Komis w Beldnie |
Autor |
Wiadomość |
Jacek Górka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Pilote Sensation 740
Nazwa załogi: Łodziaki
|
Wysłany: 2017-10-11, 12:05
|
|
|
MAWI napisał/a: | Ja z przejeżdżam tamtędy nieraz kilka razy w tygodniu.( dziś cztery razy) Mimo woli patrzę w tamtą strone , bo to przy drodze. Najciekawsze jest to ,że asortyment się często mienia .Więc te głupie ludzie chyba to kupują. Podobno kupcami często są też Niemcy. Takie te Niemce głupie. |
MAWI napisał/a: | michał263 napisał/a: | Może chodzi o Bedlno/Piątek? |
Tutaj sprzedawcą jest mój kolega.Mogę pomóc. |
Najcenniejszy jest głos osób, które miały kontakt z tym sprzedawcą i nie łączą ich powiązania towarzyskie
Popieram Roberto |
_________________ " Żadna kwatera nie zastąpi kampera "
 |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2017-10-11, 13:02
|
|
|
Jacek Górka napisał/a: | Najcenniejszy jest głos osób, które miały kontakt z tym sprzedawcą i nie łączą ich powiązania towarzyskie
Popieram Roberto |
Ja też .
I nikogo nie namawiam do kupowaniu lub nie kupowania. Chciałem tylko wspomnieć ,że proszono mnie wiele razy o podjechanie lub skręcenie z drogi w celu oględzin. Znam trzy osoby z forum które do tej pory jeżdżą kamperami wywodzącymi się z tego komisu. Czyżby to byli naiwniacy?? Nic więcej. Każdy kamper w tym komisie jest po przejściach KAŻDY. mniejszych lub większych . Z różnym skutkiem są ponaprawiane. Koledzy nie jedźcie tam po bezwypadkowe kampery. |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2017-10-11, 15:04
|
|
|
A najbardziej rozbawiają mnie komentarze jak w 20 letnim kamperze za 20 tyś, znawcy zauważają inny odcień tapety lub podobne duperele. |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/306 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2017-10-11, 15:08
|
|
|
Jak swego sprzedawałem to większości oglądających nie podobała się pordzewiała misa olejowa. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

|
Wysłany: 2017-10-11, 17:21
|
|
|
[quote="slawwoj"]Jak swego sprzedawałem to większości oglądających nie podobała się pordzewiała misa olejowa. [
Bo się nie znają, jak zadzerwiała to znaczy z bez wycieków. |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

|
Wysłany: 2017-10-11, 17:24
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | to znaczy z bez wycieków. |
znaczy dobry. Jak się nie ma do czego pzyp.. do dobra i micha. Zawsze to jednak rdza. |
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2017-10-11, 17:36
|
|
|
nie męczcie się , na forum są tylko igły od koneserów wekendowych wypadów , nigdy nie bite , i (WAŻNE) nie cofane - max 50-60 tyś KM
jak pisałem mały przebieg to dla mnie , człowieka wyrozumiałego , mały znaczy np18 lat razy 8-10 tyśKM.
dajmy sobie spokój.
tapeta w kiblu nie ori , uuuu to dopiero topielec
jak będę sprzedawał swojego to nie pisne słowa, wstyd te hodowle boczniaków tu wystawiać bo któryś Scherlock dojdzie prawdy że to był jednak przystanek autobusowy w Hanowerze |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
Jacek Górka
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2017-10-11, 18:22
|
|
|
MAWI napisał/a: | Jacek Górka napisał/a: | Najcenniejszy jest głos osób, które miały kontakt z tym sprzedawcą i nie łączą ich powiązania towarzyskie
Popieram Roberto |
Ja też .
