Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Komis w Beldnie
Autor Wiadomość
Jacek Górka 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Pilote Sensation 740
Nazwa załogi: Łodziaki
Piwa: 4/6
Wysłany: 2017-10-11, 12:05   

MAWI napisał/a:
Ja z przejeżdżam tamtędy nieraz kilka razy w tygodniu.( dziś cztery razy) Mimo woli patrzę w tamtą strone , bo to przy drodze. Najciekawsze jest to ,że asortyment się często mienia .Więc te głupie ludzie chyba to kupują. Podobno kupcami często są też Niemcy. Takie te Niemce głupie. :spoko

MAWI napisał/a:
michał263 napisał/a:
Może chodzi o Bedlno/Piątek?

Tutaj sprzedawcą jest mój kolega.Mogę pomóc.

Najcenniejszy jest głos osób, które miały kontakt z tym sprzedawcą i nie łączą ich powiązania towarzyskie :bajer

Popieram Roberto :spoko

MAWI 
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Piwa: 100/17
Wysłany: 2017-10-11, 13:02   

Jacek Górka napisał/a:
Najcenniejszy jest głos osób, które miały kontakt z tym sprzedawcą i nie łączą ich powiązania towarzyskie

Popieram Roberto

Ja też .
I nikogo nie namawiam do kupowaniu lub nie kupowania. Chciałem tylko wspomnieć ,że proszono mnie wiele razy o podjechanie lub skręcenie z drogi w celu oględzin. Znam trzy osoby z forum które do tej pory jeżdżą kamperami wywodzącymi się z tego komisu. Czyżby to byli naiwniacy?? Nic więcej. Każdy kamper w tym komisie jest po przejściach KAŻDY. mniejszych lub większych . Z różnym skutkiem są ponaprawiane. Koledzy nie jedźcie tam po bezwypadkowe kampery.

zbyszekwoj 
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Piwa: 330/226
Wysłany: 2017-10-11, 15:04   

A najbardziej rozbawiają mnie komentarze jak w 20 letnim kamperze za 20 tyś, znawcy zauważają inny odcień tapety lub podobne duperele. :haha:
Postaw piwo autorowi tego posta

slawwoj 
Kombatant

Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Piwa: 142/306
Wysłany: 2017-10-11, 15:08   

Jak swego sprzedawałem to większości oglądających nie podobała się pordzewiała misa olejowa. :haha:

zbyszekwoj 
Kombatant

Wysłany: 2017-10-11, 17:21   

[quote="slawwoj"]Jak swego sprzedawałem to większości oglądających nie podobała się pordzewiała misa olejowa. :haha: [

Bo się nie znają, jak zadzerwiała to znaczy z bez wycieków. :diabelski_usmiech

MAWI 
Kombatant

Wysłany: 2017-10-11, 17:24   

zbyszekwoj napisał/a:
to znaczy z bez wycieków.

znaczy dobry. Jak się nie ma do czego pzyp.. do dobra i micha. Zawsze to jednak rdza.

silny 
Kombatant
czlonek KBP

Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Piwa: 51/50
Wysłany: 2017-10-11, 17:36   

nie męczcie się , na forum są tylko igły od koneserów wekendowych wypadów , nigdy nie bite , i (WAŻNE) nie cofane - max 50-60 tyś KM :haha:

jak pisałem mały przebieg to dla mnie , człowieka wyrozumiałego , mały znaczy np18 lat razy 8-10 tyśKM.

dajmy sobie spokój.

tapeta w kiblu nie ori , uuuu to dopiero topielec :dewil

jak będę sprzedawał swojego to nie pisne słowa, wstyd te hodowle boczniaków tu wystawiać bo któryś Scherlock dojdzie prawdy że to był jednak przystanek autobusowy w Hanowerze :haha:

gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........

--------------------------------------------------------

Jacek Górka 
doświadczony pisarz

Wysłany: 2017-10-11, 18:22   

MAWI napisał/a:
Jacek Górka napisał/a:
Najcenniejszy jest głos osób, które miały kontakt z tym sprzedawcą i nie łączą ich powiązania towarzyskie

Popieram Roberto

Ja też .
I nikogo nie namawiam do kupowaniu lub nie kupowania. Chciałem tylko wspomnieć ,że proszono mnie wiele razy o podjechanie lub skręcenie z drogi w celu oględzin. Znam trzy osoby z forum które do tej pory jeżdżą kamperami wywodzącymi się z tego komisu. Czyżby to byli naiwniacy?? Nic więcej. Każdy kamper w tym komisie jest po przejściach KAŻDY. mniejszych lub większych . Z różnym skutkiem są ponaprawiane. Koledzy nie jedźcie tam po bezwypadkowe kampery.

