Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :) Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 366/743 Skąd: Kraków
Wysłany: 2025-11-01, 20:09
Darson napisał/a:
Może ktoś w końcu zorganizuje jakiś zlot, na którym się spotkamy
Darson-nie, omijasz ewidentnie wszelakie inicjatywy CT nic ci się nie podoba no weź się ogarnij zbliża się koniec roku jest tyle inicjatyw np. Spotkanie z Kaffką w Miechowie proszę bardzo, albo, wiem i powiem św. Marcina w Egerze, chłopie tylko chęć spotkania Ciebie drogi forumowiczu ogranicza nic więcej
Tak że tak, no
Ps. Andrzej jeździ tylko PCX em
Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 247/207 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-11-02, 03:36
Komplecik napisał/a:
Darson-nie, omijasz ewidentnie wszelakie inicjatywy CT nic ci się nie podoba no weź się ogarnij ,... tylko chęć spotkania Ciebie drogi forumowiczu ogranicza nic więcej
To jawne oszczerstwa i kalumnie.
Oto plan złotów i spotkań, na które mógłbym jechać. Gdyby nie to, że wtedy byłem w pracy.
Do tego dochodzą jeszcze prywatne sprawy, które muszę ogarnąć, gdy jestem w Polen.
Wyżej d...py nie podskoczę
Proszę więc mnie tu nie oczerniać, bo w Częstochowie byłem.
Tyle że nikt nie zorganizował oficjalnego spotkania na pogaduchy.
A przynajmniej ja o tym nic nie wiedziałem
Nazwa załogi: Kompleciki :) Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 366/743 Skąd: Kraków
Wysłany: 2025-11-02, 06:57
Darson napisał/a:
To jawne oszczerstwa i kalumnie.
Nigdy nie zwracałem na Ciebie uwagi, pierwsza moja atencja w jakimkolwiek temacie i już dostałem piękną wiązankę , a może by tak delikatnie drogi Robercie wybacz że, piękną poezją kilka fraz.....
Andrzej ma fajnego kamperka, prawda Andrzej?
Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 89/10 Skąd: Krosno
Wysłany: 2025-11-02, 08:19
Darson napisał/a:
Może ktoś w końcu zorganizuje jakiś zlot, na którym się spotkamy :
Wklejeniem wyżej mojego postu zostałem wywołany do tablicy. Szanowny kolego co roku jest organizowanych sporo zlotów i jest z czego wybrać, tylko trzeba chcieć.
Proponuję zorganizować choć jeden zlot, zapewniam będzie doskonały tak każdemu się wydaje.
Na początku istnienia Camperteam wystarczyło rzuć hasło że jest miejsce i termin. Nie więcej nie było trzeb, jak był bigos czy żurek to było super. W tedy największą atrakcją były rozmowy z drugim człowiekiem i wymiana doświadczeń związanych z karawaningiem, i nie tylko.
Obecnie by zorganizować zlot najważniejszy jest program, który zaczyna się o 9.00 a kończy w o godz. 23.00 lub 24.00.
Zmieniła się generacja osób jeżdżących na zloty i wszystko się zmieniło. Płacę to wymagam, a po imprezie krytykuje.
Pozdrawiam.
_________________ „Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę, i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.” - Marek Aureliusz
Wysłany: 2025-11-02, 08:33
Track222 napisał/a:
Darson napisał/a:
Może ktoś w końcu zorganizuje jakiś zlot, na którym się spotkamy :
Wklejeniem wyżej mojego postu zostałem wywołany do tablicy. Szanowny kolego co roku jest organizowanych sporo zlotów i jest z czego wybrać, tylko trzeba chcieć.
Proponuję zorganizować choć jeden zlot, zapewniam będzie doskonały tak każdemu się wydaje.
Na początku istnienia Camperteam wystarczyło rzuć hasło że jest miejsce i termin. Nie więcej nie było trzeb, jak był bigos czy żurek to było super. W tedy największą atrakcją były rozmowy z drugim człowiekiem i wymiana doświadczeń związanych z karawaningiem, i nie tylko.
Obecnie by zorganizować zlot najważniejszy jest program, który zaczyna się o 9.00 a kończy w o godz. 23.00 lub 24.00.
