|
|
Jaki kupić stary samochód terenowy? |
Autor |
Wiadomość |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2018-04-05, 21:17
|
|
|
Czemu zdechł. Wszyscy już pokupili terenówki i o czym dalej pisać. |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
Gregor887
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Jumpy do zrobienia
|
Wysłany: 2018-04-05, 21:22
|
|
|
No choćby o tym, czy spełniły oczekiwania.
Ja ponad dwadzieścia lat nie mogłem się zdecydować, a od dziesięciu jestem wierny jednej marce. |
|
|
|
 |
wirefree
stary wyga
Twój sprzęt: EuraMobil
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lis 2016 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: internet
|
Wysłany: 2018-04-05, 21:43
|
|
|
Bronek napisał/a: | sweetek napisał/a: | piszecie o SUVach... a jesli chodzi o prawdziwe auto w teren to albo Toyoty np. HD80 albo HD60, albo stary krótki patrol Patrol z silnikiem SD33, a z małych Suzuki Samurai z silnikiem 1,3 i dużymi mostami. Ale to samochody w teren... na ramach i mało komfortowe |
Kochany mam Mercedesa G, i Jeepa Saharę
Ale masz rację stary Patrol był prawdziwy
Samurai jak iJimmi to maluchy wszędzie wjeżdzające
Ale tu chodzi nie o zmoty czy hard auto teren, a bardziej wszystkomające i Bezobciachowe jak np. Rav czy Nissan X-Tray itp.
Albo rybka albo pipka, gdy chcesz na co dzień i na wyjazdy dalsze korzystać z tetenówki, bo ją lubisz!! To niestety musi być ucywilizowana, |
Suzuki samurai super autko, taki maly ciagnik rolniczy raz uratowal mi zycie jak postanowilem sobie pojechac na ryby po odrzanskim wale przeciwpowodziowym. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|