Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Bogacs 01-05-2016r
Autor Wiadomość
zbychu 
weteran

Twój sprzęt: Arca M699GLT Fiat
Piwa: 19/9
Wysłany: 2016-05-05, 21:15   

To jest paranoja, żeby do tej pory nie było możliwości spuszczania szarej wody w Bogacs , wszyscy spuszczają wodę pod siebie przed wyjazdem i następny klient ma taki smród w momencie przyjazdu i udajemy ,że tak jest normalnie , chyba właściciel kempingu jeszcze nie dojrzał do organizacji miejsca , choć kasę trzepie i w zimie i w lecie :stop:

Bim 
Kombatant
Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Piwa: 195/110

Wysłany: 2016-05-05, 22:06   

Wszyscy piszą o kempingu z wejściem bezpośrednim na baseny a drugi kemping bardziej kameralny po drugiej stronie ulicy zaglądał ktoś w tym roku?
przy kupnie biletu w kasie przy wejściu dają opaskę z którą można wychodzić poza baseny.
Wybieramy się w sobotę ciekawe jakie ceny na termalnym i sąsiednim kempingu? :spoko
Postaw piwo autorowi tego posta

rjas 
weteran

Twój sprzęt: Chausson 720 Titanium
Piwa: 25/13
Wysłany: 2016-05-05, 22:24   

Bim - byłem na tym kempingu 2 lata temu, bo na termalnym nie dało się "igły" wsadzić. Nie wiem jak teraz, ale wtedy jakością/czystością ustępował termalnemu i to znacznie. Wiem, że właściciel planował jakieś poprawki, ale jak na dzisiaj to wygląda - nie wiem :?
Cenowo z tego co pamiętam to wychodziło podobnie - kemping+wejściówki = termalny.
Wg mnie jedyny plus (jeśli ktoś lubi) mniej ludzi niż na termalnym, żeby nie powiedzieć pusto :mrgreen:
Pozdrawiam

PS. Na nowej trawce na termalnym, jeśli jest mokro może być dosyć grząsko. Wróciliśmy we wtorek po prawie tygodniowym ładowaniu baterii :szeroki_usmiech
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu