Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2015-12-30, 15:33
LAUREACI CAMPERTEAM'KÓW 2014
Autor Wiadomość
CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Piwa: 566/755
Wysłany: 2015-06-12, 12:45   

koder napisał/a:

Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób, ale aktywnie czyta (powyżej 50 postów) trochę ponad 400, a tak naprawdę aktywnie (powyżej 100 postów) to 116. Na zlocie było ile załóg?

spadłęm z krzesła z wrażenia :) oczywiście pozytywnego .

ile to lat trzeba było czekać na takie fakty na piśmie ...

jak twierdziłem, że aktywistów jest 300 max to psy wieszano i zaraz przed oczy leciało 7500 sztuk trzódki :)

z powyższych faktów wynika , że tylko 116 osób orientuje się co się na CT dzieje ...reszta robi za tło do statystyki .

dobrze czy źle ? a cholera wie ale dla pewnej grupy zapewne wielkie liczby są budujące :)

tu też macie odpowiedź na pytanie dlaczego w timkowym głosowaniu tylko garstka bierze udział , ano dlatego , że tylko garstka wie , że jest głosowanie :)

Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania . Widocznie to by mogło poważnie zamieszać w klasyfikacji i ostatnie 50 min mobilizacji głosów dyspozycyjnych mogło by nie wystarczyć dla prawidłowego przebiegu głosowań .

:)
Postaw piwo autorowi tego posta

koder 
Kombatant
(statystycznie)

Twój sprzęt: Szara Furia (Hilux '20 + zabudowa w trakcie)
Piwa: 188/87
Wysłany: 2015-06-12, 13:01   

BIORCA napisał/a:
ile to lat trzeba było czekać na takie fakty na piśmie ...

To są moje dane z mojej prywatnej statystyki, ale każdy chętny może sobie to policzyć. Przecież jest publicznie dostępna lista użytkowników, którzy byli na forum w ostatnim czasie.
BIORCA napisał/a:
Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania

To przecież oczywiste. Jak się ktoś interesuje forum, to zagląda na bierząco. Banerka z timkami trudno przeoczyć. A jak się ktoś kiedyś zarejestrował, ale się już nie interesuje, to po co mu głowę jakimś głosowaniem zawracać?

Adam, jak chcesz, to zorganizuj jakieś nagrody, terminy, nominacje, a nawet przygotuję Ci całkiem oddzielny i niezależny od czegokolwiek system głosowania. Myślę, że mało kto będzie miał zastrzeżenia, jeśli zechcesz ze swojej inicjatywy wręczać Campergutki, czy jak to tam nazwiesz. Poważnie piszę.

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2015-06-12, 13:44   

Mariusz ...ja wiem , że Ty poważnie piszesz i szacun :)

Przemyślę sprawę choć na dziś mam wsteczny bieg włączony do inicjatyw na CT z wiadomych względów ... sam widzisz jaka jest Twoja sugestia , naturalna w 100% , campergutki ....... jednak praktycznie powinno być camperbiorki :haha:

nigdy nie jest tak by wszyscy byli zadowoleni a w tym wypadku jedna uśmiechnięta mordka :lol: przeciwstawia się kilku :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech czyli pat :-P

koder 
Kombatant
(statystycznie)

Twój sprzęt: Szara Furia (Hilux '20 + zabudowa w trakcie)
Piwa: 188/87
Wysłany: 2015-06-12, 13:51   

Nazwa oczywiście to zbitka od "Camper" czyli wiadomo oraz "Gut" z niemieckiego "dobrze" :P

janusz 
Kombatant
Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Piwa: 420/147
Wysłany: 2015-06-12, 13:57   

BIORCA napisał/a:
Tylko AD wie , dlaczego do WSZYSTKICH nie została wysłana korespondencja masowe na PW lub maila z informacją i zachętą do głosowania .

Adam a co Ty robisz z mailami i esemesami które bez przerwy bombardują twoją pocztę a pozachodzą od jakich banków, towarzystw ubezpieczeniowych, sklepów internetowych i miliona stu tysięcy innych portali reklamowych. Naprawdę umawiasz się z seksownymi dziewczynami na portalach randkowych przysyłających Ci oferty żebyś tylko zajrzał.
Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy.

Wyświetl szczegóły
CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2015-06-12, 14:20   

janusz napisał/a:

Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy.

takie zdanie to napisz do KrzyśkaS , który wręcz za powinność członka CT uznawał zagłosowanie w timkach ... nie do mnie .

w/s masowej korespondencji

Akurat na karawaningowcu.eu mam tak ustawione powiadomienia na maila , że dostaję ich może ze 3 w roku , jakoś nie tęsknie do większej ilości i tak jest OK . Gdyby każdy członek forum dostał rocznie jednego maila + automatycznego na urodziny / bo takie też bywają / to zapewne nie będzie tym zbulwersowany . Ja tymi trzema nie jestem .
Tak samo nie byłem jak dostałem info od Elka by zagłosować ...więc chyba Januszu przesadzasz z tą pozorną nachalnością .

co innego jak ktoś zasypuje mailami bo kupił baze danych a co innego jak sam maila podałeś bo chciałeś podać . Pw to jeszcze prostsza sytuacja organizacyjna .

