W dzisiejszy spokojny, refleksyjny wieczór, po raz kolejny przejrzałam wątek zlotowy i odświeżyłam sobie klimat wrześniowego zlotu w Radawie.
Nadzwyczaj miłe są wspomnienia dni pełnych ciepła, radości, życzliwości, przyjaźni, wzruszeń i wrażeń, których nigdy się nie zapomina.
Taki obraz zapisał się w pamięci mojej i taki przebija z fotek, filmików i wpisów ludzi, którzy tam wtedy byli i współtworzyli klimat Radawy.
Statystyki zlotowe pokazują, że w stosunku do ubiegłego roku liczba uczestników zlotu w Radawie podwoiła się. Na zlot przyjechało 116 załóg. Były kampery z najodleglejszych zakątków Polski, ze Słowacji i Czech oraz załogi z zaprzyjaźnionego forum Karawaning.pl
Spośród uczestników zlotu - 80 osób wzięło udział w wycieczce do Lwowa, a dla wielu osób była to powtórka z poprzedniego roku. Przemyskie Biuro Podróży "Bukowina" mile nas wspomina i jest gotowe zorganizować coś dla nas w przyszłym roku (oczywiście, pod okiem pana Leszka Komana)
W imieniu Organizatora Tadeusza t_rapido składam serdeczne podziękowanie wszystkim uczestnikom zlotu. Dziękuję za Waszą otwartość, szczerość, budowanie atmosfery przepełnionej radością i zabawą, za pogłębianie poczucia przynależności do wyjątkowej społeczności kamperowych pasjonatów.
Dziękuję również za wyrozumiałość i wzajemną pomoc, w zmaganiu się z efektami "złośliwości rzeczy martwych"
Wszystkim, którzy poświęcili swój czas, aby uwiecznić a potem udokumentować nasze spotkanie na forum, oprócz specjalnych podziękowań, dodaję jeszcze to, co mamy tu najlepszego
A jako osoba mająca możliwość bliskiego wglądu w działania organizacyjne Tadeusza t_rapido, dodam, że szczerze Cię Tadeuszu podziwiam i jesteś dla mnie uosobieniem idealnego społecznika, który dla nas angażuje swe siły, środki i swoje wielkie serce. I czyni to największą troską o każdy szczegół, oczywiście z życzliwym wsparciem i pomocą Zosi
Podziwiam również Twój charyzmat w inspirowaniu ludzi, którzy wraz z Tobą promują turystyczne walory Radawy i Podkarpacia. Mam nadzieję, że Twoje pomysły organizacyjne, które nie zmieściły się w tym roku, rozkwitną podczas zlotu Radawa 2017, a zdrowie, optymizm i radość życia będą Ci nieustająco towarzyszyć
I jeszcze specjalne podziękowanie dla pana Wójta Gminy Wiązownica, za życzliwość, zrozumienie i wsparcie dla naszej kompanii
dla Wieśka, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych
dla Dawida za młodzieńczą pasję i "oczy dookoła głowy"
oraz dla Pań, które pogodą ducha i szczerym uśmiechem, już na "dzień dobry" utwierdzały nas, że trafiliśmy we właściwe miejsce
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
Wysłany: 2016-11-02, 09:24
Lucynko, podpisując się pod Twym podziękowaniem dla Tadzia t-rapido i gromadki mu pomocnej, pragnę podziękować również Tobie. Jesteś dobrą duszą tego fantastycznego spotkania i masz ogromny udział w budowaniu jego atmosfery.
Dziękujemy.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum