Otwarty przez: gino 2010-09-17, 06:34 |
ZAPROSZENIE - KOSZELÓWKA 2010, hasło: ROZ NA LUDOWO |
Autor |
Wiadomość |
tolo61
Kombatant DUDI

Twój sprzęt: Blaszak Ducato Jeszcze blaszak...kiedy???
Nazwa załogi: DUDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Maj 2009 Piwa: 102/26 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 2010-04-10, 20:55
|
|
|
Napisze krotko....
Smutno mi się robi czytając posty o......sprawach dla mnie oczywistych
A takimi sa sprawy finansowe......
Nie pisałem o tym bo dla mnie jest to jasne
I nie wierzę ze zatraciliśmy poczucie rzeczywistości .....że liczą sie tylko pieniądze
Tam zginęli ludzie............PREZYDENT RP Z ŻONĄ i WIELU WIELU INNYCH
Czy to się nie liczy????? |
_________________ Przed nim było parę ale ten ..Był zaje...
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=20376
Teraz próbuję
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=31540
 |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2010-04-10, 20:57
|
|
|
affa napisał/a: |
robicie wielkie żale, bo zmarli politycy, osoby mniej moralne i bardziej zakłamane niż wielu z nas.
|
w katastrofie zginelo 96 osob...ludzi..z krwi i kosci...ktorzy mieli rodziny...przyjaciol...wrogow..
i tyle rodzin,przyjaciol....przezywa dzisiaj tragedie..a nawet wrogowie..sa tym wstrzasnieci...
rozni nas mnie i Ciebie... ...zwykla ludzka wrazliwosc... |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
Ostatnio zmieniony przez gino 2010-04-10, 21:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

|
|
|
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

|
|
|
|
 |
Endi
Kombatant

Twój sprzęt: LaLunia II / Mobilvetta K-yacht MH 85
Nazwa załogi: PaPi Team
Pomógł: 18 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Piwa: 315/493 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2010-04-10, 21:01
|
|
|
affa napisał/a: | dokładnie tak uważam, zbyt pompatyczni |
Jesteś poprostu żałosny. Wstyd. |
_________________ Najpiękniejsze hobby świata ! |
|
|
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

|
|
|
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

|
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2010-04-10, 21:09
|
|
|
prosze...nie kloćmy sie dzisiaj..
wszyscy sa ta sytuacja w ''rozny'' sposob poruszeni....
ale..chyba wiekszosc z nas..ma dzisiaj dzien refleksji...zadumy.....
|
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-04-10, 21:10
|
|
|
gino napisał/a: | w katastrofie zginelo 96 osob...ludzi..z krwi i kosci...ktorzy mieli rodziny...przyjaciol...wrogow..
i tyle rodzin,przyjaciol....przezywa dzisiaj tragedie..a nawet wrogowie..sa tym wstrzasnieci...
rozni nas mnie i Ciebie... ...zwykla ludzka wrazliwosc... |
Affa czytając Ciebie mam wrażenie iż pisząc pompatyczni piszesz o sobie, bo czytając co piszą inni, i znając ich osobiście nie widzę u nich żadnej pompatyczności i nie dziwię się słową Tadeusza iż ktoś na Twoje słowa mógł to poważnie odnieść do siebie i dodatkowo zapłakać przez Twoje słowa. Żal mi Ciebie i chyba nie chcę Cię poznać - wybacz, i tak jak innym żal mi CIebie. |
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

