|
|
|
Bogacs 01-05-2016r |
| Autor |
Wiadomość |
zbychu
weteran
Twój sprzęt: Arca M699GLT Fiat
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sty 2010 Piwa: 19/9 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 2016-05-05, 21:15
|
|
|
To jest paranoja, żeby do tej pory nie było możliwości spuszczania szarej wody w Bogacs , wszyscy spuszczają wodę pod siebie przed wyjazdem i następny klient ma taki smród w momencie przyjazdu i udajemy ,że tak jest normalnie , chyba właściciel kempingu jeszcze nie dojrzał do organizacji miejsca , choć kasę trzepie i w zimie i w lecie |
_________________ ZBYSZEK I STASIA
 |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 195/110 Skąd: Sandomierz

|
Wysłany: 2016-05-05, 22:06
|
|
|
Wszyscy piszą o kempingu z wejściem bezpośrednim na baseny a drugi kemping bardziej kameralny po drugiej stronie ulicy zaglądał ktoś w tym roku?
przy kupnie biletu w kasie przy wejściu dają opaskę z którą można wychodzić poza baseny.
Wybieramy się w sobotę ciekawe jakie ceny na termalnym i sąsiednim kempingu? |
|
|
|
 |
rjas
weteran

Twój sprzęt: Chausson 720 Titanium
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 25/13 Skąd: Przybysławice/Kraków
|
Wysłany: 2016-05-05, 22:24
|
|
|
Bim - byłem na tym kempingu 2 lata temu, bo na termalnym nie dało się "igły" wsadzić. Nie wiem jak teraz, ale wtedy jakością/czystością ustępował termalnemu i to znacznie. Wiem, że właściciel planował jakieś poprawki, ale jak na dzisiaj to wygląda - nie wiem
Cenowo z tego co pamiętam to wychodziło podobnie - kemping+wejściówki = termalny.
Wg mnie jedyny plus (jeśli ktoś lubi) mniej ludzi niż na termalnym, żeby nie powiedzieć pusto
Pozdrawiam
PS. Na nowej trawce na termalnym, jeśli jest mokro może być dosyć grząsko. Wróciliśmy we wtorek po prawie tygodniowym ładowaniu baterii |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|