|
|
Przesunięty przez: janusz 2015-05-06, 23:37 |
OSOBOWOŚĆ CamperTeam'u 2013 |
Autor |
Wiadomość |
Bigos
stary wyga

Twój sprzęt: Ducato Fendt
Nazwa załogi: GRZEŚKI
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sty 2013 Piwa: 37/20 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2014-05-26, 08:25
|
|
|
krzysioz210 napisał/a: | Ludkowie Drodzy ,
Osoba Andrzeja to raczej osobowosc ponadczasowa Camperteamu - rzeklbym osobowosc wszeczczasow tego forum. To nadaje sie do jakiejs specjalnej kategorii.
Nadanie tytulu za rak 2013 to jak dla mnie w pewnym sensie degradacja akurat w tym przypadku . |
Kiedyś na Fryderykach zrobili specjalną kategorię dla Niemena , który wtedy zmarł. Zwała się "Wydarzenie Roku"
Nie róbcie jednak tego błedu , i według mnie trzymajcie się jednej kategorii. |
_________________ Zapalony kajakarz
www.splywy.jimdo.com
Szef załogi Grześki |
|
|
|
 |
krzysioz
weteran

Twój sprzęt: Zefirek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Piwa: 72/71 Skąd: Płóczki Dolne
|
Wysłany: 2014-05-26, 09:09
|
|
|
Wydarzenie roku w stosunku do osoby , ktora odeszla to bylby chyba raczej gruby nietakt.
Co do osoby , o ktorej wczesniej pisalem to rzaczej wydarzenie co najmniej pieciolecia ( choc I tu wydarzenie nie jest odpowiednim slowem)
Frederyki I podobna popelina raczej mnie powiewaja. Prawde mowiac camperteamki tez nie zaprzataja mnie tak bardzo , ale jako czasami czynny forowicz mam prawo sie wypowiedziec.
Chcialbym jeszcze zabrac glos w kwesti formalnej ( choc musze przysnac, ze regulaminu kamperteamkow nie czytalem)
Osobiscie wydaje mi sie ze osobowosc powinna byc nagrodzona w zwiazku z dzialalnoscia zwiazana przynajmniej posrednio z camperteamem lub jego spolecznoscia
Nie chce nikogo urazic ale dzialanosc typu nakarmienie glodnych dzieci w bangladeszu , czy tez kopanie studni w Afryce , protest w sprawie polowania na wieloryby , czy tez obrona Krymu przed ruskimi tudziez inne sposoby spelniania sie w moich oczach nie powinna tu byc brane pod uwage a raczej wklad pracy zwiazanej z forum . No nie wiem np :
Heniu robi piekne zdjecia I dokumentuje szystkie zloty , ktos inny zorganizowal naj.... zlot w sezonie , jeszcze inny przyjmuje zalogi we wlasnym domu jak rodzine ( nie bede sypal nickami , zeby nikogo nie pominac)
A tak na koniec proponuje siebie na osobowosc camperteamu 2015, bo ...... w gruncie rzeczy uwazam , ze jestem fajny. Jeszcze moge zaproponowac szwagra , ktory jeszcze nie nalezy , le jak sie dowie , ze grozi mu nagroda to na pewno sie zapisze. |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2014-05-26, 09:15
|
|
|
chyba klapsy zacznę rozdawać ...
normalnie.....jak dzieci...
w tym temacie nie ma dyskusji po co, dlaczego ON a dlaczego nie tamten..albo że temu się należy bardziej niż innemu
podajemy kandydata, uzasadniamy i KONIEC |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
krzysioz
weteran

Twój sprzęt: Zefirek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Piwa: 72/71 Skąd: Płóczki Dolne
|
Wysłany: 2014-05-26, 09:23
|
|
|
Sorki Grzesiu , w takim razie podtrzymuje tylko ostatni akapit. |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|