|
|
Rekordy CT 2010 |
Autor |
Wiadomość |
Track222
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 88/10 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 2011-11-28, 22:01
|
|
|
darol napisał/a: | To ja może inny rekord ,nie kilometrowy.
Wg prowadzonego przeze mnie dziennika pokładowego wczoraj wróciliśmy z 30 wyjazdu w tym sezonie |
Wielkie gratulacje |
_________________ Nic nie muszę, mogę tylko chcieć. Ale czasem jest tak, że tak bardzo chcę, że muszę.
 |
|
|
|
 |
sum [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-11-28, 22:54
|
|
|
Wiosną pojechaliśmy nad zatokę Aqaba przez Dardanele i wzdłuż brzegu mórz a powrót za Eufratem z wypadem na pustynie WadiRum i wielką Arabską 12400 km. W ramach Rajdu nieustającego organizowanego przez polskioffroad zaliczyliśmy wszystkie trasy w Polsce co wraz z dojazdówkami daje 9200 km a latem zaliczyliśmy przejazd górski od morza Śródziemnego Pirenejami do Bilbao nad atlantykiem z wypadem do Lourd. 7100km w tym 1200 km offroad |
|
|
|
 |
sum [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-11-28, 23:03
|
|
|
Ach zapomniałem o najprzyjemniejszych wyjazdach. Byliśmy na zlocie Coyotów nad Narwią, w Kurozwękach u Górali Świętokrzyskich, na zlocie u Hanysów, na zlocie Land cruiserów w we Włościejewkach gdzie nasze auto zdobyło tytuł najlepszego auta wyprawowego a ostatnio na Biesowisku czyli zlocie podróżników i ludzi dziwnych co też dało 2800 km |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
|
|
|
 |
wagabunda
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: BOXER BUROW MOBIL
Nazwa załogi: Janki
|
Wysłany: 2011-11-29, 21:41 Rekordy
|
|
|
SUM podumował-duży szacun i bardzo miło że CT ma tak rózne oblicza ,gratuluję i pozdrawiam ,do zobaczenia liczymy na pogaduchy o wyprawach.Pozdrowienia dla Ani. |
_________________ Henryk Ibsen;W wolności nie ma nic pewnego,
dlatego jest taka piękna!;
Farby przemysłowe 789 388 621 |
|
|
|
 |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-12-01, 17:45
|
|
|
A ja pokłuciłem sie z żoną juz po 300m od domu |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|