Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 233/191 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-04-09, 03:43
Mam pytanie do kolegów oglądających ten wątek ...
CO WY TAM WIDZICIE ? 🤔
Czy tam są jakieś ukryte percepcje podprogowe ?
Dlaczego niektóre tylko zdjęcia mają prawie 100 pobrań/ wyświetleń a inne zero ?
Czy możecie mi to wyjaśnić ?
Może to dobry pomysł na biznes ?
Zdjęcie Żuka w logo firmy
Twój sprzęt: Blaszany namiot na kołach
Wysłany: 2025-04-09, 22:08
Darson napisał/a:
Mam pytanie do kolegów oglądających ten wątek ...
CO WY TAM WIDZICIE ? 🤔
Czy tam są jakieś ukryte percepcje podprogowe ?
Dlaczego niektóre tylko zdjęcia mają prawie 100 pobrań/ wyświetleń a inne zero ?
Czy możecie mi to wyjaśnić ?
Jedne Żuczki są po prostu ciekawe ,
do niektórych wersji jest trochę sentymentu (w ubiegłym stuleciu taki przeszklony furgonik służył mi dzielnie m.in. jako autko rodzinne i dość ciepło go wspominam))),
a na inne patrzy się jako na przykłady obrzydliwego druciarstwa i profanacji , no, ale ostatecznie to przecież miało się podobać głównie ich twórcom....
Może stąd te różnice
Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 233/191 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-04-10, 15:43
Ciekawe jest to, że Egipcjanie potrafili unowocześnić wygląd zewnętrzny auta o wiele bardziej, niż nasze rodzime architekty i projektanty.
Patrząc na ostatnie kadry, nie poznał bym, że to jest Żuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum