|
|
VW T3 - kilka pytań o eksploatację |
Autor |
Wiadomość |
Bulli
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW T3
|
Wysłany: 2011-07-13, 11:09 VW T3 - kilka pytań o eksploatację
|
|
|
Witam,
parę dni temu staliśmy się szcześliwymi nabywcami VW T3 z 1984 - zdjęcia w grupie poświęconej nowym członkom :-)
Kamperek jest w ogólnym bardzo dobrym stanie, przeszedł szczegółowy przegląd i konieczne naprawy i jest porządnie przygotowany do sezonu. Tyle jeśli chodzi o podwozie.. Nie jestem mocny w kwestiach technicznych i nie chciałbym po raz pierwszy uruchamiać sprzętów (lodówka electrolux 12, 230, gaz) i instalacji (gaz, woda) samodzielnie. Samochód stał nieruszany rok, być może wszystko odpali jak trzeba, ale z tego co już wyczytałem na forum, to lodówka absorpcyjna raczej niechętnie. Mieszkam w Warszawie i jeśli ktoś z Was mógłby mi poświęcić trochę czasu to chętnie podjadę i trochę się doedukuję
ps: w schowku widnieje niemiecka butla gazowa, czy będę musiał wymienić ją na nową?
czy możecie polecić jakieś miejsce w Warszawie gdzie nabija się butle turytyczne lub wymienia na nowe? |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 273/1279 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-07-13, 12:18
|
|
|
Butle sprobuj napelnic w michalowicach gdzies na forum jest dokladny adres. |
|
|
|
 |
Mr.Mclaren
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW T3 Westfalia
Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Wrz 2008 Piwa: 6/2 Skąd: Pieszyce/Fuerth
|
Wysłany: 2011-07-13, 13:18
|
|
|
Bulli napisał/a: | Mieszkam w Warszawie i jeśli ktoś z Was mógłby mi poświęcić trochę czasu to chętnie podjadę i trochę się doedukuję |
Możesz zwrócić się do kolegi kolegi Karrol-a, jest dobrze obeznany w temacie T-trójek.
Nie wiem, czy nie będzie tutaj nietaktem z mojej strony polecenie Ci w sprawach technicznych innego forum poświęconego w całości busowi T3. |
_________________ T3Forever |
|
|
|
 |
Bulli
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW T3
|
Wysłany: 2011-07-13, 13:31
|
|
|
Dzięki! :-)
Radomskiego Busika miałem przeglądać w następnej kolejności,
Dzięki za kontakt do Karrol-a
Pozdro
Bulli |
|
|
|
 |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 79/63 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|