I nikogo nie namawiam do kupowaniu lub nie kupowania. Chciałem tylko wspomnieć ,że proszono mnie wiele razy o podjechanie lub skręcenie z drogi w celu oględzin. Znam trzy osoby z forum które do tej pory jeżdżą kamperami wywodzącymi się z tego komisu. Czyżby to byli naiwniacy?? Nic więcej. Każdy kamper w tym komisie jest po przejściach KAŻDY. mniejszych lub większych . Z różnym skutkiem są ponaprawiane. Koledzy nie jedźcie tam po bezwypadkowe kampery. |
Zapomniałeś dopisać że twój kolega to oszust który cofa liczniki w kamperach do sprzedaży Jak się spotkacie przypomnij mu że takie operacje są karalne !!! Wspomniane przez ciebie trzy osoby mogą mieć pewność że ich auta są cofnięte . Naiwniacy ??? Raczej ofiary tego komisu
Oferta nr. 1 http://allegro.pl/kamper-...6966624334.html
Przebieg auta - 123 tyś km
Oferta nr. 2 https://archiwum.allegro.pl/oferta/kamper-camper-hymer-b524-1999r-bedlno-k-kutna-i6835774581.html
Przebieg auta - 123 tyś km
Oferta nr.3 https://archiwum.allegro.pl/oferta/kamper-camper-challenger-klima-bedlno-k-kutna-i6859746040.html
Przebieg auta - 125 tyś km
Oferta nr. 4 http://allegro.pl/kamper-...6933443450.html
Przebieg auta - 120 tyś km
Ludzie nie piszcie głupot o jakiś miskach olejowych i o kamperach za 20 ty zł bo każdy ma swój rozum . Byłem tam osobiście i śmiałem się jak te auta są naprawione To po prostu DRAMAT !!
Takie osoby trzeba karać bo to zwykli oszuści którzy mają gdzieś wasze bezpieczeństwo na drodze i robią was w balona z przebiegiem !!! |
 |
|
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

|
Wysłany: 2017-10-11, 19:18
|
|
|
Jacek Górka napisał/a: | Tutaj sprzedawcą jest mój kolega |
Jacek czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem ,że właściciel .Tylko sprzedawca który od dawna tam nie pracuje. Jacek Górka napisał/a: | Zapomniałeś dopisać że twój kolega to oszust który cofa liczniki |
To z kolej to pomówienie. Chyba ,że masz na to niezbite dowody. To po pierwsze.
Po drugie mój kolega już robi zupełnie coś innego. Bo to było dawno temu .Od jakiegoś czasu rządzi tam zupełnie ktoś inny.
Mi też należały by się przeprosiny bo łatwo szastasz słowami. Bo ja Ci kolegów nie wyznaczam i ich nie oceniam . |
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

|
Wysłany: 2017-10-11, 19:19
|
|
|
MAWI chyba kamperami nie handluje, w odróżnieniu od Jacka Górki. Niedawno chwalił się zakupem wspaniałego kampera żeby za chwilę sprzedawać go na forun za cenę przynajmniej 30tys wyższą niż podobne w Bedlnie.
Przeważnie handlarze barankami nie są, ale ten w Bedlnie sprzedaje rozbitki ale w niskich cenach i większości to pasuje. Jest klient , jest towar. A przebieg km można dzisiaj sprawdzić bez problemu.Kampery i tak mają niskie przebiegi w odróżnieniu od niektórych blaszaków.A nazywać konkurenta oszustem to wielka przesada. |
|
|
|
 |
Jacek Górka
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2017-10-11, 19:37
|
|
|
MAWI napisał/a: | Jacek Górka napisał/a: | Tutaj sprzedawcą jest mój kolega |
Jacek czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem ,że właściciel .Tylko sprzedawca który od dawna tam nie pracuje. Jacek Górka napisał/a: | Zapomniałeś dopisać że twój kolega to oszust który cofa liczniki |
To z kolej to pomówienie. Chyba ,że masz na to niezbite dowody. To po pierwsze.
Po drugie mój kolega już robi zupełnie coś innego. Bo to było dawno temu .Od jakiegoś czasu rządzi tam zupełnie ktoś inny.
Mi też należały by się przeprosiny bo łatwo szastasz słowami. Bo ja Ci kolegów nie wyznaczam i ich nie oceniam . |
Jeśli taka jest prawda to masz racje i przesyłam szczere przeprosiny |
 |
|
|
|
 |
Jacek Górka
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2017-10-11, 19:41
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | MAWI chyba kamperami nie handluje, w odróżnieniu od Jacka Górki. Niedawno chwalił się zakupem wspaniałego kampera żeby za chwilę sprzedawać go na forun za cenę przynajmniej 30tys wyższą niż podobne w Bedlnie.
