|
|
Korzystał ktoś z usług "Camp & Travel"? |
Autor |
Wiadomość |
Cooder
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: CI Elliot 40, Toyota Land Cruiser HJ-61
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Maj 2011 Postawił 2 piw(a) Skąd: z lasu pod Warszawą
|
Wysłany: 2012-03-06, 12:54 Korzystał ktoś z usług "Camp & Travel"?
|
|
|
Czy ktoś spośród kolegów/koleżanek z forum serwisował kampera, albo robił jakieś naprawy/przeglądy w firmie Camp & Travel w Warszawie-Wesołej? Planuję gruntowny przegląd auta, może jakieś drobne naprawy/doposażenie akcesoriów. Stronę www mają zachęcającą, ciekawe, jak wygląda to w realu...
Wiem, że takie usługi świadczy forumowy kolega Arcadarca, ale trochę mi do niego nie po drodze - okolice Warszawy są dla mnie znacznie dogodniejsze ze względu na logistykę związaną z odstawieniem i odbiorem auta.
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki! :-) |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 278/1300 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-03-06, 12:59
|
|
|
Masz blizej niz w Wesolej ,czyli Michalowice ul.Szkolna 50 |
|
|
|
 |
Dziabong
weteran

Twój sprzęt: Dziabong
Nazwa załogi: Dziabongi
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lis 2008 Piwa: 16/90 Skąd: Dziabongowo
|
Wysłany: 2012-03-06, 15:38
|
|
|
Ja serwisowałem. |
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2012-03-06, 18:27
|
|
|
Korzystałem z pomocy Camp & Travel w Wesołej i jestem zadowolony. U mnie to były drobne sprawy, ale widziałem, że robią gruntowne remonty zabudowy.
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2012-03-06, 18:34
|
|
|
Ja namawiam do wykonania telefonu do naszego kolegi z forum ARCADARKA.Wiem że zna sie na robocie, i zawsze to swój można się dogadać . |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
Andrzej_M
trochę już popisał

Twój sprzęt: Roller Team, Transit
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Paź 2009 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-03-06, 19:59
|
|
|
Przez kilka lat robiliśmy bieżące drobne naprawy w Camp&Travel.
Oni mają wypożyczalnię, serwisują swoje kampery więc nie jest tak, że dopiero uczą się na samochodzie klienta. W miesięczniku Caravaning Ekspert była swego czasu rubryka "Zrób to sam"- prowdził ją Wojciech Boerner z Camp&Travel.
Nie chcę żeby ten post wygladał jak reklama firmy. W naszym przypadku ogólnie było OK. Z dodatkową moskitierą okna w łazience wyszło średnio, bo nie mija się z kubkami do płukania zębów (przy wymierzaniu chyba były wyjęte i wyszła przez to skucha). Z piecem jeździłem kilka razy, bo wyglądało że jest dobrze a po chwili okazywało się że jednak nie- za to ostatecznie Camp&Travel załatwił wymianę elktroniki na gwarancji, pomimo tego , że karta gwarancyjna nie była podbita jak należy i termin gwarancji już się kończył (wszystko odbyło się bez żadnego udziału z naszej strony). A najważniejszy powód, który skłonił mnie do napisania tego posta to to, że udzielili mi kiedyś pomocy w dość krytycznej sytuacji, chociaż nie musieli, bo mogli powiedzieć (tak jak zresztą zrobił wówczas dobry znajomy, blacharz-lakiernik): dzisiaj nie damy rady, pan przyjedzie jutro od 10:00. Zadzwoniłem uprosiłem, westchnęli i powiedzieli: no dobra, niech pan przyjeżdża. I przez kilka godzin po fajrancie łatali mi tylna ścianę, którą kolega kilka godzin wcześniej naruszył o bramę, a kamperem następnego dnia rano mieli znajomi jechać na urlop.
PS. U Darka Arcadarka byłem i też jest OK- gdyby nie wyniósł się z Raszyna, pewnie jeździlibyśmy do niego, bo bliżej i "swój" . |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2012-03-06, 20:03
|
|
|
MAWI napisał/a: | Ja namawiam do wykonania telefonu do naszego kolegi z forum ARCADARKA.Wiem że zna sie na robocie, i zawsze to swój można się dogadać . |
MAWI ma rację, zawsze co swój to swój, a jak znam Darka to na pewno pomoże rozwiązać sprawy związane z logistyką (dojazdem i odbiorem kampera).
Opinię o firmie z Wesołej dałem, bo takie było pytanie, a ponadto w czasie, kiedy korzystałem z ich usług Darek był w trakcie budowy swojej stacji obsługi kamperów.
Ale teraz na pewno zwróciłbym się o pomoc do Darka.
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
zibikruk
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.8 JTD - LAIKA Kreos 3009
Nazwa załogi: Kruczki
Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Cze 2010 Piwa: 93/116 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2012-03-06, 21:53
|
|
|
Koledzy dobrze mówią - Wesolandia nie zawsze chce robić (tak było w mojej sytuacji) a Darek ma świetne warunki i olbrzymie doświadczenie. Radzę najpierw skontaktować się z nim a z pewnością "będzie Pan zadowolony". Z tego co wiem, sprawy logistyczne rozwiązuje sam. |
_________________ Retirement is the time of your life ... to have the time of your life!
 |
|
|
|
 |
Misio
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 799/1219 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-03-06, 22:36
|
|
|
Ilekroć korzystaliśmy z usług firmy Camp & Travel, byliśmy zawsze zadowoleni. Pan Wojtek i pan Kamil służą zawsze dobrą radą, doświadczeniem i posiadają duży zasób wiedzy kamperowej. Pan Wojtek jest to chodząca encyklopedia na tematy techniczne o zagadnieniach elektrycznych, hydraulicznych, mechanicznych i wielu innych. O tej firmie mamy jak najlepsze zdanie i polecamy każdemu w potrzebie. Tak na marginesie powiem tylko, że pa Wojtek założył nam okno turbowent, z czego jesteśmy zadowoleni i bardzo dziękujemy. Życzymy im wszystkiego dobrego i wielu udanych transakcji. |
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
 |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2012-03-06, 23:53
|
|
|
W firmie Camp & Travel serwisowaliśmy naszego 1.go kampera. Drobna usterka ogrzewania Truma, za naprawę której Wojtek nie chciał nawet pieniędzy, ale przyniosła za to efekt w postaci zakupu u nich kampera Knaus, którym jeździmy już 4-ty rok z dużym zadowoleniem. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
Cooder
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: CI Elliot 40, Toyota Land Cruiser HJ-61
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Maj 2011 Postawił 2 piw(a) Skąd: z lasu pod Warszawą
|
Wysłany: 2012-03-07, 08:00
|
|
|
Dzięki wszystkim za szybki odzew! Jak widać C&T to dobry adres, ale postanowiłem załatwić sprawę "wśród swoich". Sprawy są już w toku! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|