Przesunięty przez: janusz 2011-04-12, 11:52 |
Zawiedziony :( |
| Autor |
Wiadomość |
łoś
Kombatant szary stary łoś
Twój sprzęt: złom hymer eriba 544 87'
Nazwa załogi: łoś
|
Wysłany: 2011-04-13, 01:29
|
|
|
Informacje na stronach najczęściej są nieaktualne. Niestety, ale to dotyczy najbardziej obiektów do zwiedzania. Wiele razy już się z tym spotkałem. Po umieszczeniu informacji na stronie, później już nie ma zwyczaju wprowadzenia korekty do informacji. |
|
|
|
 |
Stanek
weteran

Twój sprzęt: HYMER Exis-i 562
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Piwa: 215/47 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-04-13, 08:33
|
|
|
| łoś napisał/a: | Informacje na stronach najczęściej są nieaktualne. Niestety, ale to dotyczy najbardziej obiektów do zwiedzania. Wiele razy już się z tym spotkałem. Po umieszczeniu informacji na stronie, później już nie ma zwyczaju wprowadzenia korekty do informacji. |
Ekonomia. Wprowadzanie zmian przecież kosztuje. Lepiej niech inni dzwonią i pytają czy strona jest aktualna. Wiem już dlaczego moi klienci bardzo czesto (co mnie do tej pory dziwiło) jako pierwsze pytanie zadają "czy informacje na stronie są aktualne ?" |
_________________ Pozdrawiam
Stanek
https://www.dzienpodniu.com.pl
 |
| Ostatnio zmieniony przez Stanek 2011-04-13, 08:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2011-04-13, 08:48
|
|
|
| eler1 napisał/a: | ....tylko muzeum jest za free
Nasz nowy kolega jak trochę pojeździ po kraju to się zorientuje że mamy bardzo krótki sezon od maja do końca sierpnia |
Widzę, że bywalcy Warki wiedzą wszystko o tym kempingu i muzeum, ale niech się spróbują wczuć w sytuację początkującego kamperowca i forumowicza - dla niego podstawowe informacje są zawarte na stronie internetowej kempingu, bo poszukiwanie informacji o kempingu i muzeum karawaningu na forum wymaga sporo czasu i cierpliwości.
Dlatego uważam, że najprostszym rozwiązaniem byłoby to, co już ktoś wcześniej proponował - wprowadzić odpowiednie informacje na stronie internetowej i będzie po sprawie. |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
Bogusław i Ewa
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato HYMER PREMIUM 678 TRAMP
Nazwa załogi: EB
Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Piwa: 75/27 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2011-04-13, 11:57
|
|
|
Czy ktoś wie jak wygląda MUZEUM?Jeżeli w Warce jest muzeum to znaczy że mój kamper stał całą zimę w MUZEUM CARAVANINGU we wsi Rzędziany k/Białegostoku.Kilkadziesiąt eksponatów ,szeroki przedział wiekowy |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/128 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2011-04-13, 12:46
|
|
|
| Witold Cherubin napisał/a: | Dlatego uważam, że najprostszym rozwiązaniem byłoby to, co już ktoś wcześniej proponował - wprowadzić odpowiednie informacje na stronie internetowej i będzie po sprawie. | Jestem za aby te informacje były w tym i wielu innych stronach internetowych, więc życzę wytrwałości w uświadamianiu całej Polski |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
krzysztofCz
weteran
Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 49/56 Skąd: z nad morza
|
Wysłany: 2011-04-13, 17:45
|
|
|
| Szkoda, że martes chyba za rzadko odwiedza forum... może by się wypowiedział jako najbardziej zorientowany w tym temacie. |
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
airgaston
weteran

Twój sprzęt: Daimler Benz S650 i Ducato 2.5D HEKU
Nazwa załogi: misitaki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 16 Lis 2008 Piwa: 13/18 Skąd: stolica i okolica
|
Wysłany: 2011-04-13, 20:44
|
|
|
Spoko będzie dobrze jak mówi mój niespełna 2 letni synek |
_________________ pozdrawiam
Jarek
przeciętny inaczej...O święty benzyniarzu który zapodajesz nam przenajświętszą benzynę -zmiłuj się nad nami
 |
|
|
|
 |
rogacek
trochę już popisał

Twój sprzęt: ogórek
|
Wysłany: 2011-04-13, 21:17
|
|
|
| Wczoraj szukałem hotelu w warce. delegacja mi wypadła w okolicy i jadąc przez małe senne miasteczko zwane Warką ( pozdrawiam kierowcę skody który nie umie jeździć) zobaczyłem tabliczkę Muzeum Karawaningu. Zajechałem i przenocowałem. Jeszcze nie całkiem ruszyło ale obsługa na poziomie i ugościli wędrowca. Na pewno jeszcze zajrzę ale wpierw zadzwonię. |
|
|
|
 |
martes
weteran "Miła Karawana"
Twój sprzęt: baz campera
|
Wysłany: 2011-04-14, 09:50
|
|
|
Przepraszam że dopiero dziś odpisuje ale faktycznie za mało jestem na forum , o dyskusji powiadomili mnie koledzy telefonicznie ...
Nic innego nie pozostaje jak przeprosić kolegę który jak mówi specjalnie przyjechał tyle kilometrów . Trudno też nie przyznać racji, brak informacji na stronie to poważne niedopatrzenie które już poprawiam
Jeszcze raz Wszystkich którzy pocałowali tzw klamkę przepraszam ...
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam od maja do końca sierpnia .
P.S. Przechowalnia zimowa w budynku muzeum to taki mały sposób na przetrwanie w okresie nieczynności kempingu |
_________________ MARTESIK...
 |
|
|
|
 |
krzysztofCz
weteran
Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 49/56 Skąd: z nad morza
|
Wysłany: 2011-04-14, 11:28
|
|
|
Mówisz (piszesz) i... wszystko jasne |
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
janus
weteran

Twój sprzęt: Pössl 4F 2,8 idTD "BILA DODAVKA"
Nazwa załogi: DorJanki
|
Wysłany: 2011-04-14, 16:19
|
|
|
| martes napisał/a: | Przepraszam że dopiero dziś odpisuje ale faktycznie za mało jestem na forum , o dyskusji powiadomili mnie koledzy telefonicznie ...
Nic innego nie pozostaje jak przeprosić kolegę który jak mówi specjalnie przyjechał tyle kilometrów . Trudno też nie przyznać racji, brak informacji na stronie to poważne niedopatrzenie które już poprawiam
P.S. Przechowalnia zimowa w budynku muzeum to taki mały sposób na przetrwanie w okresie nieczynności kempingu |
No i fajno jest, i o to chodzi |
_________________ Pozdrawiamy:
Dorota i Janusz
www.pozadomem.y0.pl
Jeszcze sporo możemy, ale nic nie musimy! |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 345/86 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2011-04-14, 19:44
|
|
|
I wszystko wyjaśnione i jasne. Najważniejsze , że jest już info na stronie.
Tak myślę , że temat można zamknąć.
|
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/86 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2011-04-14, 21:10
|
|
|
| - Hej - |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 219/168 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2011-04-15, 20:49
|
|
|
| martes napisał/a: | Przepraszam że dopiero dziś odpisuje ale faktycznie za mało jestem na forum , o dyskusji powiadomili mnie koledzy telefonicznie ...
|
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2011-04-16, 07:46
|
|
|
Nic innego nie pozostaje jak przeprosić kolegę który jak mówi specjalnie przyjechał tyle kilometrów . Trudno też nie przyznać racji, brak informacji na stronie to poważne niedopatrzenie które już poprawiam |
No i po sprawie |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
|
|