|
|
W sierpniu do Wloch |
Autor |
Wiadomość |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 568/306 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2019-06-18, 13:23
|
|
|
tom-cio napisał/a: | we Wloszech nie potrzebuje ba niczego do 40koni,zadnych patentow, to z moim 3metrowym dmuchancem i mercurym 10konnym chcialbym se poplywac, |
Pamiętaj tylko, że nie można wodować pontonu na plaży i zbliżać się do niej na mniej niż chyba 100m. Raczej trzeba znaleźć port,
W Pozzallo polecam sosta camper /po włosku camperpark/ Gardino di Epicuro. Nad samym morzem, zacieniony i cena ok. |
|
|
|
 |
andrzej627
Kombatant

Twój sprzęt: VW T6 204KM DSG7 4MOTION Stylevan Equinox II
Nazwa załogi: Stylevanek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lip 2015 Piwa: 356/162 Skąd: Francja
|
|
|
|
 |
tom-cio
weteran

Twój sprzęt: samoróbka kamper na blaszaczku
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Sty 2014 Piwa: 68/144 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2019-06-18, 21:32
|
|
|
Oooo i o takie informacje Panowie wlasnie chodzi, Gryzek wirtualne juz stawialem, moze kiedy sie w realu uda
Podrzuc jeszcze o tym camper on board cos, bo ja Andrzej nic nie da sie znalezc, pojade w ciemno, ale jakby sie dal cos Open to bylo by super. Aaa i jumpera nie kupilem, szukam dalej ale teraz na 4dni nad morze spadam, takze czas sie kurczy, ale co tam, mojego w 4 weekendy zbudowalem, to zdaze |
_________________ moja budowa http://www.camperteam.pl/...hlight=bud%BFet |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|