|
|
|
Smutny weekend kwietniowy |
| Autor |
Wiadomość |
rysiol
weteran

Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 94/27 Skąd: Lubartów
|
Wysłany: 2010-04-25, 18:16
|
|
|
| "Smuty weekend kwietniowy" Szczerze mówiąc omijałem zawsze ten temat ze względu na tytuł i brak czasu, lecz gdy postanowiłem nadrobić zaległości a forum okazało się, ze pod smutnym tytułem mieści się wiele fajnych rzeczy. Nie jestem zwolennikiem zbytniego porządku na forum, lecz lektura tego tematu sprawiła, iż myślę, że dla potomnych trzeba bardziej dbać o tytuły. Temat który zawiera wiele ciekawych informacji powinien mieć tytuł adekwatny do zawartości, aby kiedyś, szukając na forum ciekawych miejsc do zwiedzenia na śląsku nie ominąć go. Tyle narzekania, bo za ciekawe opisy i pożyteczne pasje należą się gratulacje. |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-04-26, 12:13
|
|
|
Ogólnie wekend był smutny, wszechobecna żałoba, odwołany zlot.
Temat miał pokazać jak mimo smutku, który był w nas można było zorganizować czas wolny, gdy nie uczestniczyło się w żadnych uroczystościach pogrzebowych.
Może rzeczywiście smutny tytuł i trochę odstraszający, ale ogólnie panował taki nastruj i na forum i we mnie dlatego tak go nazwałem.
Myślę że stali bywalcy forum odwiedzili temat choć nie zawsze odpisali.
Temat miał na celu pokazanie iż życie toczy się dalej, otacza nas piękno którego musimy nauczyć się dostrzegać, mamy własne rodziny, z którymi musimy spędzać czas aby po latach nie okazało się że nie zauważyliśmy kiedy dorosły nasze dzieci i założyły własne rodziny zostawiając nas samych.
Dajmy trochę ciepła bliskim, którzy są z nami poświęćmy im więcej czasu cieszmy się tym co mamy i tym co nas otacza.
Utrwalajmy te chwile i dzielmy się z innymi to super fajna sprawa i to umożliwia nam te forum.
Może ktoś inny napisze tu jak spędził ten wekend, przecież napewno inni też starali go miło spędzić ( oczywiście z poszanowaniem żałoby ) |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|