Program zlotu CT Osówka 2008 |
Autor |
Wiadomość |
przemka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato
|
Wysłany: 2008-09-22, 17:16
|
|
|
Podłoże ok.przeznaczone dla tysięcy samochodów osobowych i autobusów w ciągu roku. Droga dojazdowa cały czas asfalt i nawet w zimie odsnieżana.Przed Osówką budynek dla gości i gastronomia która będzie również do naszej dyspozycji. Jedyny problem to poziom parkingu ,obowiązkowo trzeba zabrać trójkąty do wyrównywania poziomu autka.Nie są to jednak aż tak straszne różnice.Acha,wzniesienia do zniesienia ,innymi słowy łagodne. |
_________________ przemka |
|
|
|
 |
przemka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato
|
Wysłany: 2008-09-22, 17:28
|
|
|
A więc jeszcze raz przeróbmy ten program na Osówkę .przede wszystkim pozostaje 120 zł od camperai bez ekscesów konkursowych i szwedzkich stołów.Chociaż szkoda ,bo mam nagrodę od sponsora.A może macie jakieś wygrane w zgaduj zgadulach,szkoda zmarnować nagrody. |
_________________ przemka |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-09-22, 18:47
|
|
|
Nie martw się nagrodę zagospodarujemy. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
medard
weteran Saint Medard

|
Wysłany: 2008-09-22, 19:35
|
|
|
120 zl? no nie, teraz zima turysci wyjechali to skad ja wezme tyle puszek
, a moze by p[oszukac jakas zyrantke |
_________________ http://picasaweb.google.com/1medard1
 |
|
|
|
 |
AUTOJUR
Kombatant

Twój sprzęt: TRANSIT-RIVIERA 1996
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Piwa: 9/1 Skąd: Poznań okolica
|
Wysłany: 2008-09-22, 20:03
|
|
|
Może kawałek Camperka też aluminium i lepsza cena |
|
|
|
 |
rogacek
trochę już popisał

Twój sprzęt: ogórek
|
Wysłany: 2008-09-22, 21:32
|
|
|
jak z zasilaniem 220V ???? |
|
|
|
 |
TomekW
weteran

Twój sprzęt: bezdomny :(
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Piwa: 29/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2008-09-22, 22:41
|
|
|
rogacek napisał/a: | jak z zasilaniem 220V ???? |
A zwłaszcza pod kątem ewentualnego ogrzewania? Jeszcze nie mam gazowego... |
|
|
|
 |
48a-ELANKO
weteran dawniej: 48a-ELANKO

|
Wysłany: 2008-09-22, 22:50
|
|
|
My niestety też nie mamy ogrzewania gazowego...
Oby nie "wysiadła " elektryka w Osówce. |
_________________ Ela i Andrzej
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2008-09-22, 22:54
|
|
|
Pewnie przyjdzie nam kiedyś kupić wojskowy agregat prądotwórczy taki z 50 KW i przyczepę asenizacyjną w/g pomysłu JaWy. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
Ostatnio zmieniony przez janusz 2008-09-22, 22:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
matro
weteran musi być twardy!Tylko co piąta noc na campingu:)

Twój sprzęt: Ducato II Rimor
Nazwa załogi: Robert, Kamila, Amelia, Hubert
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Lip 2008 Piwa: 71/111 Skąd: Trzcianka/Piła/Wlkp
|
Wysłany: 2008-09-22, 22:54
|
|
|
do czasu wyjazdu wątpie bym odpalił grzejnik na gaz (szmelc) ...czyli pozostanie tylko elektryczny 240V ... z tego co widzę powyżej organizator musi mieć "łącze" kilka kW |
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2008-09-22, 23:43
|
|
|
Są też inne środki /dla niektórych - sposoby/ rozgrzewające. Ja osobiśccie wolę środki!!!!!!! |
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
|
|
|
 |
TomekW
weteran

