|
|
Mandat z Węgier |
Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 358/407 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2024-12-21, 17:44
|
|
|
Nie pamietam zjechalismy zaraz jak tylko sie dało ale to było kilkanascie kilometrów. |
|
|
|
 |
peja76
stary wyga

Twój sprzęt: Roller team
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2023 Piwa: 53/54 Skąd: Oborniki Wlkp
|
Wysłany: 2024-12-21, 18:14
|
|
|
SlawekEwa napisał/a: | peja76 napisał/a: | ale wyjazd zagraniczny to już było wyzwanie |
Jedno wyzwanie /tonaż/ odejdzie, ale u nas viaToll , za granicą ? |
Tyle do granicy E-toll przeżyję, w DE jadę bez Myta, Austra na tej samej Winecie, Włochy nie ma dużej różnicy - w weekend majowy kolega jechał z cepą kempingową i duzo więcej jak Ja nie zapłacił, także nie jest zle. Następna sprawa My za granicę jedziemy max 2x do roku i max na dwa tygodnie, większość to kempingi. Przyczepkę i tak mam już od bradzo dawna, wiec tylko hak do kampera kosztował a już parę razy sie przydał. W Pl przyczepka nam nie potrzebna a duży kamper ponad 3,5t to nam się nie opłlaca, jak co weekend gdzieś śmigamy to E-toll by nas zjadł. W tygodniu jechałem zestawem powyżej 3,5t do Bielsk białej i kwota wyszła astronomiczna 200zł z Obornik. auto eu6 To ja jednak wolę to na obiad przeznaczyć
Zobaczymy jak wyjdzie a i skutera będzie można zabrać
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|