|
|
|
Kupno kampera |
| Autor |
Wiadomość |
Kooper
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Hymer Camp 46
Nazwa załogi: Młodziaki !
|
Wysłany: 2012-04-23, 06:37 Kupno kampera
|
|
|
| Witam jestem zainteresowany kupnem kampera na bazie hymera campa 46 czy cos takiego i nie wiem czy on jest za maly dla trzech osob? Prosze o pomoc! |
|
|
|
 |
Kooper
początkujący forumowicz
|
|
|
|
 |
TomekM
stary wyga

Twój sprzęt: Blaszana Choinka Jumper L3H3
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Sie 2011 Piwa: 29/24 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2012-05-01, 20:53
|
|
|
| Pierwsze dwa linki mi nie działają albo są już nieaktywne. Trzeci znam bardzo dobrze i chciałem go kupić, nawet pojechałem już z kasą ale na szczęście zachowałem zimną krew. Ściana na której są okna z łóżek piętrowych jest TOTALNIE ZGNIŁA w pasie pionowym tych okien. Gdy ścisnąłem tą ściankę w miejscu bagażnika w rękach została mi woda. Z zewnątrz widać napęczniałe listewki konstrukcji, od środka odchodzi okleina płyty. W łazience w narożniku ściana też jest miękka. Nie działa (podobno jest odłączone) ogrzewanie. Oprócz tego auto dobrze utrzymane ale właściciel, który nim rzekomo jeździ od kilku lat nie pamiętał jak się je obsługuje i po co są te wszystkie przyciski. Uważaj! |
_________________ Misiów5
 |
|
|
|
 |
Kooper
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2012-05-04, 09:34
|
|
|
| weinsberg odpada |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|