|
|
|
Podsufitka Lt Sven Hedin |
| Autor |
Wiadomość |
gufer
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Lt Sven
|
Wysłany: 2011-04-17, 12:45 Podsufitka Lt Sven Hedin
|
|
|
Witam.
W moim niedawno zakupionym kamperku LT 28 Sven... podsufitka wygląda nie ładnie i chciałem ją zmienić. Problem z tym, że nie mam pojęcia jak pozbyć się starej. Najchętniej wyją bym ją razem z płytami na których jest przyklejony materiał, jednak nie wiem jak są zamontowane.
Rozbierał ktoś może takiego kamperka i podpowie mi czy można wyjąć te płyty, czy może są klejone czy coś.
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie podsufitki, a dokładniej materiału na nową podsufitkę. Standardowy materiał na podsufitkę raczej się nie nadaje bo zazwyczaj w aucie osobowym nie dotyka się do sufitu, a w kamperku dość często (alkowa).
Doradźcie jaki materiał wybrać.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
arrtur
zaawansowany

Twój sprzęt: obecnei dacia Dokker/Kia Venga i przyczepa
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2008 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Piastow k Wawy
|
Wysłany: 2011-04-17, 15:56
|
|
|
Witam,
plyty niektore sa przykrecane na wkretki oraz wswane w plastikowe profile, powinny byc takie kapselki plastikowe widoczne na lebki - masz takie wewnatrz szafek jesli chcesz wiedziec jak to wyglada - chyba ze ktos ja kleil od dolu to zakleil - wtedy mzna "namacac".
co do materialu - normalnie byla gladka powlekana plyta pewnei po to aby wilgoc sie nie wdawala, natomiast ja wole cos prztyjemniejszego w dotyku, ale rzecz gustu. Mozna spokojnie dac normalna wykladzine, butami tam sie nie depcze a auto raczej wentylowane...
Pozdr |
_________________ Arrtur
w tym sezonie byl namiot, cudza przyczepa, i kamper ze skody, a sezon udany
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|