|
|
Udogodnienia.Przeróbki ,Modyfikacje |
Autor |
Wiadomość |
1506edi
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.5D z 85r.HEKU 580
Nazwa załogi: Anna-Edward
Dołączył: 03 Gru 2010 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Siemianowice Śl.
|
Wysłany: 2012-01-19, 17:44 Udogodnienia.Przeróbki ,Modyfikacje
|
|
|
Wielu z nas stale usprawnia swoje domki na kółkach.I tu moje pytanie czy można by zrobicć jeden dział poświęcony jak w tytule.Znalazłem wiele ciekawych rozwiązań na forum,schematy energobloków pomysłu pana,x,.Nowy schodek wejściowy innego pana,y, Widziałem tez nowe pomysły wyświetlacza do wody,masa ciekawych rozwiązań na platformy rowerowo skuterowe i wiele innych innowatorskich pomysłów tylko że rozsypane,Nie był by to dział o naprawach tego co mamy tylko o nowych usprawnieniach.Jest dział ABC obsługi...,dział remontów dla każdej zabudowy osobno a usprawnienia są wspólne,tylko do małych dopasowań w różnych zabudowach.I trzeba łowić w tematach.Chyba że taki dział istnieje a znaleźć go nie mogę? |
|
|
|
 |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 79/63 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2012-01-19, 23:07
|
|
|
Już jesteś we właściwym dziale. KOlega już raz próbował przejrzeć i polinkować i zrobić spis treści - tylko że stan był na 2010 rok. A to brać niepokorna poza tym wiele rzeczy nie da się skatalogować bo przy okazji wychodzi parę innych, pomijając offtopy. Funkcja "szukaj" wysoce zalecana. |
_________________ Pozdrawiam, maszakow
 |
|
|
|
 |
Leo2
trochę już popisał

Twój sprzęt: Marzena (VW LT28 Westfalia)
|
Wysłany: 2012-03-06, 22:06
|
|
|
Gdzie się podziały tematy z tego działu, było o ledach itp |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2012-03-07, 07:55
|
|
|
kiedys załozyłem taki temat..
jest tam również o LEDach
http://www.camperteam.pl/...ght=zr%F3b++sam |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|