiat Ducato LMC
Nazwa załogi: baja
|
Wysłany: 2013-05-21, 10:21
|
|
|
Moje zdanie jest takie! Ze względu na ceny obowiązujące na kempingu nr 134 w Grudziadzu nie jest miejscem przyjaznym dla kamperowicza |
_________________ O wiele lepiej spotkać się na szczycie niż nad brzegiem przepaści. |
|
|
|
 |
bryzby
stary wyga
Twój sprzęt: Fiat Ducato Granduca 2,8 JTD
Nazwa załogi: bryzby
|
Wysłany: 2013-05-21, 11:33
|
|
|
| Camper Diem napisał/a: | | PS. dyskusja powinna trafić do innego wątku (nie zniknąć), bo ten traktuje o polecanym miejscu w Grudziądzu, a z krytykowanym kempingiem "134" łączy go jedynie jezioro |
Zgadzam się w 100%, jest to zupełnie inny ośrodek. Właściciele dopiero chcą rozpocząć wspólpracę z nami i to właśnie chciałem pokazać. |
_________________ Brygida i Zbyszek |
|
|
|
 |
darciox
doświadczony pisarz Życie za krótkie by je marnować

Twój sprzęt: RENAULT MASTER ADRIA P679SG
Nazwa załogi: żeberko
|
Wysłany: 2013-05-21, 12:01
|
|
|
Jaki moral z tego wynika ? Trzeba być samowystarczalnym na maksa ! Czyli spory akumulator,dolar,turbina wiatrowa i agregat Nie bedzie sie przeglądać za energię . |
_________________ woda,ognisko,las i gwiazdy to lubię |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|