Twój sprzęt: bezdomny :(
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Piwa: 29/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2008-09-23, 00:00
|
|
|
StasioiJola napisał/a: | Są też inne środki /dla niektórych - sposoby/ rozgrzewające. |
OK, tylko nie wszystkie nadają się dla młodszych dzieci |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2008-09-23, 01:44
|
|
|
Kiedy rozgorzała goraca dyskusja nad programem zlotu, nie było mnie w kraju. Smarzyłem się w słońcu Italii. Dopiero dzisiaj przeczytałęm te posty. Przecierałem oczy, gdy czytałem pierwotny program zlotu. Twórca programu chyba chciał zrobić harcerskie mistrzostwa kraju kamperowców. Wiem coś o tym, bo kilka eliminacji Mistrzostw Polski organizowałem, ale w zupełnie innych dziedzinach, gdzie uczestnicy tego się spodziewać mogą.
Ale po dyskuscji na forum i wyjaśnieniach przemki, że organizatorów już "wyprostowała" rozumiem, że będzie to zlot CT, jakiego się wszyscy spodziewamy. Tzn. przede wszystkim spotkać się z przyjaciółmi starymi i poznawać nowych, a na to trzeba czasu. Więc program zlotu nie może być tak napięty jak na Samochodowych Rajdowych Mistrzostwach Polski.
Piatek wieczór to tylko integracja, nic więcej po kilkuset kilometrowych podróżach (jak w naszym przypadku). Na dodatkowe atrakcje regionalne jest sobota i to nie od samego rana. Bo trzeba najpierw wstać po integracji piątkowej, wypić kawę, bo jak inaczej rozpocząć dzień (prawda Ewuniu?).
Przemko, wszystkie uwagi naszych przyjaciół z CT mają tylko jedno przesłanie, abyśmy jak najprzyjemniej i na luzie spędzili czas na zlocie, bo po to odrywamy się od naszej codzienności i nie możesz tego przyjmować jako krytyki Twojej ciężkiej pracy organizacyjnej, o której wszyscy zdajemy sobie sprawę.
Buziaki i do zobaczenia na zlocie. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2008-09-23, 08:13
|
|
|
wbobowski napisał/a: | Kiedy rozgorzała goraca dyskusja nad programem zlotu, nie było mnie w kraju. Smarzyłem się w słońcu Italii. Dopiero dzisiaj przeczytałęm te posty. Przecierałem oczy, gdy czytałem pierwotny program zlotu. Twórca programu chyba chciał zrobić harcerskie mistrzostwa kraju kamperowców. Wiem coś o tym, bo kilka eliminacji Mistrzostw Polski organizowałem, ale w zupełnie innych dziedzinach, gdzie uczestnicy tego się spodziewać mogą.
Ale po dyskuscji na forum i wyjaśnieniach przemki, że organizatorów już "wyprostowała" rozumiem, że będzie to zlot CT, jakiego się wszyscy spodziewamy. Tzn. przede wszystkim spotkać się z przyjaciółmi starymi i poznawać nowych, a na to trzeba czasu. Więc program zlotu nie może być tak napięty jak na Samochodowych Rajdowych Mistrzostwach Polski.
Piatek wieczór to tylko integracja, nic więcej po kilkuset kilometrowych podróżach (jak w naszym przypadku). Na dodatkowe atrakcje regionalne jest sobota i to nie od samego rana. Bo trzeba najpierw wstać po integracji piątkowej, wypić kawę, bo jak inaczej rozpocząć dzień (prawda Ewuniu?).
Przemko, wszystkie uwagi naszych przyjaciół z CT mają tylko jedno przesłanie, abyśmy jak najprzyjemniej i na luzie spędzili czas na zlocie, bo po to odrywamy się od naszej codzienności i nie możesz tego przyjmować jako krytyki Twojej ciężkiej pracy organizacyjnej, o której wszyscy zdajemy sobie sprawę.
Buziaki i do zobaczenia na zlocie. |
Włodziu lepiej bym nie ujęła , zwłaszcza to rano ) w sobotę |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
|