|
|
Zamknięty przez: janusz 2008-09-01, 20:13 |
"Caravaning Ekspert" |
| Autor |
Wiadomość |
Kasia M. [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-09-01, 18:54
|
|
|
Gosieńko!
Nie zrozumiałaś mnie chyba. Ja się dziwiłam, że odpowiadasz na list Wojciecha Majsaka. a przecież on nie ukazał się na forum, tylko w PC...
Szkoda, że nie odpowiedziałaś na moje pytania o cytowanie w "Naszej poczcie" listu pana Majsaka, jako tekstu nie wiadomo skąd. Źle je sformułowałam, czy nie chcesz odpowiedzieć?
Nie wiem, co myśli Pan Darek na ten temat, choć podejrzewam (ja przynajmniej bym tak robiła), że czyta to forum. Nie wiem też, czy kogoś zniechęcam do czytania PC. Jakoś widzę, że ostatnio nie jest tu specjalnie popularny ten magazyn.
A jeśli chodzi o obarczanie mnie jakąś winą za podział środowiska... chyba mnie przeceniasz
Nie wiem też, o co Ci chodzi z tą krucjatą Myślałam, że można się tu swobodnie wypowiadać, ale widzę, że trzeba przyklaskiwać "ekspertowi" (co niby nie dzieli środowiska bo inaczej jest się be... Ale nie będę temu przyklaskiwać. Trudno. Najwyżej usuniecie moje konto jako nieprawomyślne... |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:17
|
|
|
| Kasia M. napisał/a: | | PC. Jakoś widzę, że ostatnio nie jest tu specjalnie popularny ten magazyn. |
Polski Caravaning ma tu swoje stałe ugruntowane miejsce i nie wymaga dodatkowej reklamy, czego nie można powiedzieć o CE.
Niestety jeszcze nie otrzymałem pierwszego numeru, ale czekam cierpliwie, choć to co piszecie na jego temat to nakręca mnie pozytywnie do przeczytania go jak tylko do mnie dotrze. |
|
|
|
 |
Kasia M. [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:31
|
|
|
Polecam przeczytanie, bo dostarcza dużo radości
A czemu "największe caravaningowe pismo w Polsce" nie ma tu jeszcze ugruntowanego miejsca...? No dobrze, już przestaję, ale nie mogłam się powstrzymać |
|
|
|
 |
bonusik
weteran

Twój sprzęt: Hobby 600...w marzeniach..:))
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Piwa: 10/15 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:35
|
|
|
Ech..kobiety...z Wami trudno ,bez Was jeszcze gorzej.... |
_________________ Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym. |
|
|
|
 |
czarna_mamba
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Frankia Frankjunia Frankuśka
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:43
|
|
|
Ależ można się swobodnie wypowiadać, czego dowodem jest nasza polemika z Twoimi wypowiedziami i nasz szacunek do Twojego odmiennego zdania;
niestety nie staliśmy się przez to bogatsi; może tylko bardziej smutni;
pozdrawiam |
_________________ Essssa Essssaa |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:43
|
|
|
| Kasia M. napisał/a: | | Myślałam, że można się tu swobodnie wypowiadać, ale widzę, że trzeba przyklaskiwać "ekspertowi" |
Ok, możesz pisać i przedstawiać swoje uwagi na temat CE (tak będę pisał bo prościej a o Polskim Caravaningu piszemy PC). Mogą być złośliwe. Twoje prawo. Proszę tylko abyś była bezstronna i bez uprzedzeń do naszego forum. Sama dobrze wiesz, że pierwszy Twój post był co najmniej falstartem. Dyskutujesz z naszymi forumowiczami, między innymi ze mną i nikt Ci nie wymyśla, anie nie cenzoruje twoich słów. Od początku nasi forumowicze wyrażają zdanie "pożyjemy zobaczymy". Nie wiem w którym miejscu doznałaś od forum, nie od użytkowników, choć najmniejszą oznakę, że twoje posty nie odpowiadają nam. W którym momencie ograniczyliśmy Ci swobodę wypowiedzi. Zacytuj proszę słowa któregokolwiek z nas, że trzeba przyklaskiwać CE. Na jakiej podstawie twierdzisz, że "ostatnio nie jest tu specjalnie popularny ten magazyn PC" CE został potraktowany identycznie jak PC. W identycznym miejscu identyczne tematy. Ja osobiście uważam, że to raczej dla PC CamperTeam stał się nie interesujący. PC bardzo się zmieniło od pewnego czasu. Przestało pisać o "kamperyźmie" a rozszerzyło o "kamperbiznesie". I nie jest to mój zarzut do PC. W końcu czasopismo musi z czegoś żyć. A na potwierdzenie tego że nie masz racji z tym, że trzeba tu przyklaskiwać "ekspertowi" pokaż inne miejsce gdzie taka dyskusja ma miejsce. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

Twój sprzęt: Riva Mobil City540 Ducato 1,9td
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Lut 2007 Piwa: 5/1 Skąd: Przedzeń
|
Wysłany: 2008-09-01, 19:45
|
|
|
| Kasia M. napisał/a: | Ja pomimo ścisłego księgowego wykształcenia radzę sobie nieźle z naszym językiem.
[...]
Mam tylko nadzieję, że to nie jest skrót od jakiegoś brzydkiego słówka... |
A ja "telekomunikant" byłem przekonany, że to brzydkie słówko zaczyna się "ch". Ale już teraz wiem jak to napisać
Pozdrawiam miło i ciepło. |
_________________ "Jeśli chcesz - szukasz sposobów. Jeśli nie chcesz - szukasz powodów"
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
Kasia M. [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-09-01, 20:00
|
|
|
Już ostatni raz dziś piszę, bo zmęczona jestem po podróży i nawet żartować mi się nie chce
Do Janusza: rzeczywiście, mój pierwszy post był falstartem. Później jednak się poprawiła A spotykają mnie niewybredne żarty o jakimś "Katarzynie M", czy "i się odezwała". To nie jest przyjemne i chyba w niezbyt dobrym guście.
Jeśli chodzi o słowo na "h" to może być ich wiele, więc nie wiem, o którym myślałeś : Mi chodziło o hultaja
Do Małgosi: czemu piszesz w liczbie mnogiej za wszystkich? Kogo nie wzbogaciło? Kogo zasmuciło? Jak ktoś nie ma poczucia humoru, to mój post oceniający wpadki "eksperta" na pewno go nie rozbawi.
Szkoda, że nie odpowiadasz na moje pytania. Po Twoim pierwszym poście miałam nadzieję, że tym razem też rozwiejesz moje wątpliwości. Ale się chyba pomyliłam. A może mam rację z tymi wykorzystywanymi materiałami i dlatego nie wiesz co napisać? Nieważne. Na dziś dobranoc |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-09-01, 20:13
|
|
|
| Proszę szanownego koleżeństwa. Ponieważ ten wątek do niczego dobrego nie doprowadzi. Pani Kasia - http://tuitam.7.forumer.c...cja_post22.html zawsze ma ostatnie zdanie. Zamykam. Jak zawsze w takiej sytuacji dostępne jest PW. Forum CamperTeam nie będzie poligonem na którym odbywają się manewry CE i PC. Nie mamy najmniejszego zamiaru stawać na linii strzału bo nas jeszcze postrzelą. Będziemy czytać obydwa wydawnictwa. O.Dyr. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|