|
|
Jaki olej do VW ?? |
Autor |
Wiadomość |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 79/63 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2014-02-01, 22:49
|
|
|
darboch napisał/a: | No to już chyba czas wymienić ... |
POczekaj na inne opinie - Ja z kolei słyszałem od co 100 tyś. U siebie wymieniłem po 120 tyś.
Mobili - z doświadczenia wiem że jak coś się działo z silnikiem mercedesa jak popracował w jakimś ostrym reżimie albo na sucho albo dostał ostrzej po garach - to już zawsze potem będzie żłopał. Jak inni mówią ... da się z tym żyć. |
_________________ Pozdrawiam, maszakow
 |
|
|
|
 |
cook35
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: T4 REIMO
Nazwa załogi: Kasia i Darek
|
Wysłany: 2014-02-02, 10:42
|
|
|
Zgadzam się, ten temat jest jak morze.....są zasady, które wymieniles i tego warto się trzymać ,
Ja osobiście trzymam się jednej mojej zasady silnik to serce , więc korzystam z najwyższej półki co do olei a wybieram to co zaleca dokładnie producent dla danego swojego modelu......
Heyyyyyy |
|
|
|
 |
Cykada
weteran
Twój sprzęt: Sprinter 2.9TD
Nazwa załogi: RodzinkaPL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Lip 2009 Piwa: 12/9 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: 2014-02-02, 12:20
|
|
|
maszakow napisał/a: | darboch napisał/a: | No to już chyba czas wymienić ... |
POczekaj na inne opinie - Ja z kolei słyszałem od co 100 tyś. U siebie wymieniłem po 120 tyś.
Mobili - z doświadczenia wiem że jak coś się działo z silnikiem mercedesa jak popracował w jakimś ostrym reżimie albo na sucho albo dostał ostrzej po garach - to już zawsze potem będzie żłopał. Jak inni mówią ... da się z tym żyć. |
oczywiście da się z tym żyć. Będe go katował aż się nie rozleci potem kupię okulara z motorem 2.9 i przerzucę. Tylko on się nie chce rozlecieć |
_________________ Nie wolno pić alkoholu , bo potem człowiek jest z siebie za bardzo zadowolony |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|