|
Grecja |
| Autor |
Wiadomość |
rakro1
weteran
Twój sprzęt: Dethleffs Trend I 7057
Pomógł: 16 razy Dołączył: 22 Sty 2012 Piwa: 267/200 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 2024-11-08, 21:25
|
|
|
Basiu, czy zechciałabyś opisać warunki pogodowe jaki macie teraz? Dla wielu może to być interesująca wskazówka na przyszłość.
Pozdrawiamy z zamarzającej stopniowo Dębicy |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 360/715 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2024-11-09, 06:08
|
|
|
| rakro1 napisał/a: | Basiu, czy zechciałabyś opisać warunki pogodowe jaki macie teraz? Dla wielu może to być interesująca wskazówka na przyszłość.
Pozdrawiamy z zamarzającej stopniowo Dębicy |
to Wy nie jesteście razem w Grecji nie no świat staje na głowie
Jeśli Was w Grecji nie ma to faktycznie konieczne są wieść pogodowe online od Basi
|
_________________ komplet |
|
|
|
 |
samotny wilk
weteran W podróży jesteśmy zawsze.

Nazwa załogi: Wędrowniczek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Wrz 2013 Piwa: 74/63 Skąd: Stolica
|
Wysłany: 2024-11-09, 08:42
|
|
|
Cytat: "Zastanawiam się skąd takie ceny podajesz?
Podaj źródełko , być może słabo szukam".
Wszystkie info nie tylko na temat cen znajdują się na stronie internetowej obiektów Jonathermal.
Adres strony: http://www.jonathermal.hu
Ponadto:
Oferujemy również różne zniżki dla naszych gości hotelowych podczas ich pobytu:
Zniżka na wstęp do spa*,
Bezpłatny dostęp do Internetu i Wi-Fi w recepcji motelu,
Udział w zajęciach motelowych,
Zniżka na wędkowanie we własnym jeziorze wędkarskim.
*ZNIŻKA DLA WCZASOWICZÓW zakwaterowanych na kempingu (przedmioty oznaczone * w cenniku)
Kemping z dowodem osobistym - 10%
Dodatkowo w 50 % w Listopadzie
W listopadzie 2024 roku czekamy na naszych gości z następującym rabatem:
W każdy poniedziałek listopada 2024 r. (04.11.,11.11,18.11,25.11.) oferujemy 50% zniżki na bilety dla emerytów i rencistów (z wyjątkiem zabiegów na receptę).
W niedziele listopada 2024 r. (10.11., 17.11., 24.11) oferujemy 50% rabatu na bilety rodzinne wymienione w cenniku.
W przypadku korzystania z rabatu nie można łączyć kilku rabatów. Zniżki można stosować tylko na bilety do spa zakupione na miejscu, zniżka nie dotyczy biletów do spa zakupionych za pośrednictwem sklepu internetowego.
Cennik do spa w m. Jonathermal.png
|
 |
| Plik ściągnięto 36 raz(y) 94,02 KB |
|
_________________ Andrzej
 |
| |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2024-11-09, 18:19
|
|
|
O kurde mogłem sobie jeszcze jajko moczyć
|
|
|
|
 |
DI STEFANO
weteran
Twój sprzęt: Wygodny camper z wozidłem i zmywarką
Pomógł: 14 razy Dołączył: 26 Paź 2008 Piwa: 76/72 Skąd: tam gdzie lepiej
|
Wysłany: 2024-11-09, 19:51
|
|
|
samotny wilk
Dzięki za bardzo pomocne informacje..
Tu i teraz tyle się dzieje, że nie mieliśmy czasu "pogrzebać" w necie.
W Kumania od wczoraj impreza za imprezą i tak do 12 listopada aż żal nie uczestniczyć aby choć trochę poznać zwyczaje ludowe tego pięknego regionu. |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2024-11-10, 05:52
|
|
|
Koniecznie tam trzeba się stołować jadło wyborne w umiarkowanych cenach wszyscy z basenów i okolicy tam jedzą, mają ful gości
https://maps.app.goo.gl/GPUtXG4UUVoXvrFfA |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 358/407 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2024-11-11, 16:24
|
|
|
Rakro, dziś 11 listopada jesteśmy na termach,jezioro Psoroneria.Oliwa kupiona w Termopilach,duża oliwiarnia.Moczymy się w jeziorku woda fantastyczna.Wyjechalismy z Nafplio,to nasze magiczne miejsce no i są Polacy w razie potrzeby.Staliśmy na plaży Karathona i Arvanita.Ale kamperów już mało,zostają Ci co zimują,np.z Mołdawi ,Francuzi,Niemcy.
