|
Nasz kolega w "Polsat News" program "To był d |
| Autor |
Wiadomość |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2016-03-24, 08:04
|
|
|
Jeśli flash to może być lipa na androidzie
Ten link już podany chodzić powinien http://www.polsatnews.pl/...warcie_6365776/
17.30 to nie godzina, tylko minuty, jakby co
Ale tłumacząc z polskiego na nasze. To bez obciachu wypowiedź. Jedni się zgodzą inni nie. Normalka
Wsytdu nie ma i pomijając wszystkie aspekty, partyjno polityczne i dane ekonomiczne itd. Nie widzę problemu. Fajnie, że założył polarek.
Czepianie się polarka to jest wprowadzanie polityki.
A polarek jak polarek.
A co powiedzieć o zlotach religijnychi oklejonychnkamperach CT na pół ściany. To mnie dopiero wikła i to na wyższym poziomie.
A może ja innowierca jestem? Ot co! I sobie nie życzę...
No tośmy se pogadali.
Ps. Pewnie jestem taki milutki, dla niego, gdyż wejście do Unii mi pasuje. Inaczej bym był zbulwersowany, |
| |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2016-03-24, 10:28
|
|
|
| Bronek napisał/a: | Wsytdu nie ma i pomijając wszystkie aspekty, partyjno polityczne i dane ekonomiczne itd. Nie widzę problemu. Fajnie, że założył polarek.
Czepianie się polarka to jest wprowadzanie polityki.
A polarek jak polarek. |
Czekałem na taki rozsądny głos.
Lubię rozmowy z Marcinem. Mądry chłopak, rozsądny, głodny wiedzy i chłonny jak mało kto.
Wstydu nam nie przynosi, a wręcz przeciwnie.
Zastanawiam się skąd taki owczy pęd do ustawiania ludzi pod ścianą, oceniania ze swojego, "jedynie słusznego" punktu widzenia i deprecjonowania zanim rzeczywiście pozna się ich i ich racje.
Marcinie, ładnie Ci w naszym polarku. Wyglądasz znacznie lepiej i znacznie mądrzej niźli niektórzy zlotowicze po całonocnej balandze. Oczywiście w naszym polarku. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
moskit
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-C LINE
Nazwa załogi: moskit
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2014 Piwa: 117/43 Skąd: Ożarów Maz.
|
Wysłany: 2016-03-24, 11:16
|
|
|
Dla wyjaśnienia
Według mnie nie reprezentował CT tylko inną organizację oraz siebie, stąd mój wpis.
Sama wypowiedź jest OK.
Andrzej |
_________________ Wielkie rzeczy nie powstają w wyniku impulsu, a w wyniku poskładania małych rzeczy w jedną całość
Vincent Van Gogh |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 333/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2016-03-24, 12:08
|
|
|
A ja za granicą w czasie wyjazdu, gdzie oficjalniejsze wystąpienie to nakładam polarek CT , a nawet z flagą sie fotografuję. |
|
|
|
 |
KrzySówka
weteran
Twój sprzęt: Fiat Ducato Autostar
Nazwa załogi: Krzysztof i Iwonka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sty 2015 Piwa: 16/25 Skąd: Mysłowice/Zawiercie
|
Wysłany: 2016-03-24, 12:20
|
|
|
Ja osobiście uważam ,że występowanie w barwach klubowych i udzielanie wywiadów w sprawach jakichkolwiek nie związanych z klubem i jego działalnością jest nadużyciem i nie powinno mieć miejsca.
Bez względu na to co dana osoba mówi, widz może odebrać jej wypowiedzi jako reprezentanta danej grupy . Zgadzam się z wypowiedzią ,,kotka" ,że winien być w stroju prywatnym lub partii która reprezentuje .
Jest to moje prywatne zdanie i nie wymaga polemiki . Pozdrawiam |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 144/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2016-03-24, 12:49
|
|
|
| Za powyższą wypowiedź stawiam piwko |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
KrzySówka
weteran
Twój sprzęt: Fiat Ducato Autostar
Nazwa załogi: Krzysztof i Iwonka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sty 2015 Piwa: 16/25 Skąd: Mysłowice/Zawiercie
|
Wysłany: 2016-03-24, 13:02
|
|
|
Dziękuję |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy |
|
|
|
 |
yuras
weteran
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Piwa: 46/51 Skąd: 16 km od Pekinu
|
Wysłany: 2016-03-24, 17:25
|
|
|
A mnie zaciekawiła ta skrzecząca szamanka w rytualnym naszyjniku,który wygląda jakby był wykonany z suszonych końcówek czerwonoskórych braci.
