Twój sprzęt: Fiat Dukato 2,8 JTD BAVARIA
Nazwa załogi: Grab Klan Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2016 Piwa: 216/310 Skąd: Dębica
Wysłany: 2017-09-05, 15:33
Ochłonąłem trochę i chciałem podziękować organizatorom za extra zlot ,wszystkim odwiedzającym mojego kampera i ten miód w uszy lany.
Za szampańskie powitanie (BAZYLI) i wyznaczenie reprezentacyjnego miejsca na placu (WODNIK) i cóż do zobaczenia za rok w RADAWIE.
_________________ Pozdrawiam SZEJK
Ten co zna swoją wartość, nigdy nie będzie niszczył innych, by budować siebie.
Dr. Mateusz Grzesiak
Twój sprzęt: FIAT DUCATO 2,3 Burstner Nexxo T740
Nazwa załogi: dominiki Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Cze 2008 Piwa: 12/18 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2017-09-05, 15:48
Dziękujemy całemu Zespołowi Organizatorów za super organizację, jesteście nie do pobicia, nawet pogoda z Wami nie zadziera. Krytyką się nie przejmujcie, krytykują Ci co tylko biorą nie dając nic od siebie. Pozdrawiamy
Twój sprzęt: Ford Transit -Challenger Genesis 34
Nazwa załogi: AM
Wysłany: 2017-09-05, 21:07
Zlot - super organizacja, duże podziękowania organizatorom, poznałem wielu wspaniałych ludzi, których pozdrawiam, fanów turystyki kamperowej, miejsce fajne, urokliwe,
jedynym mankamentem miejsca były sanitariaty. Do spotkania na kolejnych zlotach - Andrzej z Płocka
Twój sprzęt: Wygodny camper z wozidłem i zmywarką Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Paź 2008 Piwa: 74/72 Skąd: tam gdzie lepiej
Wysłany: 2017-09-05, 21:39
Zlot super,
imprezy wieczorne też.
Skrzydełka pieczone na ognisku bardzo smaczne.
(Andrzeju szkoda,że się na nie nie załapałeś)
Serdeczne dzięki dla organizatorów.
Pozdrowienia dla uczestników i ......
do zobaczenia na następnym zjeździe.
Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
Wysłany: 2017-09-05, 22:19
Kolejny Zlot w Radawie był na niezmiennie bardzo wysokim poziomie.
Serdeczne dzięki Organizatorom.
Bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom. Do zobaczenia na kolejnym.
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
Twój sprzęt: Citroen Moncayo
Nazwa załogi: ARAN-70 Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Kwi 2016 Piwa: 8/9 Skąd: Mazowieckie
Wysłany: 2017-09-06, 09:48
kubryk1 napisał/a:
Niestety musze także przekazać pewną uwagę- niektórzy z naszych kolegów (nie wymienię nicków czy nr rej. wylewali szarą wodę bezpośrednio pod kampera, nie bacząc, że tuż obok stoją inni a woda ta fijołkami bynajmniej nie pachnie i nie ma tu nic do rzeczy, że woda szła w piach bo woda to nawet poszła ale smród nie.
Ot taka mała uwaga - może jestem nadwrażlwy ale tak już mam, że nie lubie czyichś pomyj tuż pod nosem.
Witam. Być może kolega pisał o mnie. Mój zawór otwieram i zamykam elektrycznie. Faktycznie nie zauważyłem, że mam otwarty zawór szarej wody ponieważ woda wypływała na zewnątrz gdy się kąpałem, dopatrzyłem się dopiero po dojeździe do domu.
Bardzo przepraszam wszystkich sąsiadów za niedogodności tym spowodowane.
Arek
Twój sprzęt: Fiat Ducato-Buerstner
Nazwa załogi: Albo-albo
Wysłany: 2017-09-06, 13:20
Jak zwykle zlot w Radawie był wspaniały. Ciekawy program, świetne towarzystwo, atrakcje wieczorne na najwyższym poziomie, świetna zabawa.
Wielkie dzięki Organizatorom za ciężką pracę i wszystkim Uczestnikom za doskonałe towarzystwo.
Twój sprzęt: CI Mizar Garage , Ducato 2.8JTD Pomógł: 10 razy Dołączył: 13 Kwi 2012 Piwa: 93/117 Skąd: Kraków
Wysłany: 2017-09-06, 20:10
Serdecznie dziękujemy Organizatorom i pozdrawiamy wszystkich Zlotowiczów
Proszę małe co nieco
Edit: film jest w HD, więc jak coś słabo z jakością , to należy przełączyć w ustawieniach (zębatka Youtube)
_________________ Podróż tysiąca mil zaczyna się od jednego kroku.
'Lao Tzu'
Ostatnio zmieniony przez Mazur 2017-09-06, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Mobilvetta Kea
Nazwa załogi: Chmielki4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Maj 2014 Piwa: 145/22 Skąd: z prawilnego kraju
Wysłany: 2017-09-07, 08:47
Aran-70 napisał/a:
kubryk1 napisał/a:
Niestety musze także przekazać pewną uwagę-...
Witam. Być może kolega pisał o mnie....
Nie dajmy się zwariować. Jeżeli:
1. Nie leje się na powierzchniach utwardzonych gdzie woda stoi.
2. Nie zlewa się zatęchłej wody (zapaszek, wiadomo).
3. Nie robi się kałuż poza obrysem auta, a woda powoli wsiąka pod autem.
4. Nie używa się agresywnej chemii (Domestosy itp.), a jedynie płyny biodegradowalne i mydło.
5. Nie zostawia się ryżów, makaronów, fusów itp.
To ... moim zdaniem nic zdrożnego, że taka woda sobie wsiąknie w grunt. Przecież to samo (jeśli nie gorzej) dzieje się, gdy zlewamy do kratek na ulicach do kanalizacji deszczowej (tam woda spływa wprost do rzek, zbiorników itp. - nie jest oczyszczana, a w najlepszym przypadku trafi do zbiornika osadowego).
Dla szczególnie wymagających polecam filtrowanie wody metodą kolegi Socale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum