Jakies numery w totka... Moga byc trafne za 2 lata, oby pewne, zaczekam
Podczepię się
Jako nowicjusz owej społeczności ciekawość mnie strasznie zżera czy ten serial da sie oglądać ? - oczywiście w DVR ustawie nagrywanie na wszystkie oddcinki jak tylko będzie wiadomo kiedy i gdzie bedą emitowane
Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
Wysłany: 2015-06-26, 07:46
krimar napisał/a:
gorzej jak bohaterowie serialu będą typu "głupi i głupszy" i logo CT stanie się dla oglądających i reszty narodu symbolem pewnych zachowań
dlaczego gorzej.. ?
czytasz forum..
przecież często są tu wpisy zarówno ''głupie jak i głupsze'' ....''wiecznie marudzące ale i radujące''
samo życie....
Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Wrz 2010 Piwa: 53/3 Skąd: Gorzkowice
Wysłany: 2015-06-26, 10:49
gino napisał/a:
nie będzie to serial o kamperowaniu, typowa saga rodzinna
czyli dalej, moje marzenia pozostaną niespełnione, szkoda.
Jak do tej pory oglądałem film francuski, jedyny fajny, którego cała akcja działa się na kempingu. Kemping był, jak to we Francji, bez wydzielonych parceli, dlatego zabawne były kłótnie o granice i takie różne codzienne sprawy jak podglądanie, zakłócanie ciszy, dymne grillowanie itp. samo życie
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum