|
|
|
MAZURSKA ZIMA ... |
| Autor |
Wiadomość |
bonusik
weteran

Twój sprzęt: Hobby 600...w marzeniach..:))
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Piwa: 10/15 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-02-09, 15:31
|
|
|
| Wito napisał/a: | | jesień. Jeziorko śródleśne. |
TO zdjęcie jest niesamowite... |
_________________ Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym. |
|
|
|
 |
Wito
stary wyga
Twój sprzęt: Fiat Ducato 91 Dethleffs
Nazwa załogi: moczykije
|
Wysłany: 2010-02-09, 21:37
|
|
|
Tadeusz, jak zwykle jesteś kurtuazyjny. Ciekawa myśl na temat piękna Mazur. Mieszkam tu od wielu lat i też jestem daleki od odpowiedzi. Próbuję ją odgadnąć wykradając się ukradkiem z domu z aparatem foto. na ramieniu. Wyszukuję piękno Mazur i staram się utrwalić je na zdjęciach po to aby podzielić się swoim przeżyciem i fascynacją z innymi. Fotografowanie w terenie jest znacznie trudniejsze niż pstrykanie z okna mieszkania. Właśnie z mojego balkonu wykonałem kilka dość interesujących zdjęć , ale obawiam się, że umieszczenie ich na Forum byłoby z mojej strony lekką przesadą. Pozwolę sobie tylko na jedno. Dziś był piękny dzień w Iławie. Nad jez. Nidzkiem pewnie także. Im bliżej wiosny, tym bardziej płotka będzie brała. Tadeusz, życzę Ci udanych łowów z wędką i z aparatem fotograficznym. Oglądałem Twoją galerię. Wspaniałe zdjęcia i miejsca w których bywałeś. Syn i synowa zapewnili nam zajęcie na zimę. Nie bardzo w związku z tym mogę wyskoczyć gdzieś z aparatem, choć zima na zdjęcia i nie tylko jest przednia. Pozdrawiam. Witold.
najnowsze 094popr2.jpg Z okna mojego mieszkania. Ogródki działkowe podczas ulewy i w słońcu. |
 |
| Plik ściągnięto 867 raz(y) 109,95 KB |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|