|
|
Do Rzymu na beatyfikację |
Autor |
Wiadomość |
Santa
weteran

Twój sprzęt: dreamliner
Nazwa załogi: ROMULUSI
|
Wysłany: 2011-05-17, 17:04
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | faro napisał/a: | Jesteśmy wszak przykładem że Niespodzianki zdarzają się w najmniej oczekiwanym czasie. |
Dzięki takim niespodziankom nasze życie nabiera sensu. |
Święte słowa
Agnieszko - dziękuję za ten namiar na kamperpark. Dzięki takiej lokalizacji i bezpiecznemu ulokowaniu kamperka, mogliśmy ze spokojem "zażywać" Rzymu korzytając z metra i własnych bucików
Zdziwiłabyś się, gdybyś wiedziała ile razy podczas pobytu w Rzymie - przywoływaliśmy Was w pamięci I podczas uroczystości beatyfikacji, i podczas mszy dziękczynnej, i w Santa Maria Maggiore - wszędzie byliście telepatycznie A fizycznie - to sobie wszystko nadrobicie - pewnie nie jeden raz Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
 |
maga
weteran

Twój sprzęt: Roller Team Granduca Garage P
Nazwa załogi: Ewa i Maciek
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Maj 2007 Piwa: 79/187 Skąd: Zaniemyśl (Wlkp)
|
Wysłany: 2011-05-20, 21:46
|
|
|
Santa napisał/a: | Wyprawa wyjątkowo udana. Przeżycia, wzruszenia - nie do opisania. A majowy umiarkowany klimat Italii, to zupełnie nowe doświadczenie, skłaniające do przemyślenia upalnych planów wakacyjnych |
Santa,pod tymi słowami i my się podpisujemy,jakbyś wyciągnęła mi je z ust
P.S.Obiecałem fotoreportaż ale przyznaje się,maniana we mnie wstąpiła,aż wstyd się przyznać |
_________________ Pozdrowienia z Pyrlandii !
Czołem wiaruchna kochana !!
 |
|
|
|
 |
Santa
weteran

Twój sprzęt: dreamliner
Nazwa załogi: ROMULUSI
|
Wysłany: 2011-05-20, 22:38
|
|
|
maga napisał/a: |
...Obiecałem fotoreportaż ale przyznaje się,maniana we mnie wstąpiła,aż wstyd się przyznać | Może wkrótce odstąpi
My jeszcze nawet się nie rozpakowaliśmy Urlop o tej porze roku, skutkuje dużymi zaległościami w pracy. Relacje z podróży muszą poczekać na lepsze czasy |
|
|
|
 |
Aulos
weteran

Twój sprzęt: Bürstner Solano na Ducato
Nazwa załogi: SOKOŁY
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2007 Piwa: 62/37 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2011-05-21, 22:41
|
|
|
Santa napisał/a: | maga napisał/a: |
...Obiecałem fotoreportaż ale przyznaje się,maniana we mnie wstąpiła,aż wstyd się przyznać | Może wkrótce odstąpi
My jeszcze nawet się nie rozpakowaliśmy Urlop o tej porze roku, skutkuje dużymi zaległościami w pracy. Relacje z podróży muszą poczekać na lepsze czasy |
Czekamy |
_________________ "Nosiciel nieuleczalnej kamperomanii"
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|