|
|
Kampery na zlocie starych samochodów. |
Autor |
Wiadomość |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-09-28, 17:30 Kampery na zlocie starych samochodów.
|
|
|
Ostatnią niedziele spędziłem na zlocie starych samochodów w sosnowcu. tutaj troche zdjęć jak było :
http://veteran.mojeforum.net/viewtopic.php?t=1254
Szkoda że na takie zlotach nie widuje się innych aut niz osobowe. Był tylko 1 żuk z OSP. Może naszymi starszymi kamperkami urozmaicimy takie imprezy? 8 pazdziernika jest pożegnanie sezonu z Zabełkowie
http://veteran.mojeforum.net/viewtopic.php?t=1252
Ja jade kaczką. Może ktos z was ma ochote sie wybrac kamperkiem? Będzie troche urozmaicenia. |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2011-09-28, 18:08
|
|
|
gdyby to było na mazowszu...pewnie bym tez wpadł cytrynką ds |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
TomekW
weteran

Twój sprzęt: bezdomny :(
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Piwa: 29/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2011-09-29, 00:02
|
|
|
W Krakowie w każdy (prawie) czwartek wieczorem na parkingu pod Plazą spotykają się miłośnicy youngtimerów (z dawnego ś.p. forum youngtimer.pl). Czasem pojawiam się tam naszym wiekowym kamperkiem albo UAZ-em 452. |
|
|
|
 |
makdrajwer

|
Wysłany: 2011-09-29, 20:01
|
|
|
TomekW napisał/a: | W Krakowie w każdy (prawie) czwartek wieczorem na parkingu pod Plazą spotykają się miłośnicy youngtimerów (z dawnego ś.p. forum youngtimer.pl). Czasem pojawiam się tam naszym wiekowym kamperkiem albo UAZ-em 452. |
Wiem ,wiem ... Widziałem na youngtimerze. Po jego śmierci część ludzi przeszła do oltimery.com , jest tam nawet dział Spoty Lokalne ale jakoś za bardzo nie teges. Mi chodzi o to żeby pokazać że samochód zabytkowy to nie tylko wychromowany mercedes ale też kamper, śmieciarka, przyczepa, autobus itp. A tego na "oficjalnych" zlotach brakuje. A moze wpadniecie 8.10 do zabełkowa? Nie aż tak starsznie daleko no i dojazd autostradą. |
 |
|
|
|
 |
TomekW
weteran

Twój sprzęt: bezdomny :(
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Mar 2007 Piwa: 29/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2011-09-29, 20:41
|
|
|
8-9 października mamy w Krakowie MOBILEXPO. będzie jak zwykle spora reprezentacja CT. Może to Wy się do nas wybierzecie? |
|
|
|
 |
makdrajwer

|
Wysłany: 2011-09-30, 19:32
|
|
|
Jako żeglarz raz pojechałem na takie targi branżowe. I powiedziałem że to ostatni raz. Człowiek się naoglądał, wrócił z łbem pełnym pomysłow z których wyszło ... jak zwykle. Dlatego ze względu na szacunek do mojej kaczki na takę impreze nie pojazde bo się jeszcze zakocham w czymś full wypas rocznik 2011 a wiadomo co sie póżniej stanie. Kaczka się obrazi , zacznie się psuć , ja sie wku... . A tak dalej będzie sielanka. |
 |
|
|
|
 |
makdrajwer

|
Wysłany: 2011-10-09, 08:46
|
|
|
No i ze względu na pogode wczorajsza impreza zostałą przeniesiona na przyszłą sobote ... Podobno ma być łądnie ... |
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|