|
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

|
Wysłany: 2010-04-10, 21:13
|
|
|
Proszę nie przyjmijcie moich słów źle, współczuje wszystkim którzy odnieśli osobiście tę tragedie, szczerze im współczuje i łączę się w żalu. Wszyscy Polacy odnieśli dzisiaj wyjątkową stratę i sam momentami zastanawiam się co będzie dalej, mamy szczęście że obecnie żyjemy w dość spokojnych czasach i inne otaczające Nas narody łączą się z nami w bólu. Nie wiem jak innym, ale mnie ostatnio żyje się bardzo ciężko, dlatego też rzadko mogę się z Wami spotkać i na to spotkanie czekałem od dawna z niecierpliwością, mimo że od zeszłego roku muszę w kamperze wymienić sprzęgło nie zrobiłem tego bo nie mam możliwości, a jednak postanowiłem pojechać ryzykując że mogę stanąć gdzieś daleko od domu. To spotkanie miało na celu spotkanie przyjaciół w realnym świecie, ucieczkę od codziennej rzeczywistości i ich problemów, teraz przez tę katastrofę będzie jeszcze ciężej. Tydzień żałoby trwający do piątkowego południa, zapewne będzie pełen wspomnień o ludziach którzy zginęli i co dla Nas uczynili. Jednakże myślę że jeśli spotkamy się w piątek i spędzimy z powagą czas do niedzieli, nie naruszymy żałoby, a pokażemy Naszą jedność. Myślę że można by zorganizować ( i tu ukłon w kierunku organizatorów ) oddanie honorów członkom naszej władzy, którą straciliśmy np. jako msza polowa od CT lub coś podobnego.
Pisał ktoś o będących się wtedy odbywać pogrzebach, jeśli ktoś ma możliwość uczestniczenia w nich, niech tam się uda i tam odda hołd ofiarom, jeśli ktoś nie ma planów niech przyjedzie do Koszelówki.
Czy wszyscy będą pamiętać o żałobie ?? tego nikt nie zagwarantuje, ani tam ani w innych miejscach.
Jeśli spotkanie w Koszelówce nie odbędzie się, w tym terminie wówczas ja z małżonką zapewne nie będziemy mogli przyjechać w terminie późniejszym, oczywiście jeśli taka decyzja zapadnie nie będę miał do nikogo pretensji a zrozumienie, decyzję w tym względzie tak jak inni zrzucam na organizatorów, którzy myślę że mają teraz problem nie tyle finansowy jak i moralny, więc im tez tego współczuje, nie chciałbym być teraz na ich miejscu.
Jeśli spotkanie nie odbędzie się, zachowując powagę wykorzystam zarezerwowany czas na spędzenie go z moją rodziną w ustronnym miejscu np. gdzieś nad wodą, będę Was wspominał i żałował iż nie ma Was z nami, no ale cóż czasem nie da się wszystkiego przewidzieć.
Jeszcze raz składam wszystkim wyrazy współczucia i żalu, który ja też czuje słuchając dziś od rana wszystkich wiadomości próbując zrozumieć co się stało i jak to możliwe. |
|
 |
Roza
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato Eura Mobil 770 HB
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Mar 2010 Piwa: 103/18 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2010-04-10, 21:26
|
|
|
tolo61 napisał/a: | affa.....nie rozumiem dlaczego u Ciebie w podpisie jest...wirtualny cmentarz dla zwierzat???
http://www.teczowy-most.pl/ |
pozwole sobie napisac, ze moj maz od 9 lat prowadzi ta strone (non profit)- dlatego ma ja w swoim podpisie.... |
_________________ "...wszyscy jesteśmy Grekami na wygnaniu..." |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2010-04-10, 21:49
|
|
|
Żałoba Narodowa trwa tydzień czasu a więc do przyszłej soboty. Zlot jest zawsze spotkaniem towarzyskim niezaleznie od tego jak się zachowują jego uczestnicy.
Wobec powyższego uważam, że powinien być przesunięty o tydzień.
Póżniej jest Warka, Pajęczno, Majdan Sopocki. Nie da się wcisnąć zlotu w inny termin. Ponieważ wszystko jest przygotowane, to możliwe będzie przesunięcie tylko o tydzień. Tak mi się wydaje. Stasiu, Jolu i Aniu to Wy musicie zdecydować. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

|
Wysłany: 2010-04-10, 22:02
|
|
|
zacząłem mój poprzedni post słowami aby niezrozumieć mnie źle bo chciałem uniknąć posądzenia o licytację piątek jest siódmym dniem i tak podają w mediach sobota to już nowy tydzień i 8 dzień.
Wybaczcie ale myślę że dziś już są wszyscy tym wszystkim zmęczeni i za bardzo przerażeni łącznie ze mną dlatego może trochę ostro piszę alejuż się nie odzywam niech się dzieję co che i co organizatorzy zdecydują |
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2010-04-10, 22:15
|
|
|
Rockers napisał/a: | licytację piątek jest siódmym dniem i tak podają w mediach sobota to już nowy tydzień i 8 dzień. |
Ale po co ta licytacja. My na zloty przyjeżdżamy w piątki a niektórzy już w czwartki. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
|