|
|
|
Zewnętrzny grill gazowy |
| Autor |
Wiadomość |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2012-05-30, 09:37 Zewnętrzny grill gazowy
|
|
|
Witam,
Czy ktoś użytkuje taki grill ? Chodzi mi o to czy podłączacie to do reduktora na butli czy może ktoś ma zewnętrzne gniazdo gazowe na ścianie auta ? Czy ma sens takie gniazdo robić - jakie macie zdanie ?
Jakie modele grilla polecacie - głównie chodzi mi o to żeby "dobrze robił" i zajmował jak najmniej miejsca w bagażniku. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
darboch
Kombatant KMW_SILESIA

Twój sprzęt: Rimor Super Brig 648
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Piwa: 68/48 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2012-05-30, 09:41
|
|
|
Mamy od miesiąca Cadac Safari i musze powiedzieć, że jest rewelacyjny. Mały, wielofunkcyjny, możesz grillować, gotować ,smażyć, piec ...używam do niego butli 3kg ale równie dobrze można dużej...kwestia odpowiednich przejściówek. W przyszłym roku planuję zewnętrzne gniazdo gazowe na ścianie auta. |
|
|
|
 |
Dembomen
weteran

Twój sprzęt: KOMEDIA Fiat-Detleffs Globetrotter 2,5D 1989
Nazwa załogi: Dembomenki
|
Wysłany: 2012-05-30, 09:48
|
|
|
Hej!
Bajaga, zewnętrzne gniazdo gazowe na ścianie auta jest praktyczne i wygodne, ja używam do grylla i nie tylko, np. kuchenki, zestawu bogracza.
Osobiście grylla gazowego bardzo mało korzystamy, bardziej jako kuchenki.
Pozdrawiamy
Hej! |
_________________ Misiek
Świat jest piękny,tylko my go psujemy!
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-05-30, 18:48
|
|
|
ja mam gniazdo gazowe, grilla Cadac Carri Chef (bardzo dobry, ale przewód iskrownika się regularnie przepala). korzystam bardzo często, to jedna z bardziej przydatnych rzeczy, które dokupiłem/dołożyłem do kampera |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|