Zmieniła się generacja osób jeżdżących na zloty i wszystko się zmieniło. Płacę to wymagam, a po imprezie krytykuje.
Pozdrawiam.
Tak też jestem tego zdania wyżalić się wyżalę, MisioKRAK bez mojej zgody i wiedzy kazał mi organizować następne spotkanie Kaffkowe, nie jest to proste, Zbychu wyraził zgodę co prawda ale ja miałem tylko kiwnąć łbem udało się mamy spot ufff.
Tak że wiesz ludzie są właśnie tacy , więc się nie przejmuj, już wszyscy tęsknią za Twoimi zlotami.
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 342/86 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2025-11-02, 11:20
Komplecik napisał/a:
Komplecik napisał/a:
Robert , a co to ma wspólnego z tematem "zimowanie kampera" ???
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 99/96 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2025-11-02, 14:09
Andrzej 73 napisał/a:
Komplecik napisał/a:
Komplecik napisał/a:
Bo jak ktoś ma fajnego kamperka, to powinien zadbać o to, aby go zimować pod dachem, najlepiej w garażu, a nie pod chmurką Jestem pewien, że Twój właśnie zimuje w garażu
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały.
Wysłany: 2025-11-02, 14:59
Janusszr napisał/a:
Andrzej 73 napisał/a:
Komplecik napisał/a:
Komplecik napisał/a:
Bo jak ktoś ma fajnego kamperka, to powinien zadbać o to, aby go zimować pod dachem, najlepiej w garażu, a nie pod chmurką Jestem pewien, że Twój właśnie zimuje w garażu
To jest słuszna koncepcja, stosuje ją
IMG-20251102-WA0011.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 178,51 KB
_________________ komplet
Ostatnio zmieniony przez Komplecik 2025-11-02, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 342/86 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2025-11-02, 15:04
Janusszr napisał/a:
Jestem pewien, że Twój właśnie zimuje w garażu
No to Ciebie rozczaruję , zimuje ale pod wiatą. Śnieg i deszcz na niego nie pada , ale ciepła tam nie ma.
Jednak jeszcze wody nie wydmuchuję z układu , bo kto wie może jeszcze gdzieś pojedziemy.
Wysłany: 2025-11-02, 17:18
Niestety , nie będziemy mogli przyjechać. Córka na Karaibach , potem leca na Florydę , a psem się trzeba opiekować do ich powrotu. Chociaż bardzo żałujemy że nas tam nie będzie. Może wyskoczymy w późniejszym terminie.
Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 247/207 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-11-05, 07:41
Komplecik napisał/a:
Darson napisał/a:
Może ktoś w końcu zorganizuje jakiś zlot, na którym się spotkamy
Darson-nie, omijasz ewidentnie wszelakie inicjatywy CT nic ci się nie podoba no weź się ogarnij zbliża się koniec roku jest tyle inicjatyw ...
Zaprzeczam, jakobym omijał wszelakie inicjatywy !
Potwierdzam natomiast, że wszystko mi się podoba !
A nie "nie podoba", jak piszesz. 😉
Jakieś przykłady ?
Sądziłem, że jak zapodam Shreka na początek mojego posta, to i resztę potraktujesz z humorem
I użyłem specjalnie tych staromodnych słów, by nieco je odświeżyć 😉
Ale najważniejsze jest to, że druga część mojego podrzędnie złożonego zdania jest ważniejsza od pierwszej części !
Czyli: " może KTOŚ w końcu ZORGANIZUJE jakiś ZLOT, NA KTÓRYM SIE SPOTKAMY !
I nie wiem dlaczego piszący w temacie (a zaczął Miluś)potraktowali to pytanie, jako zarzut ?
Jakbym miał pretensje, że nie są organizowane złoty.
Ile i jakie są, pokazałem na print screenie.
Wybrałem 3, na dwa z nich nie mogłem jechać, a trzeci się nie odbył, NIE Z WINY KOLEGI Track222, co również na wspomnianym print screenie widać.
Proszę czytać ze zrozumieniem, bo się niepotrzebnie stresuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum