|
|
zakupy w duni.pl |
Autor |
Wiadomość |
bbart
zaawansowany
Twój sprzęt: aurora
|
Wysłany: 2010-11-28, 16:31
|
|
|
A Ci z PC to dopiero strach pomyśleć, jacy bezczelni. Cały artykuł o DUNI.PL napisali. P o z y t y w n y. No, ale to gazeta, komercyjna, Duni to firma, więc tu wszystko jasne, nie oszukają nas. Ściema za grubą kasę, to oczywiste. |
|
|
|
 |
antwad
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Advantage T5801
Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Sty 2007 Piwa: 17/66 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-11-28, 16:46
|
|
|
bbart napisał/a: | WINNICZKI napisał/a: | Przyjemniej mi sie czytało o GINO niz tzw. Hymny pochwalne na temat DUNI.. |
I tu mnie macie; faktycznie: Duni mi płaci. Spisek odkryty. Zanim kogokolwiek znowu pochwalę.......... |
A widzisz! To był błąd, trzeba było pisać o elcamp... |
_________________ "Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat przy każdej okazji" - św. Tomasz z Akwinu |
|
|
|
 |
Dziabong
weteran

Twój sprzęt: Dziabong
Nazwa załogi: Dziabongi
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lis 2008 Piwa: 16/89 Skąd: Dziabongowo
|
Wysłany: 2010-11-28, 16:47
|
|
|
antwad napisał/a: | bbart napisał/a: | WINNICZKI napisał/a: | Przyjemniej mi sie czytało o GINO niz tzw. Hymny pochwalne na temat DUNI.. |
I tu mnie macie; faktycznie: Duni mi płaci. Spisek odkryty. Zanim kogokolwiek znowu pochwalę.......... |
A widzisz! To był błąd, trzeba było pisać o elcamp... |
Dobre - podoba mi się! |
|
 |
bbart
zaawansowany
|
Wysłany: 2010-11-28, 17:02
|
|
|
Ot i do sedna; polityka. Czy Winniczkom płaci Elcamp, czy Elcamp to Winniczki, czy też Twoje słowa to zwykła prowokacja? |
|
|
|
 |
antwad
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Advantage T5801
Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Sty 2007 Piwa: 17/66 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-11-28, 17:30
|
|
|
bbart napisał/a: | czy też Twoje słowa to zwykła prowokacja? |
Ależ broń Boże, żadna prowokacja!
Tylko obserwowanie wypowiedzi kolegi Winniczki. Po jakimś czasie takiego reklamowania jednej firmy ma się przesyt, po dalszym wręcz odruch wymiotny na samo jej wspomnienie.
I efekt pomału staje się odwrotny od zamierzonego.
Pozdrawiam |
_________________ "Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat przy każdej okazji" - św. Tomasz z Akwinu |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/84 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2010-11-28, 17:33
|
|
|
bbart napisał/a: | Ot i do sedna; polityka. Czy Winniczkom płaci Elcamp, czy Elcamp to Winniczki, czy też Twoje słowa to zwykła prowokacja? |
Ale ,się wpienił ,lubię elcamp super solidna firma,ceny mają bardzo dobre,super chłopaki tam pracują,polecam ich,i będę polecał mimo "dociekliwości" bbart. Do Duni... nic nie mam,znam jeszcze kilku innych solidnych np: S-Camp. i też ich chwalę,Firma Mika z Katowic chyba tak sie nazywa przedstawiciel BURSTNER-a (przyczepy) super ludek,świetnie piło mi sie wódkę z nim na zlocie w Pajęcznie,też go będę chwalił bo go po prostu LUBIE,jak całą resztę z CT,też ich lubie wg/bbart "płacą mi - czyli jestem super bogatym szczęśliwym człowiekiem (bogatym w przyjaźń ludzi) i dla tego wolę wypowiedź GINO od bbart i to cała tajemnica |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
bbart
zaawansowany
|
Wysłany: 2010-11-28, 17:56
|
|
|
I tym optymistycznym akcentem (okazuje się, że ludzie zajmujący się karawaningiem, również profesjonalnie, to porządni ludzie) kończę temat, jako ten , który zaczął.
Wnioski: nie tylko Duni to firma porządna, godna polecenia. Tak jak przestrzega się przed nieuczciwym sprzedawcą, tak chciałem wskazać godnego polecenia. I tyle. Kropka. |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2010-11-29, 17:47
|
|
|
POPIERAM |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2010-12-08, 22:39
|
|
|
Wczoraj ok 14:00 zakupiłem przez internet kilka gratów do kamperka, napisałem do nich maila potwierdzające przelew itd dotyczace dilu..... ZATKAŁO mnie jak dziś o 8:00 rano z paczkami stał kurier GLS właśnie z tymi gratami......
Naprawdę profesjonalna firma..... TANIO, SZYBKO a towar na najwyższym poziomie..... i jeszcze GRATISA dostałem za zakupy |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2010-12-09, 07:13
|
|
|
Eee. Zima, brak klientów, to Cię szybko obsłużyli....
|
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

