Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 263/218 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2026-01-03, 22:15
SlawekEwa napisał/a:
w naszej społeczności zwracamy się do siebie nickami lub imionami
Tytułuję Cię "pan" z szacunku.
Domyślam się, że jesteś starszy niż ja.
Jest to też pewne urozmaicenie, zamiast powtarzać ciągle nicka.
I, czasem, chęć zwrócenia uwagi na treść.
To chyba nic złego ?
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 346/86 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2026-01-04, 11:16
Był temat i znikł , zacytuję tytuł piosenki: Ale to już było.
Szkoda bo by się co nieco zobaczyło.
Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 94/27 Skąd: Lubartów
Wysłany: 2026-01-04, 15:06
Co ma wiara do polityki ? Z czym katolicy nie mają łatwo w kraju gdzie jest nas 90 % i prawie każda nawet świecka instytucja ma kapelana ?
Jeśli już ktoś chce cytować Biblię to może trochę dłuższe fragmenty. Przed rzucaniem perłami w tym samym tekście jest aby innych nie sądzić i najpierw wyjąć belkę ze swojego oka.
Tak zupełnie na poważnie - planuję tam spędzić zimę. I szlag mnie trafia że tylko planuję i planuję. Podziwiam ludzi którzy na planowaniu nie poprzestają. I zazdraszczam. Ale na zazdraszczaniu nie poprzestanę, pojadę tam więc proszę o jak najwięcej informacji które pozwolą mi się odpowiednio przygotować!
_________________ .
.
"Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Można się posilić świeżą pajdą wiadomości od ZbigStana i pozbierać innych okruchy...
Tak też czynię, ale im więcej okruchów tym lepiej. Tym bardziej że dla każdego ważne jest coś innego. Z każdej przeczytanej relacji dowiaduję się czegoś nowego i chyba jestem lepiej przygotowany na to co może mnie spotkać. Bardzo cenne były dla mnie opisy kolegów z wyjazdów do Włoch - nie dowiedziałem się z nich wielu nowości o zabytkach opisanych już tysiąc razy, ale pozwoliły mi zapobiec okradzeniu mnie metodą na uszkodzoną oponę. Zupełnie inną wiedzę zdobyłem przy opisach Bałkanów - dzięki nim zwiedziłem miejsca dostępne tylko motocyklem. Jeszcze inna wiedza zdobyta na Forum zwielokrotniła moje przyjemne doznania w Rumunii. Pisz i opisuj, nigdy nie wiesz co się komu przyda.
_________________ .
.
"Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum