|
Wspomnienia ze zlotu - Miedwie 2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Amerykanie
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: ford econoline
|
Wysłany: 2009-09-20, 18:46
|
|
|
| Wojtku ,wszystkie słowa uznania ,podziękowania są w pełni uzasadnione ! twoje zaangażowanie w organizacje zlotu i w to by WSZYSCY czuli sie na zlocie dobrze jest godne uznania ,Wszystko było dopięte na ostatni guzik a tobie sie "chciało" a to w dzisiejszych czasach jest godne podziwu Wiemy że nie zrobiłeś tego wszystkiego sam, ale gdyby nie wyszło,to tylko ty byłbyś winny ,wiec tobie jeszcze raz dziękujemy |
_________________ Amerykanie |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2009-09-20, 18:54
|
|
|
| ftw65 napisał/a: | | Wojtku ,wszystkie słowa uznania ,podziękowania są w pełni uzasadnione ! twoje zaangażowanie w organizacje zlotu i w to by WSZYSCY czuli sie na zlocie dobrze jest godne uznania ,Wszystko było dopięte na ostatni guzik a tobie sie "chciało" a to w dzisiejszych czasach jest godne podziwu Wiemy że nie zrobiłeś tego wszystkiego sam, ale gdyby nie wyszło,to tylko ty byłbyś winny ,wiec tobie jeszcze raz dziękujemy | Tylko po amerykańsku można tak dokładnie oddać to co czujemy po Miedwiu.
Tfu, tfu, tfu 65 czytasz w moich myślach.
fest2 jescze raz wielkie dzięki!!! |
|
|
|
 |
Amerykanie
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2009-09-20, 19:03
|
|
|
| prezesuu napisał/a: | | ftw65 napisał/a: | | Wojtku ,wszystkie słowa uznania ,podziękowania są w pełni uzasadnione ! twoje zaangażowanie w organizacje zlotu i w to by WSZYSCY czuli sie na zlocie dobrze jest godne uznania ,Wszystko było dopięte na ostatni guzik a tobie sie "chciało" a to w dzisiejszych czasach jest godne podziwu Wiemy że nie zrobiłeś tego wszystkiego sam, ale gdyby nie wyszło,to tylko ty byłbyś winny ,wiec tobie jeszcze raz dziękujemy | Tylko po amerykańsku można tak dokładnie oddać to co czujemy po Miedwiu.
Tfu, tfu, tfu 65 czytasz w moich myślach.
fest2 jescze raz wielkie dzięki!!! |
...alez Prezesuuu ....czyzbys był w stanie unimożliwiającym poprawna wymowę FTW ...??? |
|
|
|
 |
prezesuu

|
Wysłany: 2009-09-20, 19:13
|
|
|
ftw65, no niestety nie mam w tym momencie z tym problemu, ale tak jakoś mi wygodniej klupnąć niż dziobać poprawnie "ftw" |
|
|
|
 |
Amerykanie
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2009-09-20, 19:22
|
|
|
| prezesuu napisał/a: | ftw65, no niestety nie mam w tym momencie z tym problemu, ale tak jakoś mi wygodniej klupnąć niż dziobać poprawnie "ftw" |
..nic sie nie martw nadrobimy w Krakowie |
|
|
|
 |
prezesuu

|
Wysłany: 2009-09-20, 19:26
|
|
|
| ftw65 napisał/a: | nadrobimy w Krakowie | jestem o tym przekonany. |
|
|
|
 |
fest2
zaawansowany

Nazwa załogi: fest2
|
Wysłany: 2009-09-20, 19:28
|
|
|
ja w to wchodzę |
_________________ Pozdrawiam - Niech Żyje Z W I P |
|
|
|
 |
Amerykanie
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2009-09-20, 19:31
|
|
|
| prezesuu napisał/a: | | ftw65 napisał/a: | nadrobimy w Krakowie | jestem o tym przekonany. |
Trzymam za słowo.... ...a i ja dołoże wszelkich starań ..... |
|
|
|
 |
prezesuu

|
Wysłany: 2009-09-20, 19:58
|
|
|
No to będzie się działo. |
|
|
|
 |
Świstak
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 488/102 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2009-09-20, 22:07
|
|
|
| Coś czuję że to tfu tfu tfu już tak zostanie. Ale spójrzcie na to pozytywnie - Prezesuu doszedł już to "T", a to już blisko końca alfabetu. Teraz proste słówka a w końcu .... |
_________________ "Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
|
|
|
 |
prezesuu

|
Wysłany: 2009-09-21, 10:03
|
|
|
| Świstak napisał/a: | | Prezesuu doszedł już to "T", a to już blisko końca alfabetu. Teraz proste słówka a w końcu .... | a ja to bym już chciał pełnymi zdaniami, bo d ... boli jak wiewiórkę po tanich winach. |
|
|
|
 |
pancerny
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: wv t4
|
Wysłany: 2009-09-21, 11:35
|
|
|
Wielkie dzięki za wspaniały zlot.Wróciliśmy szczęśliwiebez strat własnych,rajdem przez Berlin,Drezno,Wrocław do Warszawy.Pozdrowienia dla Wszystkich uczestników w szczególnośći dla ORGANIZATORÓW.Do zobaczenia przy następnej okazji. |
|
|
|
 |
jedrekm
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Hiace II
Nazwa załogi: Andrzej Teresa
|
Wysłany: 2009-09-21, 13:21
|
|
|
A i my dziekujemy ślicznie. Co prawda byliśmy pierwszy raz nie pozwoliło nam w pełni uczestniczyć w życiu towarzyskim , ale i tak nam się podobało. Tym większe podziękowania dla sąsiadów kolegi Mariana, Staszka i jego wnuka,którzy przynieśli nam atmosferkę w okolice naszego kamperka , gdzie byliśmy rozlokowani
Pozdrowionka dla TADEUSZ gdzie nas przyjął do swojego grona . Dziękujemy szczególnie organizatorom GRAŻYNIE i WOJTKOWI,za wspaniałą zabawę
Do następnego raz. Teresa i Andrzej |
|
|
|
 |
tostapczuk
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Fiat Ducato
|
Wysłany: 2009-10-01, 11:51
|
|
|
Dziękujemy za przemiłą zbawę do następnego razu . Sczególne podziękowania dla 2-wóch załóg Andrzej i Teresa oraz Marian. |
|
|
|
 |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
|
Wysłany: 2009-10-02, 20:02
|
|
|
http://picasaweb.google.c...COvws9Djs-71Kg#
Dodamy troche naszych fotek, wyjazd rozpoczęliśmy wizytą u Swistaka, gdzie zapoznalismy się z Milką, a później już zlot i niestety wcześniejszy wyjazd. Grażynko i Wojtku, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wszystko i za nagrodę - dla tych, którzy na Miedwie przyjechali jako pierwsi. |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
| Ostatnio zmieniony przez BiG Team 2009-10-02, 20:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|