|
|
|
Wschodnia Polska - urlop Skalniaków |
| Autor |
Wiadomość |
Skalniaki
zaawansowany
Twój sprzęt: Już nie bezdomny :)
Nazwa załogi: Skalniak
|
Wysłany: 2013-09-05, 11:14 Podsumowanie
|
|
|
2,5 tygodnia urlopu spożytkowaliśmy na odwiedzenie przepięknych miejsc i regionów kraju, obfitujących w ciszę, naturę, piękno. Spotkaliśmy, poznaliśmy wspaniałych ludzi.
Przekonaliśmy się, jak w praktyce działa CT i w tym miejscu PODZIĘKOWANIA DLA:
Janki i Mirka (Mirek48) za zaszczepienie w nas chęci poznania wschodniej ściany Polski i pożyczenie przewodnika turystycznego
Jurkowi i Markowi z sąsiedniego klubu, za wspaniałe towarzystwo nad jeziorem Siemianowskim (obiecali, że zajrzą na nasze forum)
Adasiowi (No Name) za pomoc w odzyskaniu strzaskanego okienka, poduchy do Franki i namiary na Łosia
Łosiowi za namiary na leśniczego w Woźnejwsi
Irkowi (Teurgus) za namiary na miejscówkę w Górecku Starym
Oraz wszystkim, którzy swoimi postami, zachęcali do odwiedzin wschodniej Polski. |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy |
|
|
|
 |
Socale
Kombatant

Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale
Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 523/632 Skąd: Gubin
|
Wysłany: 2013-09-05, 11:54
|
|
|
Dziękuję Wam ja.
Urodziłem się nad samą Wisłą (ziemia Sandomierska) i nigdy tam nie byłem.
Żałuję za trudność w zaplanowaniu takiej 2-3 tygodniowej wyprawy poza urlopem, również ze względu na odległość weekendu na wschód od Wisły nie ma co planować..
Wasza relacja wzbudziła sporo ciekawości i dodała motywacji... |
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|