Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
zakupy w duni.pl
Autor Wiadomość
bbart 
zaawansowany

Twój sprzęt: aurora
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-11-28, 16:31   

A Ci z PC to dopiero strach pomyśleć, jacy bezczelni. Cały artykuł o DUNI.PL napisali. P o z y t y w n y. No, ale to gazeta, komercyjna, Duni to firma, więc tu wszystko jasne, nie oszukają nas. Ściema za grubą kasę, to oczywiste.
Postaw piwo autorowi tego posta

antwad 
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs Advantage T5801
Piwa: 17/66
Wysłany: 2010-11-28, 16:46   

bbart napisał/a:
WINNICZKI napisał/a:
Przyjemniej mi sie czytało o GINO niz tzw. Hymny pochwalne na temat DUNI.. :bajer :bajer :spoko

I tu mnie macie; faktycznie: Duni mi płaci. Spisek odkryty. Zanim kogokolwiek znowu pochwalę.......... :-/ :stop:

A widzisz! To był błąd, trzeba było pisać o elcamp...

Dziabong 
weteran

Twój sprzęt: Dziabong
Nazwa załogi: Dziabongi
Piwa: 16/89
Wysłany: 2010-11-28, 16:47   

antwad napisał/a:
bbart napisał/a:
WINNICZKI napisał/a:
Przyjemniej mi sie czytało o GINO niz tzw. Hymny pochwalne na temat DUNI.. :bajer :bajer :spoko

I tu mnie macie; faktycznie: Duni mi płaci. Spisek odkryty. Zanim kogokolwiek znowu pochwalę.......... :-/ :stop:

A widzisz! To był błąd, trzeba było pisać o elcamp...

Dobre - podoba mi się!

bbart 
zaawansowany

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-11-28, 17:02   

Ot i do sedna; polityka. Czy Winniczkom płaci Elcamp, czy Elcamp to Winniczki, czy też Twoje słowa to zwykła prowokacja?

antwad 
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs Advantage T5801
Piwa: 17/66
Wysłany: 2010-11-28, 17:30   

bbart napisał/a:
czy też Twoje słowa to zwykła prowokacja?

Ależ broń Boże, żadna prowokacja!
Tylko obserwowanie wypowiedzi kolegi Winniczki. Po jakimś czasie takiego reklamowania jednej firmy ma się przesyt, po dalszym wręcz odruch wymiotny na samo jej wspomnienie.
I efekt pomału staje się odwrotny od zamierzonego.
Pozdrawiam :spoko

WINNICZKI 
Kombatant

Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Piwa: 76/84
Wysłany: 2010-11-28, 17:33   

bbart napisał/a:
Ot i do sedna; polityka. Czy Winniczkom płaci Elcamp, czy Elcamp to Winniczki, czy też Twoje słowa to zwykła prowokacja?

Ale ,się wpienił :bajer :bajer ,lubię elcamp super solidna firma,ceny mają bardzo dobre,super chłopaki tam pracują,polecam ich,i będę polecał mimo "dociekliwości" bbart. Do Duni... nic nie mam,znam jeszcze kilku innych solidnych np: S-Camp. i też ich chwalę,Firma Mika z Katowic chyba tak sie nazywa :) przedstawiciel BURSTNER-a (przyczepy) super ludek,świetnie piło mi sie wódkę z nim na zlocie w Pajęcznie,też go będę chwalił bo go po prostu LUBIE,jak całą resztę z CT,też ich lubie wg/bbart "płacą mi - czyli jestem super bogatym szczęśliwym człowiekiem (bogatym w przyjaźń ludzi) i dla tego wolę wypowiedź GINO od bbart i to cała tajemnica :spoko :spoko

bbart 
zaawansowany

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-11-28, 17:56   

I tym optymistycznym akcentem (okazuje się, że ludzie zajmujący się karawaningiem, również profesjonalnie, to porządni ludzie) kończę temat, jako ten , który zaczął.
Wnioski: nie tylko Duni to firma porządna, godna polecenia. Tak jak przestrzega się przed nieuczciwym sprzedawcą, tak chciałem wskazać godnego polecenia. I tyle. Kropka.

