Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: koder
2015-02-07, 09:16
Sprinter wyprawowy 4x4 na mostach patrola.
Autor Wiadomość
Sławuta 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Pracuje nad tym
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2015-03-20, 03:09   

Klękajcie narody a jak to wygląda od strony prawnej...czy takie własnoróbne konwersje na 4x4 trzeba jakoś zgłaszać i jak się sprawy mają z przeglądami okresowymi? czy musi być o fakcie czterołapnosci napędu pojazdu informacja w dowodzie rejestracyjnym?
Postaw piwo autorowi tego posta

tom-cio 
weteran

Twój sprzęt: samoróbka kamper na blaszaczku
Piwa: 68/144
Wysłany: 2015-03-20, 15:53   

Przy takiej zmocie to bardzo bym watpil w taki super legal przeglad,ale kolego,w Polsce mieszkamy,na pewno sie go da......przejsc :mrgreen:

Sławuta 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Pracuje nad tym
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2015-03-20, 18:01   

:shock: Jezu Nazarejski, Królu Żydowski !! Ludzie, toż to o take polskie walczylim !! o w mordę jeża.

https://www.youtube.com/c...OXa_nOWXR9vI9zw

Polak potrafi, jak stopięćdziesiąt Panie Bartlomiej, aż dusza rośnie, że takich świstakopodobnych magików więcej i niech się te firmowe wydumki szwabskie dla bogaczy schowają. Jeśli to się zbyt szybko nie rozpadnie na dziurach i będzie tak łatwo serwisowalne to ... to jest pomysł na dodatkowe dochody a może i cały biznes, oczywiście kwestia za ile realnie to można w naszych warunkach zbudować, by swoje zarobić i za ile realnie ja mogę to zamówić. Ile szelestów to pochłonęło dotąd, (bez zabudowy) jeżeli to nie tajemnica ? z jakimi prędkościami daje się po czarnym pomykać i ile teraz to pali ???
Serio można jeździć takim zbrynderem po Bolandzie i po za nią?... przecież i tu na forum podnoszono kwestie, że niemaszki nawet haltują samochody z dodatkowymi zbiornikami paliwa... ja tam nie mam nic przeciwko statusowi stealth - jako zwykły dostawczak... bo to same zalety, ale co ewentualnie grozi za nieujawnianie się z takimi zmianami... o laboga, Jegomość... takie cuda...takie cuda ...w pas się kłaniam :pad:
Postaw piwo autorowi tego posta

sator
zaawansowany

Piwa: 5/2
Wysłany: 2016-08-03, 13:13   

Sorki za archeologię.

Ba - odpowiedz proszę ile Ci to pali na 100 km drogą?

Odpowiedz do tematu