|
|
Przesunięty przez: koder 2015-02-07, 09:16 |
Sprinter wyprawowy 4x4 na mostach patrola. |
Autor |
Wiadomość |
Sławuta
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Pracuje nad tym
|
Wysłany: 2015-03-20, 03:09
|
|
|
Klękajcie narody a jak to wygląda od strony prawnej...czy takie własnoróbne konwersje na 4x4 trzeba jakoś zgłaszać i jak się sprawy mają z przeglądami okresowymi? czy musi być o fakcie czterołapnosci napędu pojazdu informacja w dowodzie rejestracyjnym? |
|
|
|
 |
tom-cio
weteran

Twój sprzęt: samoróbka kamper na blaszaczku
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Sty 2014 Piwa: 68/144 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2015-03-20, 15:53
|
|
|
Przy takiej zmocie to bardzo bym watpil w taki super legal przeglad,ale kolego,w Polsce mieszkamy,na pewno sie go da......przejsc |
_________________ moja budowa http://www.camperteam.pl/...hlight=bud%BFet |
|
|
|
 |
Sławuta
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Pracuje nad tym
|
Wysłany: 2015-03-20, 18:01
|
|
|
Jezu Nazarejski, Królu Żydowski !! Ludzie, toż to o take polskie walczylim !! o w mordę jeża.
https://www.youtube.com/c...OXa_nOWXR9vI9zw
Polak potrafi, jak stopięćdziesiąt Panie Bartlomiej, aż dusza rośnie, że takich świstakopodobnych magików więcej i niech się te firmowe wydumki szwabskie dla bogaczy schowają. Jeśli to się zbyt szybko nie rozpadnie na dziurach i będzie tak łatwo serwisowalne to ... to jest pomysł na dodatkowe dochody a może i cały biznes, oczywiście kwestia za ile realnie to można w naszych warunkach zbudować, by swoje zarobić i za ile realnie ja mogę to zamówić. Ile szelestów to pochłonęło dotąd, (bez zabudowy) jeżeli to nie tajemnica ? z jakimi prędkościami daje się po czarnym pomykać i ile teraz to pali ???
Serio można jeździć takim zbrynderem po Bolandzie i po za nią?... przecież i tu na forum podnoszono kwestie, że niemaszki nawet haltują samochody z dodatkowymi zbiornikami paliwa... ja tam nie mam nic przeciwko statusowi stealth - jako zwykły dostawczak... bo to same zalety, ale co ewentualnie grozi za nieujawnianie się z takimi zmianami... o laboga, Jegomość... takie cuda...takie cuda ...w pas się kłaniam |
|
|
|
 |
sator
zaawansowany

|
Wysłany: 2016-08-03, 13:13
|
|
|
Sorki za archeologię.
Ba - odpowiedz proszę ile Ci to pali na 100 km drogą? |
_________________ "Świat jest wielką księgą. Kto nie podróżuje, czyta tylko jedną jej stronę."
św. Augustyn
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|