WINNICZKI 
Kombatant

Wysłany: 2010-11-29, 17:47   

POPIERAM :) :) :) :spoko

martini44 
Kombatant

Piwa: 72/171
Wysłany: 2010-12-08, 22:39   

Wczoraj ok 14:00 zakupiłem przez internet kilka gratów do kamperka, napisałem do nich maila potwierdzające przelew itd dotyczace dilu..... ZATKAŁO mnie jak dziś o 8:00 rano z paczkami stał kurier GLS właśnie z tymi gratami......
Naprawdę profesjonalna firma..... TANIO, SZYBKO a towar na najwyższym poziomie..... i jeszcze GRATISA dostałem za zakupy :mikolaj :mikolaj

Fux 
Kombatant

Piwa: 29/96
Wysłany: 2010-12-09, 07:13   

Eee. Zima, brak klientów, to Cię szybko obsłużyli.... :mrgreen:

;)

martini44 
Kombatant

Wysłany: 2010-12-09, 11:32   

nie podejrzewam aby to było umyślne z ich strony, zbyt uprzejmi , mili z rozmów widać że zależy im na klientach..... jakieś czynniki zewnetrzne musiały zadziałać że nie odpisali.... chyba ze chciałeś "naprawy przez maila" ...... wtedy trzeba pisać do innych poradników hahahaha...... sam tak kiedyś robiłem...... :mikolaj :mikolaj

janus 
weteran

Twój sprzęt: Pössl 4F 2,8 idTD "BILA DODAVKA"
Nazwa załogi: DorJanki
Piwa: 42/47
Wysłany: 2010-12-09, 11:54   

Wczoraj dostałem zamówioną w Duni do kamperka wtyczkę. Może i zima, ale sprawnie szybko i towar doskonałej jakości, a na dodatek fajny katalog akcesoriów i części :ok

Wtyczuszka już przetestowana

O kontakcie z firma nic nie powiem bo...nic nie pisałem, tylko przelałem kase i za dwa dni towar był w domu :spoko
Jeszcze sporo możemy, ale nic nie musimy!

WINNICZKI 
Kombatant

Wysłany: 2010-12-09, 20:37   

[quote="Fux"]Eee. Zima, brak klientów, to Cię szybko obsłużyli.... :mrgreen:

O tej porze w tego typu firmach to tylko myszy zakłócają błogi spokój pracowników,no może jakiś jeden klient na tydzień coś zachce ,gorzej jak sie poprosi o coś w czerwcu - wtedy jest zaje.. i wysłanie w tym samym dniu wielką sztuką. 8-) 8-) :spoko

martini44 
Kombatant

Wysłany: 2010-12-09, 21:55   

Może i macie racje, ja też miałem robić "wielkie" zakupy na wiosnę ale po decyzjach naszego rządu i UE trochę zacząłem obawiać się cen w przyszłym roku, wiec zdecydowałem się na zakupy teraz.....w/g powiedzenia " co masz zrobić jutro zrób dziś" i powiem szczerze że podjąłem chyba dobrą decyzję bo pare ładnych zielonych setek zostało mi w portfelu bo wydałem jeszcze mniej niż zamierzałem i święty spokój w głowie, na wiosnę pozostanie mi tylko umyć, poodkurzać zatankować i smigać tam gdzie cisza i spokój..... :mikolaj :mikolaj

mar78 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW Lt 28, 2.4d, 1991
Piwa: 4/8
Wysłany: 2012-11-13, 14:03   

Witam serdecznie,
Chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować przedstawicielom sklepu DUNI.PL za szybkie i bezproblemowe zrealizowanie zakupów w ich sklepie.
Muszę dodać, że pomimo iż wartość zakupów była niewielka (40zł), po informacji, że jestem członkiem CT otrzymałem dodatkową zniżkę 5% :mrgreen: .
Zatem bardzo dziękuję i polecam. :surf:

Odpowiedz do tematu