Bez tytułu.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 1903 raz(y) 26,74 KB |
|
|
|
 |
jarek73
weteran
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2014 Piwa: 72/95 Skąd: torun
|
Wysłany: 2016-03-24, 19:03
|
|
|
| KrzySówka napisał/a: | Ja osobiście uważam ,że występowanie w barwach klubowych i udzielanie wywiadów w sprawach jakichkolwiek nie związanych z klubem i jego działalnością jest nadużyciem i nie powinno mieć miejsca.
Bez względu na to co dana osoba mówi, widz może odebrać jej wypowiedzi jako reprezentanta danej grupy . Zgadzam się z wypowiedzią ,,kotka" ,że winien być w stroju prywatnym lub partii która reprezentuje .
Jest to moje prywatne zdanie i nie wymaga polemiki . Pozdrawiam |
Twoja wypowiedź kojarzy mi się z jakimś klubem motocyklowym 1 % , heel angels, albo innymi gangsterami,
a tu CT klub jak mi się wydaje pacyfistyczny , w części emerycki 😊 a ty o barwach klubowych, lekko pojechales
p.s.
Partia razem to ludzie którzy w swoim programie mają zamiar zabrać mi 70 % moich dochodów to moi prawdziwi wrogowie i polar CT im nie pomoże |
_________________ DOBA MA 1440 MINUT I ŻADNA NIE WYKORZYSTANA NIE PRZECHODZI NA NASTĘPNY DZIEŃ |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2016-03-24, 20:06
|
|
|
A mnie to lotto z Marcinkowym polarem. (Bo o to lotto chyba w temacie)
Jak patrzę na ludki śmigające po świecie to jestem euroentuzjastą.
Jak patrzę w gminie ile się zadłużyli, żeby dostać fundusze to jestem eurosceptykiem.
Osobiście, jak idę do kościoła, to się ubieram w czystą koszulę i zakładam wypastowane buty- sorry CT ,polar zostaje w kamperowej szafie |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 333/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2016-03-24, 20:47
|
|
|
| Pawcio napisał/a: | | ,polar zostaje w kamperowej szafie |
Ale teraz na zlocie wszyscy będą kojarzyć "rodzinę krimarów" , a jakby się ubrał w garnitur ?
Dodam, że polar nie byle jaki, bo z pierwszego wypustu z gwiazdkami i tak budzi zazdrość, to jak się nie pochwalic w telewizji. Ja jestem wyrozumiały dla zdolnych studentów. |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 244/617 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2016-03-24, 21:06
|
|
|
| zbyszekwoj napisał/a: |
Ale teraz na zlocie wszyscy będą kojarzyć "rodzinę krimarów" , a jakby się ubrał w garnitur |
I oto mi chodziło zakładając ten temat , a wszelkie dorabiane do tego "ideologie" to wybaczcie ale |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2016-03-24, 21:12
|
|
|
A Januszek to strajkuje na forum ??? |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2016-03-24, 22:32
|
|
|
Czemu od razu strajkuje, regulamin używania logo klubowego został jasno określony przez tego, kto je stworzył i wisi na forum http://www.camperteam.pl/...p?p=43224#43224
a co do polarka CT, to ulubiony strój Marcina - chodzi w nim wszędzie, nawet profilowe zdjęcie na fb sobie w nim walnął.
Posadźcie przed ekranem kogoś, kto nigdy nie widział polara ani logo CT, to nic nie zauważy i nie odczyta adresu internetowego CT. Żaden nadawca TV nie pokaże żadnego logo za darmo. Forumowiczom polar wpadł w oko, bo wiedzą co to jest, a Kogut (Kombatant czepialski) wszczyna burzę w szklance wody, bo jak chciał promować swoją firmę i prowadzić sprzedaż na zlocie pod flagą CT, to sugerowano mu, że ma za to zapłacić (a co najmniej podzielić się zyskiem). |
_________________ Krawat dodaje szyku.
| Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
| Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
| |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2016-03-25, 08:33
|
|
|
| krimar napisał/a: | | to ulubiony strój Marcina - chodzi w nim wszędzie |
to miło .. | krimar napisał/a: | | Żaden nadawca TV nie pokaże żadnego logo za darmo |
to prawda..
z tego samego powodu, tuż przed zdjęciami do pewnego serialu, szybciutko nakleiłem CT na tylnych drzwiach kamperka..
ot takie ''lokowanie produktu'' |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
|
|