|
|
|
Jak wyruszyłem do Grecji a po raz trzeci wylądowałem w Chorw |
| Autor |
Wiadomość |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-03-15, 14:41
|
|
|
| WINNICZKI napisał/a: | :bum: juz bede spokojny | e E tAM ! Przecież twój komentarz nie był agresywny .Ja go odebrałem jako zagrzanie do dyskusji która i tak przegrałem.Ja już do Chorwacji na pewno nie pojade przez dłuższy czas bo po prostu myslałem że nad nia panuje ale okazuje sie co za dużo to nie zdrowo .Już sie z nadmiaru tego kraju sie gubie.Czekam tylko na emeryture mojej żony która przypada na listopad tego roku to na prawde mało bedziemy w kraju (dLA TYCH CO MYSLA ZE NA JEJ PIENIĘZNĄ EMERYTURE TO SIE MYLĄ ) Mamy w planie kupic działke letniskowa w Bieszczadach ale z dala od ludzi.To ma byc działka dla córki a nasze miejsce wypadowe na swiat.SZukam takiej działki ale wszystkie są tylko przy głównych szlakach które mnie nie obchodzą .Lubimy spartanskie warunki ale z dala od cywilizacji A swoją drogą wszystcy moji znajomi mi mówią że będe chyba pierwszym slązakiek który wyprowadził sie z Sląska ,ale pal ich licho grunt to swoboda i przyroda . |
|
 |
jedrek49
weteran badz zawsze usmiechniety
Twój sprzęt: sprinter CDI 2,7 316
Nazwa załogi: jedrek49
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2009 Piwa: 50/3 Skąd: Rzeszow
|
Wysłany: 2011-03-15, 17:14
|
|
|
Artanek
Przyjezdzaj w Bieszczady
Ja mieszkam kolo Sanoka na wsi pod lasem do najblizszago zabudowania 150m
jest cudownie i pieknie /mieszkam tu od 3 lat/
pozdrawiam
jedrek49 |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-03-15, 18:07
|
|
|
Nie ma sprawy po ile działka za metr kwadratowy ?
Chodz moja córa marzy o kupieniu działki w okolicach Polany .BYŁEM TAM ISTNE Z AD..PIE NO ALE JA JUŻ DŁUGO NIE BĘDE ŻYŁ I ONA MA PIERWOWZUR KUPNA..Nie wiem co własciwie ją ta Polana tak fasscynuje.Stadnina koni, jeden sklep , jeden autobus na pół dnia .NO JEST TAM PODOBNO I POCZTA.Ja mam na to inny punkt widzenia .Do poczty nie mniej jak 10 -km.Karczma nie jest mi potrzebna bo znam przepisy wyrobów alkoholowych. Co do konia to stac mie na niego jak będe miał ciągoty sekualne .Wszystko mi pasuje i od czerwca sie tym zajmę .Fakt chciałbymkupic w bieszczadzkich zadupiach działke i nie ze względu na zadupie ale ze względu na to że że dopuki będę żył to będe miał spokuj od "improsjonistów górskich "Mieszkanie na zA ..piu to dzisiaj luksus. |
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-03-15, 18:16
|
|
|
| jedrek49 napisał/a: | Artanek
Przyjezdzaj w Bieszczady
Ja mieszkam kolo Sanoka na wsi pod lasem do najblizszago zabudowania 150m
jest cudownie i pieknie /mieszkam tu od 3 lat/
pozdrawiam
jedrek49 | Dziękuje za zaproszenie .Znam Bieszczady więcej jak by ktos myslał .Wiele razy byłem w Sanoku ,Lesku .Ba mam tam już rodzine po kądziieli pod Leskiem .Zresztą to nie ważne .Pierwszy raz spędziłem w Bieszczadach w 1965 roku dwa tygodnie .Jak to nie będe pisał bo brakło by słów .Jedno jest pewne -nie wielu by było takimi wczasami zachwyconymi .
Jak kolwiek jestem z dziada pradziada Slązakiem to musze przyznac ze wiecznie mnie ciągnie w połoniny. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|