|
|
Kolega z Białorusi potrzebuje pomocy w Krakowie |
Autor |
Wiadomość |
BOGDAN WADECKI
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: watercamp
|
Wysłany: 2011-06-22, 13:47 Kolega z Białorusi potrzebuje pomocy w Krakowie
|
|
|
Nasz kolega Igor z Mińska na Białorusi , 12 lipca wylatuje z Krakowa do Barcelony , przyjedzie do Krakowa kamperem , wiadomo opłata za parking przy lotnisku na 10 dni może boleć , prośba do kolegów Krakusów , czy ktoś mógłby udostępnić Igorowi na te kilka dni miejsca na bezpieczne pozostawienie kampera ?
Igor pracował i mieszkał w Polsce 3 lata , świetnie mówi po polsku i jest ekspertem od maszyn drogowcy i podróżowania po byłym ZSRR.
Bardzo proszę o pomoc dla niego. Z góry też dziekuję. |
_________________ Bogdan Wadecki |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-06-22, 15:44
|
|
|
MÓGŁ BYM MU ODSTĄPIC GARAZ OD SOBOTY ALE NIESTETY JA NIE Z KRAKOWA ALE Z SWIĘTOCHŁOWIC .Ja jade w sobote na wczasy i garaż będzie wolny do 10 - lipca.Niestety terminy sie nie zgadzaja bo przeczytałem to troche na chybcika. |
|
 |
and123
zaawansowany

Twój sprzęt: RTnFD
|
Wysłany: 2011-06-22, 21:19
|
|
|
Może pozostawić u mnie. Wprawdzie nie będzie mnie w tym czasie w Krakowie ale mogę tak wszystko zorganizować aby było ok.
Jedynie organizacyjnie musicie się "sprężyć" z odpowiedzią, bo w piątek wybywam w Polskę. |
_________________ Pozdrawiam
and123
https://kamperemprzezswiat.wixsite.com/wizytowka |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2011-06-22, 22:15
|
|
|
niech wstawi do mnie domek na kółkach ,może stać ile chce ,,,,,,,, ,,,,,,,,,ale problem, bo to Mazowieckie ,ale i tak zapraszam |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
Lajkonik
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Fiat Ducato Dethleffs 2.8 JTD 1996 r
Nazwa załogi: tadek-magda
|
Wysłany: 2011-06-28, 20:04
|
|
|
morze zostawic kampera umnie w krakowie na cały okres pobytu. z możliwoscia dowozu na lotnisko. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|