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2015-06-12, 14:21   

koder napisał/a:
Nazwa oczywiście to zbitka od "Camper" czyli wiadomo oraz "Gut" z niemieckiego "dobrze" :P

to nie wiesz , że tu wtrącenia niemieckie są niepopularne :) ? tylko jułesej się nadają :)

krzysieks 
weteran

Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS
Piwa: 157/51
Wysłany: 2015-06-12, 14:39   

Tak Adaś głosowałem i powiem Ci więcej z pewnością nie na Ciebie.
Głosowałem na ludzi którzy wnoszą cos dobrego do Camperteam , na ludzi którzy poświęcają swój prywatny czas dla dobra forumowiczów.
I proszę Cię nie rób więcej prywatnych wycieczek w moją stronę. Pozdrawiam Cie serdecznie :spoko :spoko

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2015-06-12, 15:20   

BIORCA napisał/a:
Akurat na karawaningowcu.eu

Tu jest CamperTeam.pl
BIORCA napisał/a:
to zapewne nie będzie tym zbulwersowany

Ty może nie będziesz ale skąd to przekonanie dotyczące wszystkich?
BIORCA napisał/a:
Tak samo nie byłem jak dostałem info od Elka by zagłosować

Dostałeś bo wcześniej byłeś nominowany, są nagrody ale i są obowiązki. :haha:

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2015-06-12, 15:32   

krzysieks napisał/a:

Głosowałem na ludzi którzy wnoszą cos dobrego do Camperteam , na ludzi którzy poświęcają swój prywatny czas dla dobra forumowiczów.

Krzysiu...jak kulą w płot . Dobrze , że nie ma liczników poświęconego czasu dla dobra forumowiczów bo dopiero by były zawody ... daj na luzik ... są rzeczy i sprawy nie związane ze zlotami absorbujące tyle czasu , że nie możesz o tym wiedzieć i też dla dobra forumowiczów .

Ja nie napisałem , że głosowałeś i na kogo bo mnie to dynda tylko , że namawiałeś lud do głosowania argumentując to powinnością wobec forum co w kontekście wypowiedzi Janusza stoi w sprzeczności ....

cytat:* ... Darujmy sobie może nachalne przekonywanie ludzi, że będą tylko wtedy dobrymi forumowiczami/kamperowcami jeśli klikną to na czym nam zależy....*

Janusz...obowiązki to ja mam wobec rodziny ...tej prawdziwej :bajer

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2015-06-12, 16:33   

Adaś, ja też namawiałem do głosowania i to przez mikrofon, na konkretną osobę, ze 100 ludzi słuchało. :haha:
BIORCA napisał/a:
że namawiałeś lud do głosowania

Naprawdę nie widzisz różnicy w pisaniu na forum, namawianiu na forum albo nawet na zlocie i spamem rozsyłanym według rozdzielnika.
Może właśnie między innymi dlatego, "Na forum ogólnie zajrzało ~45000 osób", A na niektóre inne nie.
Kto to wie.

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2015-06-12, 17:23   

...jasne , ze widzę różnice między spamem i informacja z forum . To Ty chyba uznałeś , że informacja z forum jest spamem i tkwisz w tym przekonaniu . Twoja broszka :)

a porównywać wejścia można oczywiście ale trzeba brać choć podobne dane np. czas .

wiem co Ci chodzi po głowie :) niepotrzebnie się napiąłeś .

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2015-06-12, 17:26   

BIORCA napisał/a:
wiem co Ci chodzi po głowie

Nie wiesz, ja tylko nie lubię reklam. Jeśli w sklepie podejdzie do mnie obsługa i zapyta "w czym mogę pomóc" to wychodzę ze sklepu. Będę chciał pomocy to zapytam. :haha:

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Wysłany: 2015-06-12, 19:20   

janusz napisał/a:
BIORCA napisał/a:
wiem co Ci chodzi po głowie

Nie wiesz, ja tylko nie lubię reklam. Jeśli w sklepie podejdzie do mnie obsługa i zapyta "w czym mogę pomóc" to wychodzę ze sklepu. Będę chciał pomocy to zapytam. :haha:

Ty to musisz mieć pecha do brzydkich kobiet ... do mnie tylko zaj....podchodzą :) jak tu taką spławić :haha:

może zrób coś ze sobą ? lifting jakiś :roll:

silny 
Kombatant
czlonek KBP

Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Piwa: 51/50
Wysłany: 2015-06-12, 19:44   

KFC się odezwał :lol: a co ty tu się kurczaczku się wtryniasz :?:

odwagi brakło :box :-P

ultrasem jesteś ale petardy ci ubywa z wiekiem , musiałem ci pomóc wystartować :shock: :?:

mnie nie przeszkadza glosowanie ale stronniczość na niektórych mało wiedzących :idea sam wiesz brojlerku że jeden z naszych frontobecniemenów to nic nie wiedzący ale chcący kamperowiec.

nie właż w mein kampf

gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........

--------------------------------------------------------

Odpowiedz do tematu