|
Wysłany: 2010-12-09, 11:32
|
|
|
nie podejrzewam aby to było umyślne z ich strony, zbyt uprzejmi , mili z rozmów widać że zależy im na klientach..... jakieś czynniki zewnetrzne musiały zadziałać że nie odpisali.... chyba ze chciałeś "naprawy przez maila" ...... wtedy trzeba pisać do innych poradników hahahaha...... sam tak kiedyś robiłem...... |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
janus
weteran

Twój sprzęt: Pössl 4F 2,8 idTD "BILA DODAVKA"
Nazwa załogi: DorJanki
|
Wysłany: 2010-12-09, 11:54
|
|
|
Wczoraj dostałem zamówioną w Duni do kamperka wtyczkę. Może i zima, ale sprawnie szybko i towar doskonałej jakości, a na dodatek fajny katalog akcesoriów i części
Wtyczuszka już przetestowana
O kontakcie z firma nic nie powiem bo...nic nie pisałem, tylko przelałem kase i za dwa dni towar był w domu |
_________________ Pozdrawiamy:
Dorota i Janusz
www.pozadomem.y0.pl
Jeszcze sporo możemy, ale nic nie musimy! |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2010-12-09, 20:37
|
|
|
[quote="Fux"]Eee. Zima, brak klientów, to Cię szybko obsłużyli....
O tej porze w tego typu firmach to tylko myszy zakłócają błogi spokój pracowników,no może jakiś jeden klient na tydzień coś zachce ,gorzej jak sie poprosi o coś w czerwcu - wtedy jest zaje.. i wysłanie w tym samym dniu wielką sztuką. |
 |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

|
Wysłany: 2010-12-09, 21:55
|
|
|
Może i macie racje, ja też miałem robić "wielkie" zakupy na wiosnę ale po decyzjach naszego rządu i UE trochę zacząłem obawiać się cen w przyszłym roku, wiec zdecydowałem się na zakupy teraz.....w/g powiedzenia " co masz zrobić jutro zrób dziś" i powiem szczerze że podjąłem chyba dobrą decyzję bo pare ładnych zielonych setek zostało mi w portfelu bo wydałem jeszcze mniej niż zamierzałem i święty spokój w głowie, na wiosnę pozostanie mi tylko umyć, poodkurzać zatankować i smigać tam gdzie cisza i spokój..... |
|
|
|
 |
mar78
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW Lt 28, 2.4d, 1991
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lip 2012 Piwa: 4/8 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 2012-11-13, 14:03
|
|
|
Witam serdecznie,
Chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować przedstawicielom sklepu DUNI.PL za szybkie i bezproblemowe zrealizowanie zakupów w ich sklepie.
Muszę dodać, że pomimo iż wartość zakupów była niewielka (40zł), po informacji, że jestem członkiem CT otrzymałem dodatkową zniżkę 5% .
Zatem bardzo dziękuję i polecam. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|