Twój sprzęt: Rimor Brig Super 628 Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Lut 2015 Piwa: 20/5 Skąd: Kraków
Wysłany: 2015-12-29, 14:16
Bronek napisał/a:
Na starej Noki są mapy Nokia się aktualizują, na tablecie z androdem OK, Here działa
TYLKO na Lumi zdechło z windows mobile
Na Lumi? Z którą wersją Windows?
Ja mam 8.1 ( a tak naprawdę to betę Windows 10 bo jestem beta testerem tego systemu) na tanim Kruger&Matz Soul 2 i mam Here.
to stara lumia 625 używana do skanowania dokumentów i nawigacji Windows phone 8,1
Nie cierpię smartfonów , nie pies ni wydra , bluetooth sam nie odbiera , ślepy jestem i 4, 5 cali to kicha , jako telefon za duży jako komputer za mały.
Ale awaryjnie zinternetem przydatny
Here mapy są ale HereDrive nie
Twój sprzęt: Laika x695 Ford Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/304 Skąd: Bielsk Podlaski
Wysłany: 2016-12-06, 12:02
Zaufane kontakty – to nowa mobilna aplikacja dla Androidów, która pozwala w łatwy sposób udostępniać znajomym swoją lokalizację.
W pierwszej kolejności użytkownik programu definiuje zaufane kontakty, czyli osoby, które będą mogły obserwować jego pozycję na mapie. Nie będą one jednak mogły śledzić nas non stop, ale tylko wtedy, gdy włączymy tę funkcję, np. gdy będziemy iść ciemną ulicą lub wybierzemy się na samotną wycieczkę w góry.
Program umożliwia także wysłanie żądania dotyczącego udostępnienia lokalizacji. Jeśli użytkownik nie odrzuci go lub nie zaakceptuje ręcznie w określonym czasie, Zaufane kontakty automatycznie wyślą mu pozycję znajomego. Co ciekawe, funkcja ta działa również wtedy, gdy telefon naszego bliskiego nie ma akurat dostępu do sieci. W takim przypadku nasz znajomy otrzyma ostatnią zarejestrowaną przez system lokalizację.
Program na razie jest dostępny tylko dla urządzeń z systemem Android, wkrótce powinna zostać udostępniona również wersja dla iOS.
Za darmo ale są reklamy i mierna jakość
za 19 zeta/drogo na m-c, jakość obrazu może być, miła apka ponieważ niczego sprzętowo nie wymaga.
Ktoś mi polecił i fajna dla fanów inwigilacji.
Ja badziewiatego tablecika wykorzystuje jako kamerkę. A na innych oglądam.
Można po kilka. Np dwa smartfony jako kamery itp. i odwrotnie
Wszysko na koncie gogle.
Co ważne, chodzi i po wifi i! 3G LTE! A to zaleta.
Powiadamia gdy wykryje ruch. Automatycznie nagrywa 7 dni przechowuje.
'Ta treść nie jest jeszcze dostępna w Twoim kraju.
Chcemy jak najszybciej udostępnić Twoje ulubione treści w większej liczbie krajów.
Zajrzyj tu znowu."
Jacku nic mi jeszcze nie wiadomo, żeby UA nas zaanektowała chociaż ma takie zapędy
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum