Majówka 2012 |
Autor |
Wiadomość |
Marek i Dorota
trochę już popisał
Twój sprzęt: DUCATO 08r Dethleffs Adventage
Nazwa załogi: GROSZKI
|
Wysłany: 2012-03-22, 14:07 Majówka 2012
|
|
|
Witam wszystkich camperowiczów.
Już dawno nie zaglądałem na forum a że okazja sią pojawiła to z wielką przyjemnością zaglądnołem. Niestety ilość wolnego czasu jaki posiadam sprawia że odwiedziny forum sa raczej znikome. ale wracając do tematu "Majówka 2012" mamy palny w okresie 27.04-06.05 wybrac sie raczej nad nasze morze. Ze względu na dzici majówka będzie stacjonarna bez objadówki, chyba że warunki atmosferyczne dadzą dużo do myślenia. Ale to zawsze wychodzi w praniu więc nigdy nie mówie "nie". W zwiazku z powyższym czy mogę liczyć na propozycje miejscówek gdzie będzie owca cała i wilk syty czyli dzieci nie będą marudziły że sam las i nie ma się gdzie pobawić itp. a rodzice znajda trochę spokoju i odpoczynku.
Za propozycje z góry wielkie dzięki. A może.......... tu zostawiam pole dla propozycji.
pozdrawiam
Marek |
|
|
|
 |
BAYLA DUCATO
trochę już popisał
Twój sprzęt: FIAT DUCATO DETHLEFFS
Nazwa załogi: Mariusz Mariola Michal Malwina
|
Wysłany: 2012-04-10, 21:52
|
|
|
Hejka polecal bym w tym czasie wladyslawowo ze wzgledu na dzieciaki iokolice np.chlapowo my w tym czasie moze tesz polecimy pozdrawiam |
|
|
|
 |
matro
weteran musi być twardy!Tylko co piąta noc na campingu:)

Twój sprzęt: Ducato II Rimor
Nazwa załogi: Robert, Kamila, Amelia, Hubert
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Lip 2008 Piwa: 71/111 Skąd: Trzcianka/Piła/Wlkp
|
Wysłany: 2012-04-10, 23:18
|
|
|
hymm... ale majówka powinna być w lesie
(żarcik )
... urzekło mnie jedno stwierdzenie - "raczej nad nasze morze" - czyli jakiś procent zakłada, że może jednak NIE
...niecałe 240 km od Głogowa masz wspaniałą miejscowość, która się zwie POKRZYWNA (tyle, że na południe )
W zeszłym roku w czerwcu pojechaliśmy tam na zlot miłośników busika T3, pełni obaw bo z dzieciakami ale na ośrodku Złota Dolina po prostu było świetnie (tak się zastanawiam dlaczego do tej chwili nie dałem relacji z tego miejsca - wszak ten wyjazd był czysto kamperowy nadrobię )
...do dyspozycji plac zabaw z trampolinami , dwa co prawda odkryte baseny ale przy odrobinie szczęścia ... 250 metrów dalej park linowy z prawdziwego zdarzenia... nie ma tłoku, malownicze miejsce
... długi majowy weekend nad morzem to pierwszy duży wysyp turystyczny...jak nie będzie pogody to "kulki" sporo pochłoną |
|
|
 |
frape
weteran

Twój sprzęt: Fiat 2.8idTD MultiCamp EVO II Possl
Nazwa załogi: osiołek
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Gru 2009 Piwa: 115/53 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2012-04-11, 11:12
|
|
|
sys napisał/a: |
...która się zwie POKRZYWNA.... i ale na ośrodku Złota Dolina po prostu było świetnie |
co do Pokrzywnej to przejeżdżaliśmy koło ośrodka w marcu - cały wjazd i boisko było rozkopane - chyba, że już skończyli "wykopki" trzeba by sprawdzić choćby telefonicznie
sys napisał/a: | W zeszłym roku w czerwcu pojechaliśmy tam na zlot miłośników busika T3 |
Myśmy tam byli w 2010 na zlocie T4 dla odmiany - też było fajnie |
_________________ http://osiolkiemprzezswiat.blogspot.com
https://www.facebook.com/...474314219380151
 |
|
|
|
 |
klemens
trochę już popisał