Poproś Magdę byłyśmy na mesengerze a teraz jej nie mam,ona lubi też fejsa,nie tak jak Ty?Daję foty i relacje z pobytu.Jak mnie odszuka to będziesz miał wiadomości.Co do zimowania tu to my nie ale Podałam Mołdawianom plaże w ELI.Tam zimują kampery.Byliśmy na występie polskiej orkiestry w Nafplio,gdzieś Bożena wkleiła filmik. |
| Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2024-12-21, 17:52, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
rakro1
weteran
|
Wysłany: 2024-11-11, 17:22
|
|
|
Dziękuję. Oglądałem film jak pięknie tańczyliście nie tak dawno w Nafplio. Magda jest na fejsie i donosi na Was regularnie.
U nas coraz zimniej i smutniej. Zbieram informacje pogodowe bo za dwa miesiące staję się "emerytem" i już powoli zanurzam się w swobodę związaną z brakiem obowiązków i ograniczeń.
Niezależnie jak długi, choćby najdłuższy urlop to tylko czasowa beztroska.
Zazdroszczę świeżej oliwy. Przed miesiącem kupiliśmy po 11 euro za litr zeszłoroczną. Wszyscy z branży oliwiarskiej obiecują spadek cen tegorocznej a zwłaszcza przyszłoroczne. Ile płaciliście?
Wracajcie szczęśliwie. W tym tańcu wyglądało, że wszystko super
Pozdrawiamy |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2024-11-26, 16:13
|
|
|
Oliwa z tego roku,oliwiarnia koło Leonidasa 8 euro za litr,ale bańki miałam kupione w Nafplio.
Jesteśmy w domu,dlatego że zaczęły się opady deszczu,nawet nad jeziorem termalnym nie zostalismy bo cały czas padało,a kawałek jest do kampera.
Nie bardzo rozumie ludzi zimujących,jak deszcze są ciągłe,jak wyjść z kampera.Miejscówki oczywiscie poleciłam, Elee,której ja nie lubię a od niej zaczynaliśmy kamperowanie.Lubię widzieć wodę tak jak na plaży za Nafplio Karathona.Tańce były wspaniałe,polska orkiestra przyjechała na uroczystości niepodległościowe.Nikt nie widział jak znajomy Bożeny,oczywiście Grek,kręci filmik.Wszyscy pytają o miejscówki,znajduje je w tel.na funkcji zielona waliska czyli Maps-Me. |
| Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2024-12-20, 10:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2024-11-26, 20:13
|
|
|
Powroty są niedobre,ale trzeba wrócic. My nie zimujemy jedziemy wiosna i jesienia.Co za przyjemność być w kamperze jak pada deszcz,wieja wiatry,Naawet na termach jest do kitu,do kampera trzeba dojść nie ma spzcerów itd.Grecja jest przyjaazna ,ale trzeba się troche umieć zachowac bo oni sa u siebie,a my nie.
Koledzzy pytaj a o miejscówki,mam w telefonie mape me rozciagam i szukam miejsc,nie zawsze sa wspaniałe to zmieniamy miejsce.
Nie da sie wszystkiego pokazac ja nie umie tyle co A627.
Duzo kamperowców bywa na naszych miejscach. |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2024-11-26, 21:00
|
|
|
Basiu pogoda jest zawsze dobra jak masz ochotę się z domu wyrwać, pamiętam jak penetrowalaś Kretę bo miałaś wielką ochotę
Są miejsca gdzie jest ciepło i słonecznie tylko trzeba kawałek tam dojechać no. Maroko |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2024-12-02, 15:38
|
|
|
| Zobaczymy co czas przyniesie,ale jak kierowca da rade to wiosna pojedziemy na termy wegierskie,kiedyś znalismy wszystkie baseny tam.Narazie zimno,trzeba było zostać ale my niggdy nie zimujemy tam.W domu mamy ciepełko i nie liczymy ile to kosztuje. |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2024-12-02, 15:56
|
|
|
Nidy nie zimowaliśmy,jedziemy wiosna i jesienią.Zobaczymy co czas pokaże ale jak sie uda to w przyszłym roku bedzie próba jak to sie zimuje,ma razie to mnie pytaja gdzie zimować to podpowiadam plaża Bozas a teraz podałam Elea ,której ja nie lubie ale tam bywaja ci co zimuja!
Zrobiliśmy 4276 kilometrów.Bylismy 78 dni. |
| Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2024-12-02, 18:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rakro1
weteran
|
Wysłany: 2024-12-02, 18:17
|
|
|
W tej chwili wszędzie leje i kamperowcy uciekają w poszukiwaniu możliwości przetrwania.
Ale niektórzy jeszcze się kąpią w morzu i nie chodzi o morsowanie wcale.
My wiosną też ruszymy. Może uda się razem? |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

|
Wysłany: 2024-12-02, 18:33
|
|
|
| Może sie uda ,bedziemy w kontakcie z tym że jeżeli pojedziemy sami to ja myślałam o termach wegierskich a jesienia sprawdzić jak to przetrwać zime bo zawsze jedziemy wiosna ,wracamy i drugi raz jedziemy jesienia,a teraz my wracalismy a oni przyjechali,deszcz pada no nie wiem????? |
|
|
|
 |
|
|