Zapomniałeś dopisać że twój kolega to oszust który cofa liczniki w kamperach do sprzedaży ;) Jak się spotkacie przypomnij mu że takie operacje są karalne !!! Wspomniane przez ciebie trzy osoby mogą mieć pewność że ich auta są cofnięte . Naiwniacy ??? Raczej ofiary tego komisu ;)

Oferta nr. 1 http://allegro.pl/kamper-...6966624334.html

Przebieg auta - 123 tyś km

Oferta nr. 2 https://archiwum.allegro.pl/oferta/kamper-camper-hymer-b524-1999r-bedlno-k-kutna-i6835774581.html

Przebieg auta - 123 tyś km

Oferta nr.3 https://archiwum.allegro.pl/oferta/kamper-camper-challenger-klima-bedlno-k-kutna-i6859746040.html

Przebieg auta - 125 tyś km

Oferta nr. 4 http://allegro.pl/kamper-...6933443450.html

Przebieg auta - 120 tyś km

Ludzie nie piszcie głupot o jakiś miskach olejowych i o kamperach za 20 ty zł bo każdy ma swój rozum . Byłem tam osobiście i śmiałem się jak te auta są naprawione :haha: To po prostu DRAMAT !!

Takie osoby trzeba karać bo to zwykli oszuści którzy mają gdzieś wasze bezpieczeństwo na drodze i robią was w balona z przebiegiem !!!

MAWI 
Kombatant

Wysłany: 2017-10-11, 19:18   

Jacek Górka napisał/a:
Tutaj sprzedawcą jest mój kolega

Jacek czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem ,że właściciel .Tylko sprzedawca który od dawna tam nie pracuje.
Jacek Górka napisał/a:
Zapomniałeś dopisać że twój kolega to oszust który cofa liczniki

To z kolej to pomówienie. Chyba ,że masz na to niezbite dowody. To po pierwsze.
Po drugie mój kolega już robi zupełnie coś innego. Bo to było dawno temu .Od jakiegoś czasu rządzi tam zupełnie ktoś inny.
Mi też należały by się przeprosiny bo łatwo szastasz słowami. Bo ja Ci kolegów nie wyznaczam i ich nie oceniam .

zbyszekwoj 
Kombatant

Wysłany: 2017-10-11, 19:19   

MAWI chyba kamperami nie handluje, w odróżnieniu od Jacka Górki. Niedawno chwalił się zakupem wspaniałego kampera żeby za chwilę sprzedawać go na forun za cenę przynajmniej 30tys wyższą niż podobne w Bedlnie.
Przeważnie handlarze barankami nie są, ale ten w Bedlnie sprzedaje rozbitki ale w niskich cenach i większości to pasuje. Jest klient , jest towar. A przebieg km można dzisiaj sprawdzić bez problemu.Kampery i tak mają niskie przebiegi w odróżnieniu od niektórych blaszaków.A nazywać konkurenta oszustem to wielka przesada.

Jacek Górka 
doświadczony pisarz

Wysłany: 2017-10-11, 19:37   

MAWI napisał/a:
Jacek Górka napisał/a:
Tutaj sprzedawcą jest mój kolega

Jacek czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem ,że właściciel .Tylko sprzedawca który od dawna tam nie pracuje.
Jacek Górka napisał/a:
Zapomniałeś dopisać że twój kolega to oszust który cofa liczniki

To z kolej to pomówienie. Chyba ,że masz na to niezbite dowody. To po pierwsze.
Po drugie mój kolega już robi zupełnie coś innego. Bo to było dawno temu .Od jakiegoś czasu rządzi tam zupełnie ktoś inny.
Mi też należały by się przeprosiny bo łatwo szastasz słowami. Bo ja Ci kolegów nie wyznaczam i ich nie oceniam .