Przeważnie handlarze barankami nie są, ale ten w Bedlnie sprzedaje rozbitki ale w niskich cenach i większości to pasuje. Jest klient , jest towar. A przebieg km można dzisiaj sprawdzić bez problemu.Kampery i tak mają niskie przebiegi w odróżnieniu od niektórych blaszaków.A nazywać konkurenta oszustem to wielka przesada. |
Ja kamperami nie handluje Był pomysł żeby z dwóch zrobić jeden nowy ale jak na ta chwile odpuszczamy . Jeśli chodzi o cenę to jak coś jest dobre to musi kosztować Pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
drzevo
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: 1996 Ducato Dethleffs A5250 2.8 JTD :)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Wrz 2016 Piwa: 9/21 Skąd: Maciek WWL
|
Wysłany: 2017-10-11, 19:55
|
|
|
Nie wiem, czy to dobry przykład, ale przytoczę...
"Wadowscy" sprzedają kampera Hymer
Link
W jakim stanie naprawdę jest to auto - nie wiem. Wygląda dobrze.
W ogłoszeniu jest informacja, że auto miało naprawianą alkowę.
Kiedy sprzedawałem moje auto, też napisałem uczciwie, że miało naprawianą alkowę (chociaż naprawa miała miejsce dawno temu, za czasów poprzedniego właściciela).
Czy w Bedlnie ktoś informuje o jakichkolwiek naprawach? Może tak, ale ja się nie doczytałem. Dla mnie to polowanie na jelenia / zwykłe oszustwo. Miałbym inne zdanie, gdyby ktokolwiek potwierdzał, że solidnie naprawiają auta i sprzedają uczciwie, jako auta naprawione.
Kupić auto w dobrej cenie, po naprawie - nie mam nic przeciwko. Kupić auto po byle jakiej naprawie, które zacznie gnić... dziękuję bardzo. Wolę ostrzec "świeżaka", żeby na wszelki wypadek omijał Bedlno... |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/306 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2017-10-11, 20:00
|
|
|
Ten HYmer jest od wiosny. Wcześniej nie było info o naprawie alkowy. |
|
|
|
 |
Jacek Górka
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2017-10-11, 20:07
|
|
|
drzevo napisał/a: | Nie wiem, czy to dobry przykład, ale przytoczę...
"Wadowscy" sprzedają kampera Hymer
Link
W jakim stanie naprawdę jest to auto - nie wiem. Wygląda dobrze.
W ogłoszeniu jest informacja, że auto miało naprawianą alkowę.
Kiedy sprzedawałem moje auto, też napisałem uczciwie, że miało naprawianą alkowę (chociaż naprawa miała miejsce dawno temu, za czasów poprzedniego właściciela).
Czy w Bedlnie ktoś informuje o jakichkolwiek naprawach? Może tak, ale ja się nie doczytałem. Dla mnie to polowanie na jelenia / zwykłe oszustwo. Miałbym inne zdanie, gdyby ktokolwiek potwierdzał, że solidnie naprawiają auta i sprzedają uczciwie, jako auta naprawione.
Kupić auto w dobrej cenie, po naprawie - nie mam nic przeciwko. Kupić auto po byle jakiej naprawie, które zacznie gnić... dziękuję bardzo. Wolę ostrzec "świeżaka", żeby na wszelki wypadek omijał Bedlno... |
O to właśnie chodzi polać mu
W Bedlnie sprzedawca nie zna historii sprzedawanych kamperów Przyznał nam racje że naprawy są wykonane nie profesjonalne .
slawwoj napisał/a: | Ten HYmer jest od wiosny. Wcześniej nie było info o naprawie alkowy. |
Hymerka pamiętam jak szukałem dla siebie kampera że jest juz od roku na allegro Wcześniej był sprzedawany w innej firmie i tam było info o alkowie na 100 % Pozdrawiam |
 |
|
|
|
|
 |
|