Twój sprzęt: HYNER ERIBA 598
Nazwa załogi: JACEK LIDKA JULKA
|
Wysłany: 2012-04-12, 09:03
|
|
|
Marek i Dorota napisał/a: | wybrac sie raczej nad nasze morze. | polecam to miejsce przy samym morzu było świetnie i ceny też mają ok powołaj sie na CT http://www.ugienia.pl |
|
|
|
 |
Gryzon
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Knaus
Nazwa załogi: na razie brak nazwy
Dołączył: 21 Lis 2011 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Warszawa i okolice
|
Wysłany: 2012-04-24, 16:41
|
|
|
My startujemy z W-wy w sobotę 28.04. Do hmh.. jak na trasie będzie w miarę luźno to Władysławowo jak nie to Gdańsk. Mam już dwa kempingi "obczajone" . Zobaczymy co z tego wyjdzie.Pierwszy wyjazd naszym kamperem. |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 49/65 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-04-24, 20:01
|
|
|
jeżeli w najbliższy weekend bylibyście w Gdańsku to możecie zajrzeć do otwieranego właśnie Ośrodka Kultury Morskiej (nad Motławą, obok Żurawia). w ten weekend darmowy wstęp. więcej nie wiem, taki plakat wisiał na mieście |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
okonek
trochę już popisał

Twój sprzęt: Ducato 1,9TD Riviera '96
|
Wysłany: 2012-04-26, 13:12
|
|
|
Witam..:) Czy koledzy z Trójmiasta nie wiedzą od kiedy zaczyna działalność kamping nr19 Sopot-Kamienny Potok..?
Niestety telefonicznie uzyskałem tylko informacje iż zmienił się dzierżawca , który niestety ani nie odbiera tel. ani nie odpisuje e-maile..:( |
|
|
|
 |
CrazyJack
zaawansowany 100% włóczykija

Twój sprzęt: T5 California 4x4
Nazwa załogi: CrazyTeam
|
Wysłany: 2012-04-26, 13:33
|
|
|
Bordowe Vito Marco Polo też będzie krążyć w okolicach Trójmiasta, Półwyspu Helskiego, a później wybrzeżem w stronę Szczecina
Do zobaczenia zatem
Dobrej Pogody Życzę Wszystkim wybierającym się gdziekolwiek |
_________________ "Rzec można, że odwieczną tajemnicą świata jest jego poznawalność." [Einstein]
Llink www to moja praca |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 49/65 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2012-04-26, 17:50
|
|
|
okonek napisał/a: | Czy koledzy z Trójmiasta nie wiedzą od kiedy zaczyna działalność kamping nr19 Sopot-Kamienny Potok..? |
szkoda, że tak późno pytasz. jutro wyjeżdżam i nie dam rady sprawdzić... może ktoś inny da radę? |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 568/306 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2012-04-26, 23:48
|
|
|
CrazyJack napisał/a: | Bordowe Vito Marco Polo też będzie krążyć w okolicach Trójmiasta, Półwyspu Helskiego, a później wybrzeżem w stronę Szczecina
Do zobaczenia zatem
Dobrej Pogody Życzę Wszystkim wybierającym się gdziekolwiek |
Będę Cię wyglądał |
|
|
|
 |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 189/898 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2012-04-27, 10:45 Wybrzeże - zapraszam na Gdańsk Open 2012
|
|
|
Też Wybrzeże! Na razie - w robocie jestem - nie mam czasu na szczegółowe planowanie ...
Ale zamiary są na:
Gdańsk (wiadomo dlaczego)
Sopot (spotkanie z przyjaciółmi)
Władek (przez sentyment)
Łeba (odwiedzimy rodzinę)
Ale zaczynamy od:
Otwartych Mistrzostw Gdańska w strzelectwie dynamicznym (IPSC) na strzelnicy SKS Ardea w Lublewie (zjazd z obwodnicy Gdańska na Kolbudy). Będące w pobliżu koleżeństwo zapraszam w niedzielę 29.04.Duży teren, spokojnie można zaparkować i zobaczyć rzadko w naszym kraju spotykany rodzaj sportu: strzelanie z broni krótkiej w ruchu i na czas ... nawet przez gości w wieku raczej ... hmmm ... emerytalnym
Współrzędne geograficzne strzelnicy dla odbiorników GPS
N 54°17’29.97” E 18°28’20.85”
Ja ze ślubną dojeżdżamy tam już w sobotę wieczorem i spędzamy noc na strzelnicy
Na stronie http://www.sks-ardea.org/ więcej informacji dla zainteresowanych.
Zabawa przednia!
Edit: trzeba mieć jakieś okulary, dobrze też mieć zatyczki do uszu (chociaż te można chyba za symboliczną złotówkę kupić na strzelnicy. |
|
|
|
 |
gabosz
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fiat Ducato Bustner
Nazwa załogi: yakuza
|
Wysłany: 2012-04-28, 00:06
|
|
|
WITAM CAMPEROWICZÓW Mieliśmy jechać w Bieszczady,ale plany uległy zmianie.Jedziemy do Juraty.Czytałem,że jest tam fajne pole campingowe.Wyjerzdzamy 1 maja.Zapraszamy na kawkę jak ktoś będzie w pobliżu |
|
|
|
 |
|