Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 227/190 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2022-01-04, 21:06
MaxL napisał/a:
Volvo Laplander
Pudło !
tak sie składa, że - z racji swoich zainteresowań - Volvo Laplandera znam.
To nie jest to auto!
Piersze to sprawdzałem.
Wpisz "Volvo lap..." i daj "grafika" Nigdzie nie znajdziesz tego "dzioba" z przodu.
Unimoga też sprawdziłem i nic nie znalazłem dessverre
"Tuntematon sotilas" fińska wojna kontynuacyjna, wojna radziecko-fińska 1941–1944.
Świetny film, oglądam po raz drugi.
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie.
Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa
Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa
Byle dalej, byle w przód, absolutnie.
Dokument.
Rok 1942, sformowana na południu Rosji dywizja eszolonami udaje się na Półwysep Kolski.
I po tygodniu niewielu pozostaje żywymi- bez jednego wystrzału ze strony wroga.
Twój sprzęt: Pilote Explorateur G743 XLC
Nazwa załogi: Ania i Tomek Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sie 2017 Piwa: 56/149 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2022-01-05, 20:20
A ten samochodzik to nie jest przypadkiem pinzgauer 716 lub 718?
Był kiedyś w programie Militaria na warsztat - jakiś kolekcjoner skupuje je hurtowo i ma ich na tony.
Ostatnio zmieniony przez aviator 2022-01-05, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Pilote Explorateur G743 XLC
Nazwa załogi: Ania i Tomek Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sie 2017 Piwa: 56/149 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2022-01-05, 20:29
Oglądałem kiedyś odcinek na niemieckim DTX - koles chyba był z Belgii ale zbytnio się nie skupiłem na tym, bardziej na aucie, bo 2m kierowca się tam praktycznie nie mieści.
Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 227/190 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2022-01-05, 21:05
thx. poszukam.
A żeby łagodnie przejść od samochodów do filmów skandynawskich to może "Norweski speed "?
Lekka komedia, fajne widoczki i jaja, bo tak naprawdę w Norwegii jeździ się jak z kupą w gaciach - tak ostrożnie i powoli miałem na myśli
Ścigają się do najbardziej wysuniętegona Północ punktu Norwegii czyli Nordkap
jest już 2-ka i 3-ka
Kiedyś miałem okazję pooglądac autka biorące udział w Gumball 3000, które zaparkowały na Aker Brygge.
Cudeńka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum