|
|
Otwarty przez: Banan 2022-12-31, 10:09 |
Maverick i jego niestandardowe kampery - przebudowa autobusu |
Autor |
Wiadomość |
Maverick_Norwegia
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: STAR 266 czyli "Mamut"
Nazwa załogi: "Maverick-owie"
|
Wysłany: 2023-01-09, 05:45
|
|
|
Cyryl napisał/a: | Maverick_Norwegia napisał/a: | ...Ja mam w nim żyć przez 365 dni w roku z całą moją rodziną... |
podziwiam, ja mimo że bardzo lubię przebywać z rodziną to muszę mieć czas, żeby od nich odpocząć, a może oni ode mnie.
dlatego cenię sobie pracę, w bardzo ograniczonym zakresie, granie w siatkówkę i wyjazdy na zawody siatkarskie oldbojów. |
Jeśli chodzi o rodzinkę to ja mam inaczej Chcę z nimi spędzać jak najwięcej czasu. A przy tym mam też czas dla siebie tak samo jak oni mają dla siebie Także u mnie jedno nie wyklucza drugiego.
Pozdrawiam Maverick
|
|
|
 |
Misio
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 799/1217 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2023-01-09, 09:20
|
|
|
Trzymam kciuki za efekt finalny. Na pewno się uda. My zrobiliśmy maleństwo, byliśmy bardzo z niego zadowoleni, i miło go wpomiamy. |
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
 |
|
|
|
 |
ReddyS
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2023-03-28, 10:31
|
|
|
Maverick_Norwegia napisał/a: | Teraz muszę zgłębić wszelkie z nim zagadnienia i tak za 10 dni lecę do Holandii obejrzeć dwa autobusy SETRA 315 HDH oraz SETRA 315 HD, i wtedy po ich obejrzeniu będę wiedział który z nich, i czy w ogóle któryś będzie tym co spełni moje wymogi i oczekiwania by go przerobić na mieszkanie na kółkach. |
Co tam Panie w temacie nowego? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|