Jeśli taka jest prawda to masz racje i przesyłam szczere przeprosiny :ok

Jacek Górka 
doświadczony pisarz

Wysłany: 2017-10-11, 19:41   

zbyszekwoj napisał/a:
MAWI chyba kamperami nie handluje, w odróżnieniu od Jacka Górki. Niedawno chwalił się zakupem wspaniałego kampera żeby za chwilę sprzedawać go na forun za cenę przynajmniej 30tys wyższą niż podobne w Bedlnie.
Przeważnie handlarze barankami nie są, ale ten w Bedlnie sprzedaje rozbitki ale w niskich cenach i większości to pasuje. Jest klient , jest towar. A przebieg km można dzisiaj sprawdzić bez problemu.Kampery i tak mają niskie przebiegi w odróżnieniu od niektórych blaszaków.A nazywać konkurenta oszustem to wielka przesada.

Ja kamperami nie handluje ;) Był pomysł żeby z dwóch zrobić jeden nowy ale jak na ta chwile odpuszczamy . Jeśli chodzi o cenę to jak coś jest dobre to musi kosztować :) Pozdrawiam

drzevo 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: 1996 Ducato Dethleffs A5250 2.8 JTD :)
Piwa: 9/21
Wysłany: 2017-10-11, 19:55   

Nie wiem, czy to dobry przykład, ale przytoczę...
"Wadowscy" sprzedają kampera Hymer

Link

W jakim stanie naprawdę jest to auto - nie wiem. Wygląda dobrze.
W ogłoszeniu jest informacja, że auto miało naprawianą alkowę.
Kiedy sprzedawałem moje auto, też napisałem uczciwie, że miało naprawianą alkowę (chociaż naprawa miała miejsce dawno temu, za czasów poprzedniego właściciela).

Czy w Bedlnie ktoś informuje o jakichkolwiek naprawach? Może tak, ale ja się nie doczytałem. Dla mnie to polowanie na jelenia / zwykłe oszustwo. Miałbym inne zdanie, gdyby ktokolwiek potwierdzał, że solidnie naprawiają auta i sprzedają uczciwie, jako auta naprawione.

Kupić auto w dobrej cenie, po naprawie - nie mam nic przeciwko. Kupić auto po byle jakiej naprawie, które zacznie gnić... dziękuję bardzo. Wolę ostrzec "świeżaka", żeby na wszelki wypadek omijał Bedlno...

slawwoj 
Kombatant

Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Piwa: 142/306
Wysłany: 2017-10-11, 20:00   

Ten HYmer jest od wiosny. Wcześniej nie było info o naprawie alkowy.

Jacek Górka 
doświadczony pisarz

Wysłany: 2017-10-11, 20:07   

drzevo napisał/a:
Nie wiem, czy to dobry przykład, ale przytoczę...
"Wadowscy" sprzedają kampera Hymer

Link

W jakim stanie naprawdę jest to auto - nie wiem. Wygląda dobrze.
W ogłoszeniu jest informacja, że auto miało naprawianą alkowę.
Kiedy sprzedawałem moje auto, też napisałem uczciwie, że miało naprawianą alkowę (chociaż naprawa miała miejsce dawno temu, za czasów poprzedniego właściciela).

Czy w Bedlnie ktoś informuje o jakichkolwiek naprawach? Może tak, ale ja się nie doczytałem. Dla mnie to polowanie na jelenia / zwykłe oszustwo. Miałbym inne zdanie, gdyby ktokolwiek potwierdzał, że solidnie naprawiają auta i sprzedają uczciwie, jako auta naprawione.

Kupić auto w dobrej cenie, po naprawie - nie mam nic przeciwko. Kupić auto po byle jakiej naprawie, które zacznie gnić... dziękuję bardzo. Wolę ostrzec "świeżaka", żeby na wszelki wypadek omijał Bedlno...

O to właśnie chodzi polać mu :ok

W Bedlnie sprzedawca nie zna historii sprzedawanych kamperów ;) Przyznał nam racje że naprawy są wykonane nie profesjonalne .

slawwoj napisał/a:
Ten HYmer jest od wiosny. Wcześniej nie było info o naprawie alkowy.

Hymerka pamiętam jak szukałem dla siebie kampera że jest juz od roku na allegro ;) Wcześniej był sprzedawany w innej firmie i tam było info o alkowie na 100 % Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu