|
''przejażdżka'' do Grecji ;) |
| Autor |
Wiadomość |
RISTEAM
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato Frankia
Nazwa załogi: RISTEAM
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Paź 2011 Piwa: 21/8 Skąd: Miechów
|
Wysłany: 2011-11-21, 20:36
|
|
|
Barrrrrdzo nam jest miło, że te nasze "wypocinki" (a jako pierwszy opis to naprawdę były wielkie wypociny) sprawiły choć mały uśmieszek na Waszych gębkach
choć jesteśmy tu Świeżakami i tak naprawdę jeszcze nikogo nie znamy, to już powoli czujemy się zaadoptowani no tej wielkiej braci
podbudowani waszymi wypowiedziami już szykujemy się do kolejnego postu (więc lepiej uważajcie .........................bo teraz już się nas tak szybko stąd nie pozbędziecie ) |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
|
Wysłany: 2011-11-21, 20:40
|
|
|
| RISTEAM napisał/a: | | bo teraz już się nas tak szybko stąd nie pozbędziecie ) |
trudno, damy radę piszcie, piszcie jak najwięcej. Grecja w planach na 2012 i każda relacja, to wiedza praktyczna, a nie przewodnikowa |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
szymek1967
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lis 2011 Otrzymał 37 piw(a) Skąd: zielona gora
|
Wysłany: 2011-11-21, 20:47
|
|
|
ponawiam pytanie bo nie wiem czy jest tak egzotyczne na ten czas czy są inne przeszkody ktore uniemozliwiają odp.
...." hej,hej
tak siem zastanawiam panowie i panie czy jazda "na Grecyję" teraz w listopad/grudzien
mialaby jakikolwiek sens ,hę ?
ps. mam kamperka , czas i kilka ojro w kieszeni ,ino czy nie za zimno i nie za pusto tam ? " |
_________________ szymek1967 |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 170/104 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2011-11-21, 21:01
|
|
|
| Napewno cieplej i przyjemniej jak u nas w kontynetalnej cześci temperatura do 10 stopni na peloponezie wyżej kole 14 jak Ci będzie za zimno to zawsze możesz zmienic klimat na afrykański masz czas i ojro wiec nie widze problemu no a jak sie nie spodoba to pamiętaj o oponach |
|
|
|
 |
Santa
weteran

Twój sprzęt: dreamliner
Nazwa załogi: ROMULUSI
|
Wysłany: 2011-11-21, 21:02
|
|
|
To co prawda nie mój wątek, ale jakbym tak miała czas i możliwość, to bez zastanowienia pomykam do Grecji - najlepiej na Peloponez - zrobić rundkę po historycznych miejscach, bez tłumów, bez upałów. Myślę, że właśnie teraz można tam "zażyć" prawdziwej Grecji. Mogę pomóc zaplanować trasę - dopóki jestem na L-4 i mam troszkę czasu |
|
|
|
 |
Elwood
weteran

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2011-11-21, 21:06
|
|
|
| RISTEAM napisał/a: | | Barrrrrdzo nam jest miło, . . . . . . . . . . . . |
Moi drodzy, jesteście super i wielkie dzięki za relację. Rzadko się zdarza by ktoś zaczynał swoją bytność na forum od relacji i za to wielkie uznanie i piwko.
Jeżeli uważacie, że przestraszymy się Waszą zapowiedzią następnych postów i relacji to czeka Was wielkie rozczarowanie. |
_________________ Nie pozwólmy by nasze marzenia zarosły chwastami.
http://picasaweb.google.pl/Elwood.eg/
 |
|
|
|
 |
szymek1967
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lis 2011 Otrzymał 37 piw(a) Skąd: zielona gora
|
Wysłany: 2011-11-22, 12:41
|
|
|
| Bim napisał/a: | | Napewno cieplej i przyjemniej jak u nas w kontynetalnej cześci temperatura do 10 stopni na peloponezie wyżej kole 14 jak Ci będzie za zimno to zawsze możesz zmienic klimat na afrykański masz czas i ojro wiec nie widze problemu no a jak sie nie spodoba to pamiętaj o oponach |
nie, dzięki, żolnierzem nie jestem
ps.
zastanawiam sie czy przypadkiem nie bede jak ten samotny,bialy żagiel na morzu martwym
ale parcie na podroz mam przełogromne |
_________________ szymek1967 |
|
|
|
 |
Kuba L.
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs Nomad 490BLF/Audi Q5 40TDI 204PS
Nazwa załogi: 2kubusie
|
Wysłany: 2011-11-22, 13:37
|
|
|
RISTEAM - fajna relacja, miło się czytało stawiam piwko...
P.S. Nam w tym roku się nie udało ale w planach mamy Grecję w Maju lub w Czerwcu, po twoich zdjęciach to co dzieje się na plażach w sezonie to jest jakaś masakra... |
|
|
|
 |
RISTEAM
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato Frankia
Nazwa załogi: RISTEAM
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Paź 2011 Piwa: 21/8 Skąd: Miechów
|
Wysłany: 2011-11-23, 10:25
|
|
|
dlatego trzeba szukać bardziej urokliwych zakątków i to najlepiej na dziko
(szkoda tylko, że typ homo-sapiens tak często je niszczy ) |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-01-30, 07:23
|
|
|
w końcu przeczytałem wypada więc podziękować za relację |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|