Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przyjazny Camping
Autor Wiadomość
kalinin 
weteran
mirek@kalinin.pl

Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Piwa: 400/483
Wysłany: 2011-06-02, 20:35   Przyjazny Camping

Mój przyjaciel Rafał Dręzek, były szeryf Mrongoville, otworzył camping w okolicy Mragowa przysłał mi maila tej treści: " Witaj Mirku, jak zdrowie i przygotowaia do sezonu. Mam nadzieję że odwiedzisz Mrągowo i będziesz moim gościem. Przesyłam link do mojej strony www.camp-park.pl , dla członków waszego klubu 30% zniżki, Ty zawsze moim gościem będziesz (free). W tym sezonie już mamy dwa pomosty na plaży i jest już dostęp do wody bieżącej (zrobiliśmy studnię głębinową).

Pozdrawiam

Rafał Artur Drężek
MANAGER
GOLD STAR AGENCY
MANAGEMENT - INVESTMENT - MARKETING - EVENTS - TOURIST
tel. +48 500 77 55 99
e-mail: office@gold-star.com.pl

www.camp-park.pl

marzena 
zaawansowany
kochajacy kampery

Twój sprzęt: Kochany kamperek
Piwa: 1/4
Wysłany: 2011-06-03, 08:07   

BRAWO :mrgreen:
Postaw piwo autorowi tego posta

tachowp 
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 1,9 TD '89 Dethleffs
Nazwa załogi: Halinka i Włodek
Piwa: 2/7
Wysłany: 2011-06-03, 08:58   

Będę w tym roku na Mazurach więc miło słyszeć o takim podejściu do klienta z CT . Pozdrawiam i życzę wysokich obrotów właścicielom . :spoko :spoko

class11 
trochę już popisał

Twój sprzęt: Ford Transit 2.2 DCi LMC 2008r.
Nazwa załogi: TOMY
Piwa: 5/6
Wysłany: 2011-06-04, 08:03   

... "Przyjaciół mieć, to dobra rzecz, nie musisz się już bać, Do grona swego przyjmie cię caravaniarska brać" ...
Pozdrawiamy z
Lublińca
Zbyszek
:roza: :roza: :roza:

Rafal_K 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Przyczepa
Wysłany: 2011-07-21, 10:21   

Właśnie wróciliśmy z wakacji na mazurach i ostatecznie zakotwiczyliśmy na kempingu koło Mrągowa (ok 2 km) http://www.camp-park.pl/
Miejsce nad wyraz urokliwe i warte odwiedzenia z bezpośrednim dostępem do jeziora. Wejście do wody jest bardzo łagodne i dzieci mają prawdziwą frajdę z kąpieli. są dwa pomosty z których można korzystać do woli, można również na miejscu wypożyczyć łódkę i kajak. ceny kempingu są są bardzo przystępne a szeryf (właściciel) bardzo życzliwa osoba, przygotował dla swoich gości również rabaty na pobyt. Nawiązując do właściciela kempingu jest to osoba która idealnie wypełnia swoje obowiązki nawet gdybym chciał się do czegoś przyczepić to chyba tylko do tego że pogoda nie zawsze dopisała ale chyba na to już nie miał wpływu. A w dni tzw. barowe mile spędzaliśmy czas w jego towarzystwie. dodam ze warunki sanitarne na bardzo wysokim poziomie gdyż ubikacje jak i prysznice myte były kilka razy dziennie i nie było żadnych nieprzyjemnych zapachów jak to czasem bywa w innych miejscach i na innych kempingach. gorąco polecam wszystkim którzy wybierają się w tamte okolice. na stronie internetowej można znaleźć wszystkie niezbędne informacje jak i foto na które nawet załapał się mój zestaw.
pozdrawiam i gorąco polecam.

Odpowiedz do tematu