Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Krzesełka z Jyska
Autor Wiadomość
Bazyli 
Kombatant
+125 punktów do życia po odpaleniu kampera

Twój sprzęt: T.E.C. Rotec 680G automat 196 KM
Nazwa załogi: Bartek/Magda/Kasia/Filip
Piwa: 196/186
Wysłany: 2011-07-14, 09:04   Krzesełka z Jyska

Witam
Większość z Was zna zapewne słynne krzesełka z Jyska typu Camper. (składane krzesełko z siatką, regulacja konta nachylenia w rączkach, aluminium z platykiem). Bardzo wygodne, lekkie i funkcjonalne. Znajomi używają ich od wielu lat i są z nich bardzo zadowoleni.
Zakupiłem 2 sztuki w Jysku i pojechałem nad morze na dwa tygodnie. Co ciekawe, w pierwszym dniu oba krzesełka pękły w tym samym miejscu podczas siedzenia (trochę się potłukliśmy) Podejrzewam że to wada konstrukcyjna, ponieważ plastyk w miejscu pęknięcia był niejednolity (jakby był pusty). nie byłem szczęśliwy ponieważ cały pobyt nad morzem spędziłem na stopniu do przyczepy; żona miała tyle dobrze że mieliśmy jedno zapasowe.
Jysk zachował się ok - na podstawie paragonu zaproponowano mi zwrot pieniędzy lub wymianę na nowe. Myślę, że takich wypadków było więcej bo sprzedawca nawet nie sprawdzał co było przyczyną usterki. Postanowiliśmy wymienić; jak na razie służą dobrze choć siadamy na nie z pewnym niepokojem.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Postaw piwo autorowi tego posta

donald 
weteran

Twój sprzęt: Mercedes 310 FFB Europa 560
Piwa: 32/46
Wysłany: 2011-07-14, 16:54   

Niestety mialem dokładnie tak samo... ale w Jysku juz nie wymienialem tylko odebrałem kase... co smieszniejsze to polskie krzeselka z Jyska dzalają do dziś a leżaki Campmann-a poszly w podlokietnikach...i te oddalem :-P :spoko :spoko

Odpowiedz do tematu