|
|
|
GRECJA,zamiana - zaczynamy od Grecji a potem ?? |
| Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2019-12-13, 16:00
|
|
|
Tak sobie myśle ,że na forum sa miłośnicy Grecji,Bałkanów,inna grupa to zwolennicy europy zachodniej,inni tylko w Polsce itd....
Tak jak dla mnie męczący jest dojazd i powrót,jechanie autostrada na jedno dobre na drugie nie itd.Ważne by wszyscy z tego co robia byli zadowoleni.
Po przyjeździe 4 grudnia zrobiłam spotkanie koleżeństwa,nikt nie popiera naszego kamperowania. :!:Dzieki pomocy kolegów z forum oraz młodszej czesci rodziny dostałaam to.Prosiłam jednego z kolegów o tel do tych co zimuja w Portugalii a czasami na Krecie,ale nic z tego nie wyszło.napisałam na watsapie i co dostałam
100_6869.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 18 raz(y) 116,41 KB |
|
|
|
|
 |
Spax
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato i Hobby 495
Nazwa załogi: Spax
Pomógł: 10 razy Dołączył: 08 Mar 2016 Piwa: 197/348 Skąd: Kolumna
|
Wysłany: 2019-12-13, 23:16
|
|
|
- konkretna odpowiedź. Ale od kogo? Pijanego holendra czy niekumatego w języku niemca? |
_________________ Moje miescówki w Grecji »»» https://bonvoyage-travel.eu/maps/
 |
| |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2019-12-16, 12:44
|
|
|
Oj tam ,oj tam,jedno finka,drugie francuz a ja tez słabo języczna,ale wiem co mają na myśli. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|